• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: ja vim, ze ty bys je lecil pervitinem, ale co kdybys si pro jednou vytahnul hlavu z prdele a nebo se rovnou odebral tamtez?
    Cannabinoids in cancer treatment: Therapeutic potential and legislation
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6387667/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CDR: slusnej bizar, kazdopadne podle tyhle logiky by meli dostat bludnej balvan vsichni verozvesti, kteri napriklad leci formou piti jedovatych odvaru a nasledneho bliti ci lecbu nadoru fenixovejma slzama..

dle me popis nestastne duse a defakto vraha (i kdyz nevim, jestli se da eutanazie vlastni matky povazovat za vrazdu)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    KETHAMINA: mně jedna ezoznámá párkrát natlačila do té pyramidy u Bohdalova. Žádné energie nebo "něco" jsem necítil, naopak jsem byl označen za šiřitele negativní energie. :-)
    CDR
    CDR --- ---
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    GENTIANA: Tou od coca coly, protoze tou od rumu by to bylo moc rychly.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    XBAHNO: a flaškou pak umlátit čarodějnici.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JESTEDMAN: S rumem - ten ale homeopaticky neredeny.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    GENTIANA: "Při celkovém psychickém u fyzickém vyčerpaní z nahromaděných starostí, které se nedaří vyřešit, je vhodné užívání Phosphoricum acidum" takže na deprese a syndrom vyhoření je vhodná stará dobrá coca cola... wau, nasazuji dietu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GENTIANA: v článku tohoto typu bych čekala radu o tom, jak potrat způsobily negativní myšlenky, kterých je potřeba se zbavit.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TRISSIE: I zastavené hodiny ukazujou dvakrát denně správný čas.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GENTIANA: ale aspoň ta poslední rada není úplně blbá...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Tak prej co dělat po potratu, zvláště pak když se na radu nikdo neptal:

[...] tudíž alespoň připojuju čarodějnické rady:
    Z čajů doporučuju směs: Maliník, Mateřídouška, Šalvěj, Levandule, Kontryhel, Hluchavka, Měsíček. Co se týká psychiky, pokud nemůžete brečet a zadržujete bolest v sobě, je vhodné homeopatikum Natrium muriaticum 15CH (3x denně 5 granulí). Pokud jste naopak plačtivá, rozbrečí vás každá maličkost, pak užívat Pulsatilla 15CH (totéž užívání, podle zlepšování ubírat dávky, vysadit). Při celkovém psychickém u fyzickém vyčerpaní z nahromaděných starostí, které se nedaří vyřešit, je vhodné užívání Phosphoricum acidum 15 C 3x denně 5 granulí. Tak buďte k sobě laskavá a dejte si dostatek času na odžití smutku.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HEJSEK23: tak to me zaujalo, mam doma tri a vsechny se valej jak mrcha v rohu.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    HEJSEK23: kakaovy ritual je normalni pokus sjet se theobrominem.
    ale porad lepsi nez amfetaminy a dopadnout jak UFO ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HEJSEK23: Já už tomu začínám rozumět. Na didgeridoo zahraješ hnědý tón a zbytek kakaového rituálu se už děje sám, že?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ERRTU: nikdy neříkej nikdy
    Kakaový rituál s živou didgeridoo — Tereza Hausmanova
    https://www.terezahausmanova.com/events/kakaova-ceremonie-brno
    A jako bonus poznáš živou didgeridoo a to stojí za to
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Interaktivní naciťování znamená osahávání?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CNV: doraž za týden na zahradu té paní s crazy eyes do Řeporyj :-D

https://www.facebook.com/...nskePratelstvi/photos/gm.606328046916258/329720575135553/?type=3&theater
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUZKAOU: nikdy, opakuji, nikdy se nechci dozvedet co je ritual "raw kakaa"
    KURE
    KURE --- ---
    Kakaový rituál? :D asi mě internet úplně zkazil :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam