• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    GENTIANA: sesmolit a updatovat strucnej navod jak se efektivne chranit, jakou prevenci a jak zit s nakazenym v domacnost nebo resit realne situace jako manzel ztratil cich, ceka na test, mam poslat deti do skolky, to je presne to, co bych od statu cekal. pokud v tom selhava, lidi se citi zrazeni a tim spis jsou schopni skocit na kdejakej spek.
    jasne muzu si rict ze je to banda idiotu co jim vlastne ani nema cenu nic vysvetlovat a u mnohych by to byla pravda, ale tim si vubec nepomuzu. ted blizko peaku epidemie babis slavi na twitteru ze s ferim do 14 dnu daji na stul projekt na informaci web a stale funguje placena covid linka 1221 kde vystraseni duchodci rozhazi kapesne. hur to asi uz fakt komuikovat nejde.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENTIANA: debil co veri na diody jeste pred nekolika mesici sjizdel webiki s zidozednarskejma spiknutima a tak. ja se obavam, ze vzdycky bude v populaci procento lidi, kteri proste z nejakejch duvodu veri debilitam. az zmizi koronavirus, najdou si jiny tam. problem v soucasny dobe je, ze zpusob vladni komunikace a vladni kampan klidu nepridava
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAZZZ: no, čekat, že mi někdo milostivě naservíruje pod nos přesně to, co mě zajímá, čekám doteď. A že je někdo takovej debil, že věří na diody a nápravy z oktávky v nosohltanu, no, ten stejně vládní informační kampani věřit nebude. Ani informační kampani připravené nezávislými vědci, protože to spiknutí zahrnuje i univerzity, neziskovky, vysloužilé učitele málotřídky v Přední Zadní, zdílejte to, než to smažou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: ale zdarma to fungovat stejně nebude
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: v nejhorsim vzdycky leci lizani zab nebo piti blicich odvaru.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAZZZ: přece bys na svým zdraví nešetřil, že ne
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    GENTIANA: to je prave nejhorsi. totalni rozklad duvery v instituce a pak lidi veri tomu, ze si po vyteru z nosohltanu nekdo vytahnul z nosu diodu

TRISSIE: z me lepsi a levnejsi placebo, nez homeopatika. u babicky na sidlaku jsou vsechny vylohy lekarny polepeny Boiron - opravdu pomaha a ja mam takovou chut jim tam hodit dlazebni kostku, protoze ti vystraseni duchodci davaj za cukrik pulku disponibilniho duchodu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUCIASHECK: no jistě! :-)

Účinky řeřichy na zdraví
    Mezi prospěšné látky, které řeřicha obsahuje, patří zejména vitamín C, vitamín K a také betakaroten. Ženy ji oceňují také kvůli omlazujícímu vitamínu E. Řeřicha je rovněž významným zdrojem minerálních látek, zejména železa, síry, hořčíku, draslíku, jódu a vápníku.

Konzumací této zelené rostlinky tak předejte jarní únavě i nemocem. Navíc tím povzbudíte svůj metabolismus, zlepší se vám trávení a pročistí dýchací cesty. Řeřicha rovněž podporuje krvetvorbu a pomáhá předcházet infekcím, zánětům a dalším problémům s močovými cestami. Povzbuzuje také imunitu a někteří dokonce věří, že dokáže organismus ochránit před rakovinou.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TRISSIE: Tak, že přecpeš lidi řeřichou? :-D
    HARDY
    HARDY --- ---
    KURE: to už jsou vymyšlené bullshity dle potřeb a stylu pisatele.
    KURE
    KURE --- ---
    HARDY: a to PH?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    HARDY: aha dekuji za vysvetleni :)))
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    GENTIANA: Dekuju
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    VONTRIX:
    UTFG disulfiram studie upol, 3 sekundy, první hit, jsou tam autoři, na pubmedu se hrabej sám, kam tě to dovede.

A opakuju: hotová a zveřejněná studie je zveřejněná, netřeba insiderů. Nehotové a neveřejné výsledky ti nikdo slušný ani nenaznačí, protože TO SE NEDĚLÁ.
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    GENTIANA: V poho, nechtel jsem, aby za me nekdo delal search na G... Presne - insider, ktery by hodil link (na hotovou a zverejnenou studii). Pokud tu neni, nezbyva nez pockat a hledat.
    HARDY
    HARDY --- ---
    HWLLFFRDD: ANABEL_LEE: to je jeden ze základních konceptů alternativního pojetí kyselosti. Potraviny se dělí na kyselé a zásadité ne podle jejich skutečného pH, ale podle "jak reagují v těle". Citrón v těle reaguje zásaditě.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAZZZ: davat uzitecnejsi informace nez vlada neni dvakrat tezky.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    VONTRIX: krome toho, ze jsem rostlinar, tak vetsinu informaci mam, wait for it, pres gugl.

Tvoji praci, tedy hodit do guglu jmeno pachatele - studie - antabus, delat nebudu, protoze se mi nechce. Predbezne odhadovysledky budou nekde v hlubinach upolu, jestli vubec, a to se mi nechce lovit tuplem.

A tam, kde nejake insider info mam, ho nebudu vynaset, dokud nebude publikovane, protoze takove veci se nedelaji.

Cekam, az se mi vsakne do vlasu kondicioner, takze resim blbiny na internetech. Jinak mam prace nad hlavu, uz mesic jsem si neprecetla ani SBM a In the Pipeline, abych vedela nejnovejsi drby.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: kyselou - zásaditá by byla, kdyby z něj manželka měla radost.
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    GENTIANA: Samozrejme, ze Google pouzit muzu, ale toto je celkem specificke a jsem si rikal, ze tato skupina ma hodne vedcu a treba nekdo z nich ma pristup k temto informacim, na ktere jsem se ptal. Ty evidente ne, tak nevim, proc mas potrebu reagovat (nebo mozna vim, ale to je jedno...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam