• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LEON_KOWALSKI: sice umrel, ale nechytil autismus.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Citát z časopisu: "vaginální napářka zvyšuje plodnost při menopauze" ....... co k tomu dodat....
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    ZUZKAOU: "PRcanc" je dobry termin, budu pouzivat
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    VONTRIX: souhlasím s tebou v tom, že ke kognitivním zkreslením dochází často na obou stranách barikád, nicméně, ta "studie" na kterou odkazuješ mě osobně nepřesvědčila, nestudoval jsem jí do podrobna, ale nepřijde mi, že by něco prokazovala. Sledovala jen krevní tlak a subjektivní pocity pacientů. Nepatrné pozitivní změny v těchto parametrech zajisté umožní hromada homeopatik... Počet subjektů - 5.. Spíš jako studie mi to přijde jako reklamní leták na objednávku, toto nejsou tvrdá data!
    Osobně si dokážu představit, že si někdo u těch pár doktorů z bahenního centra objednal schválně takto všeobecnou studii, která tedy prokázala pouze to, že to zřejmě nikomu neublíží. A reputace doktorů nebude dotčena, protože většina odborníků tuto studii nebude brát v potaz.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VONTRIX: fakt máš pocit, že tenhle PR canc má ńějakou relevanci? Vřele doporučuju si doplnit poprozumění vědecké metodologii.
    GOR
    GOR --- ---
    VONTRIX: Srry, ale ve 3 různých prohlížečích vidím jen Error 404.
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    GOR: Odkaz na merena data jsem daval v predchozich prispevcich (pokud ti nefunguje, dej vedet, ja se linkem ke studii dostanu). Je to prvni studie takto merena. Vice nemam. Az bude vysledek SUKL klinicke studie, tak ho sem dam, ale nevim, kdy bude hotovy.
    GOR
    GOR --- ---
    VONTRIX: Hele, dej sem prosím funkční odkaz na ta tvrdá data, rád bych si to přečetl, možná koupím ještě další 2 pozlacený Somavedicy do rodiny.
    ENDER
    ENDER --- ---
    VONTRIX: diky, jdu si objednat somavedic gold.
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    HARDY:
    GOR:
    At uz je zatim cokoliv, tak zacaly klinicke studie o klasifikaci Somavedicu jako lekarskeho pristroje. Podle ceske legislativy.
    Jiz probehly predklinicke testy na VUB (http://www.balneologie.eu/), ktere prinost pro lazenske pacienty doklada tvrdymi daty: https://somavedic.cz/...ea1c/Somavedic%20Medic%20Uran%20zprava%20predklinickoho%20vyzkumu%202019.pdf

Tato predklinicka studie je vstupem pro podani zadosti o skutecny vyzkum a prohlaseni Somavedicu za zdravotni zarizeni. Takze to neni jen EZO pristroj pro nadsence. Bude probihat standardni vyzkum na tvrdych datech a ne jen pocitech.

Chapu, ze EZO prinos a energie se neda zmerit :) Ale jsou tvrda data z VUB, ktera jsou zmerena. Navic jiz existuje dalsi objektivni mereni na volne radikaly v tele. Da se zmerit podil volnych radikalu v tele pred a po pusobeni Somavedicu.

Je mi jasne, ze skalni odpurci shodi ze stolu i studii s tvrdymi daty, protoze to nezapada to jejich svetonazoru. Ale pokud nekdo zacne ignorovat studii s meritelnymi a overitelnymi hodnotami, tak pak se spise tento odpurce presouva do sfery pocitu, protoze popira overitelna mereni. A stavi svuj argument na pocitech, kterymi v predchozich diskuzich tak opovrhoval, ze jsou prilis ezo.
    GOR
    GOR --- ---
    HARDY: Díky, jdu si objednat Somavedic Gold.
    HARDY
    HARDY --- ---
    GOR: EM F= elektromagnetické záření (elektrosmog), GPZ = geopatogenní zóny
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HARDY: devadesatky proste byly solidni bizarek :D :D

GOR
    GOR --- ---
    HARDY: Co je GPZ? Główny Punkt Zasilania?
    HARDY
    HARDY --- ---
    Repost z Vegety o Somavedicu, tohle udělátko má opravdu všechno:
    Technicistní údaje kopírující logiku srovnávání a měření výkonu
    Medic Amber je nejvýkonnější a nejuniverzálnější standardně vyráběný Somavedic. Výkon tohoto modelu je 4x vyšší než u modelu Medic Uran. S přehledem si poradí prakticky s jakýmkoli zatížením prostoru, především se silným elektrosmogem. Samozřejmostí je také harmonizace vody. Tento jantarový fešák si získal věrné klienty prakticky okamžitě.
    Eliminace vlivu: 3G, 4G, 5G, EMF, GPZ, viry, bakterie, plísně, paraziti, volné radikály
    Prostředí: rodinné a bytové domy, pracovny, kanceláře, obchody, hotely, konferenční sály, elektromobily atd.
    Korpus: ručně foukaný korpus* z jantarového skla
    uvnitř potažený stříbrem
    * Korpus je vyráběn ve dvou barevných odstínech - medový (honey) a šampaň (champagne).
    48 400,-- Kč vč. DPH (21%) (Somavedic gold nemá pro jistotu cenovku, aby jí šlo asi napálit "individuálně" podle movitosti kunčafta)

Osobně mě nejvíc pobavila eticko-kvantovo-deterministická teorie:
    Působení Somavedicu dosahuje až k sousedům, nebude na ně přístroj působit proti jejich svobodné vůli?
    Především je nutné se zamyslet nad tím, co vlastně pojem "svobodná vůle" znamená. Definice svobodné vůle je následující: je to možnost člověka jednat na základě svých vlastních rozhodnutí, která nejsou determinujícím způsobem ovlivněna jinými (vnějšími) faktory. Kvantová fyzika ovšem říká, že všichni jsme součástí kvantového pole. Toto pole v sobě nese všechny informace od počátku věků. Je to pole, kde jsme obklopeni interagujícími částicemi a energiemi, které dokážou přenášet a sdílet informace na nekonečně velké vzdálenosti s nulovým časovým zpožděním. V kvantové fyzice prostor a čas, tak jak je známe, neexistují. Vše je tedy propojeno se vším, vše se vším souvisí!

Z této teorie pak jasně vyplývá, že neexistují žádné náhody a že vše se vždy děje z konkrétního důvodu. Pokud se tedy rozhodneme umístit domů Somavedic, který svými účinky dosahuje až k sousedům, je jasné, že i oni mají být v okruhu jeho působení.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---

On Facebook, anti-vaxxers urged a mom not to give her son Tamiflu. He later died.

https://www.nbcnews.com/...-media/facebook-anti-vaxxers-pushed-mom-not-give-her-son-tamiflu-n1131936
    HARDY
    HARDY --- ---
    HARDY: Dobové televizní noviny o jeho zatčení (6:06)
    Televizní noviny 30.04.1994
    http://www.youtube.com/watch?v=JApx3XFv69c&t=365

LODBROG
    LODBROG --- ---
    KAERO: Já zas někde slyšel, že bílý nátělník pod bílou košili není ideální, protože to děsně prosvítá a je děsně vidět kde ten nátělník je a kde není - nátělník má být tělové barvy.
    (Teda oni to v tom článku psali hlavně o bílých podprsenkách pod bílou košilí, že je to chyba,
    a chlapy zmínili jen v poslední větě,
    ale vlastně je to logické.)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Prepichnuté cievy i orgány: Takto vyzerala akupunktúra pred 100 rokmi
    https://invivomagazin.sk/...chnute-cievy-i-organy-takto-vyzerala-akupunktura-pred-100-rokmi_838.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam