• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    KAERO
    KAERO --- ---
    CORNELA: to se asi logopedky rozchazi. nase logopedka nam rekla ze s r/ř mame pockat a spravovala klukovi vyslovnost v 6ti letech. bez problemu. ale mozna zalezi jak presne jaka vada? asi to nebude jak pises "cokoliv", ale treba k/g driv a r/ř pozdeji?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PALEONTOLOG: práce je práce, ale čas na sebe obvykle znamená vlasové, kosmetické úpravy, cvičení, masáž, manikúra, přemýšlet nad šatníkem, nákupy apod. seš chlap, nemáš šajna :P
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CORNELA: kamarádka se naučila (u logopedky mých dětí) říkat R/Ř ve čtyřiceti... jako bylo to daleko víc práce, ale zas věděla, co dělá a proč to dělá a že to dělá kvůli sobě.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CORNELA: hm zajimavy, jednou sem od jedne slecny se trema detma slysel, ze pry koktavost se da lecit siderickym kyvadelkem..
    KULA
    KULA --- ---
    CORNELA: Já už léta homeopaticky cvičím a posiluju. Bez zranění!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: no to tak jako úplně není. Se spoustou věcí se naopak čeká jak dozraje nebo nedozraje nervová soustava.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SALVATOR: logolobby.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CORNELA: To asi nebylo na tebe, to ta pani v tom printscreenu se o logopedii vyjadřuje jako by to byla další fujchemie o té zlé zlé farmalobby.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mě se tam trošku plete ten čas na sebe, na chemii a na práci. doufám, že to je stále ten stejnej čas :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: a logopedie už je taky zla chemie?
    GORG
    GORG --- ---
    PRASECI_SOIREE: Ja nevim, Duska jsem nikdy jeste osobne nepotkal, ani na predstaveni, takze se zdraham vynaset nejake charakterove soudy.

Ale popravde nevim, jestli znam nekoho, kdo by o pozornost nestal :-) A kazdej siri svuj BS.. believe system nebo jinymi slovy bullshit. Jestli to nekdo dela programove (pro nejake obohaceni) se poznava obtizne, kdyz toho cloveka neznas. Nemyslim ale, ze by zrovna Dusek to potreboval. Herci maji vetsinou pozornosti az az...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PALEONTOLOG: tak mě by to dost stresovalo nemít dost času na sebe kvůli hromadě povinností. proto strašně obdivuju zejména svou mámu a mé vdané a dětné sestry. jeden z důvodů, proč já děti nemám a mít nebudu je, že je mi milejší chemie. pokud bych měla děcko, musela bych po manželovi žádat, aby mě živil sám spoustu let, pač já pracovat v laborce a zároveň se plně starat o dítě odmítám - přijde mi to schizofrenní, neúnosně náročný a stresující. obdivuju každou, co takto dokáže být šťastná, ale momentálně se smutkem koukám na rozvod mé sestry, jejíž vztah s manželem jsem pokládala za nerozbitný. ona toho tolik musí, padá na hubu a muž byl stejně upracován a nechtěl to vidět...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: ženství nevím, ale stres skutečně snižuje imunitu a dlouhodobě to může bejt rizikovej faktor
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    HARDY: já si myslím, že něco na tom je. njn zasloužím kulku do hlavy...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //nahoda? nemyslim

Uživatelé sociálních sítí mají s větší pravděpodobností zkreslené informace o očkování – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/...-pravdepodobnosti-zkreslene-informace-o-ockovani/sc-870-a-202520/default.aspx
    Mnozí Američané stále mají zcela chybné znalosti o očkování – a zdá se, že k nim přišli na internetu. Plyne to z výsledků výzkumu, který nedávno provedli odborníci z Annenberg Public Policy Center.

Loni se Spojené státy musely potýkat s nejhorším výskytem spalniček od roku 2000, kdy byla tato nemoc prohlášena za vymýcenou na celonárodní úrovni. Šlo tedy o ideální dobu pro zahájení studií věnovaných problematice šíření zkreslených informací.

Od jara do podzimu vědci zjistili, že u 19 % respondentů se během tohoto období úroveň dezinformovanosti významně změnila – a v 64 % případů to bylo k horšímu.

Nejde o příčinnou souvislost, ale...

Přitom platilo, že ti, kteří hledali tematicky relevantní poznatky na sociálních sítích, byli uvedeni v omyl s větší pravděpodobností než jedinci, kteří čerpali z tradičních médií.
    ...

Vaccine Misinformation and Social Media | The Annenberg Public Policy Center of the University of Pennsylvania
    https://www.annenbergpublicpolicycenter.org/vaccine-misinformation-social-media/
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    QUIXDE: asi tam bydlí tramvajáci ?D
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MAR_TINA: Klínec! :D ten barák je ultrahroznej a prý to opravdu postavili nějaký alternativ či, zvláštní je, že tam sedí lidé na křesle za sebou v řadě... :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZUZKAOU: ha, existuje. Ma to byt MUDr. Radan Gocal, rozhovor:
    Největší bohatství je zdraví a dobří lidé kolem nás, říká MUDr. Radan Gocal | CelostniMedicina.cz
    https://www.celostnimedicina.cz/...atstvi-je-zdravi-a-dobri-lide-kolem-nas-rika-mudr-radan-gocal.htm
    znamy lekar:
    MUDr. Radan Gocal názory - praktický lékař Ostrava - ZnamyLekar.cz
    https://www.znamylekar.cz/radan-gocal/prakticky-lekar/ostrava#tab=profile-reviews
    a asi je nejak spojen s timhle obchodem:
    https://www.nutristamina.cz

ale nejak nechapu, jestli provozuje lekarskou praxi nebo ne? neumim dohledat. Je tedy zalovatelny, ze (dle Duska) zkousel experimentalni lecbu na 6 lidech s covidem?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ZUZKAOU: to se ti řekne ;-)
    když mě by zajímalo jakym způsobem placení daně omezuje svobodu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam