• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CDR: Jo, jako lampicku nbych to taky brala. A kdyby byla z uranoveho skla, dala bych I petikilo.
    CDR
    CDR --- ---
    jinak když jsme u toho Somavedicu. není nějaký odkaz na to, jak to někdo rozebral? :3
    A musím říci, že se mi líbí design.
    Kdyby mi to nějaká smažka přinesla za 200, (dělám v bazaru), tak bych si ho vzal.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    GOR: :no odpadem to planetu urcite zamoruje :) treba by ten kram sel pujcit a zmerit. vsadim se, ze to ma prikon 1W pro tu ledku a ani se nenamahali protopit vykon, ktery by se mohl alespon tvarit ze s necim rezonuje :)
    GOR
    GOR --- ---
    VONTRIX: OK, ja teda budu za slusnaka. Mohl bys nam prosim nejak popsat to buzeni drahokamu magnetickym polem? Nechci po tobe nejaky modelovani prubehu, ale jen proste jednoduchej popis typu: "je tam takhlenc nejak tvarovana ciffka, ta ma tolik zavitu, tece do ni proud o tamty frekvenci, to ma za nasledek, ze drahokamy v reakci na to neco delaj" (co teda vlastne delaj?)

JAZZZ: Zas to zere elektriku a tim zamoruje planetu CO2/radioaktivnim odpadem(*)

(*)nehodici se skrtni
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    VONTRIX: tak jeste nejaka ublizenost, to vsichni milujeme.

No, hajenim somavedicu se dostavas na stejnou uroven jako ten s penicilinem na virovou rakovinou a pampeliskar, cili mezi zle a krute lidi, kteri zneuzivaji nemocnych lidi.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    CDR: myslim ze kdyby tomu neveril a jen na tom rejzoval tak se nenamaha psat sem a spis se venuje na facebooku oblbovani duchodcu s rakovinou.

btw. kdyz zajdete na vystaviste do morskeho sveta, ja tam mistnost plna achatu a ruznych polodrahomamu a mezi nimi je i tenhle somavedic - sklenena lampicka s ledkou. jako forma placeba je mi to mirne sympatictejsi nez homeopatika, protoze te okradou jen jednou misto placeni za cukr do konce zivota.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    HOWKING: na virovou rakovinu jedine penicilin to da rozum :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CDR:Nojo. Na pacientech se nejlíp vydělává. I když tahle forma vydělávání by měla mít nějakej jinej název, neb jak k tomu přijde Mudr Franta Vomáčka, co sice vozí z Německa polohovací postele, a má na tom jakousi marží, ale ty postele jaksi opravdu polohují, a zároveň on vydělá.
    CDR
    CDR --- ---
    VONTRIX: od jisté úrovně nesmyslnosti a škodlivosti necítím potřebu být nějakým rozumným oponentem.
    Somavedic má hezký design, nicméně je pro mě v kategorii předražených hrnců, vysavačů rainbow, zázračných matrací atd.
    Asi tu není MLM charakter a ta nejhorší věc, podvodné cpaní lidem, kteří si na to vezmou půjčku n apolovinu života, koukám, že stojí 7 - 15.000 Kč.
    Ale pokud to prodáváš, jsi v mých očích horší, než prodejce perníku na hlaváku.
    A pokud věříš v proklamované vlastnosti, tak ať dělám, co dělám, nemáš to v hlavě v pořádku.
    tak jsem to napsal šetrněji, ale moc se toho nezměnilo.
    Biorezonance? Really? Ani trochu trošilinku se necítíš hloupě? :3
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    CDR: nemusim dodrzovat nejake vnucene formality. Ale povazuju za slusne se bavit normalne a neurazet oponenta. Asi jsme z jinych skupin a pro tebe je normalni a důstojný argument "di do picy".
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Chtějí setřást temnou minulost i zdravotní problémy. Strávila jsem den mezi ezoteriky - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...-minulost-i-zdravotni-problemy-stravila-jsem-den-mezi-ezoteriky-88498
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOWKING: nemaji, proto s tebou na nyxu uz skoro nikdo nediskutuje.
    Ve zminenem pripadu mas pravdu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mají tyhle debaty vůbec smysl? Není to bránění přirozenému výběru?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HOWKING: Má to pokračování :-( To je zoufalé. Veškerá debata marná.

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    GENTIANA: ano, tak jsem si to představoval, včetně hlasitého, naštvaného mňaučení koček a řevu auauaua podrápaných a pokousaných experimentátorů :-))
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Já kočky z odchytů kdysi depozitovala, takže můžu kvalifikovaně říct, že takový experiment by probíhal především velmi dynamicky.

CDR: tož to jsou ta slizká kluzká slovíčka - neruší, pouze eliminuje vliv, přece.
    CDR
    CDR --- ---
    CDR: tak se to prodává jen díky nějkaké obezličce, normálně to prodávat nelze

"Zařízení není schváleno pro provoz na území Evropské unie, EFTA, Švýcarska a jiných zemí přidružených k EU.
    Nákup tohoto produktu je umožněn pouze podnikatelským subjektům a složkám státní správy.
    Prodej je možný pouze za účelem následného exportu na trh vně Evropskou unii, EFTA, Švýcarsko a jiné země přidružené k EU.
    Nákup produktu je umožněn složkám státní správy, které mají pro provoz zařízení příslušný certifikát."

Osobní rušička signálu (all-in-one) 1260a - 10m
    https://www.signalprofi.cz/...d101.htm?gclid=EAIaIQobChMIqJDW54_C5wIVyoKyCh3syQpuEAQYCiABEgIb3fD_BwE

Pravda, nefunguje to na plísně a parazity :3
    CDR
    CDR --- ---
    GENTIANA: pokud by to rušilo cokoliv z uvedeného seznamu, nesmělo by se to jen tak prodávat.
    Muselo by to mít atest a výslovné uvedení frekvenčního spektra a vysílaný výkon.
    A cena... By byla 3x až 4X vyšší.
    Širokopásmové osobní rušičky (wi-fi, gsm, 3g, hspa, lte, GPS) stojí od 15.000.
    A používají se většinou... No, ne na moc legální věci.

CDR
    CDR --- ---
    VONTRIX: hele, ty jseš taková svině, že to prodáváš, nebo jseš takovej vymaštěnej kretén, že tomu věříš?
    Nebo si unikátní spojení obého? Svině a vymaštěnej kretén?
    Na nyxu asi nemusím dodržovat nějaký formality ohledně komunikace, doufám.
    Pokud chceš odpovídat, můžeš stejně peprně :* To neva :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENTIANA: VÚB v.v.i. je kulisarna? Co je to kulisarna a proč by ji měl být? Lze toto tvrzeni doložit?
    Mě se moc nelíbí snaha potírat alternativní medicínu a zároveň potírat státem financovanou v.v.i.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam