• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Probůh, omluva za velikost, mobil :-(
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Nevím, kam s tím. Přeposlat mi to známá s dotazem, co na to říkám. Raději jsem se moc nerozepisovala :-D

LYCO
    LYCO --- ---
    HARDY: tak nevím, má to být uklidňující nebo stašidelné? Ty řeči o sdílení a Celku mi nepříjemně pipomínají System Shock 2. "Do not you yearn to be free of the tyranny of the individuum?"

System Shock 2 - XERXES Announcements
    https://youtu.be/YGWEnaZamBo?t=231
    HARDY
    HARDY --- ---
    Já vlastně nevím, jestli je to ještě rank alternativní medicíny nebo explicitní náboženství, ale vzhledem k tomu, že jako obvykle jde o kurativní proces harmonizace, tak to asi ještě spadá. Jinak tu máme nezvyklý zjev mladého týpka v AC/DC tričku a použití snad všech otřepaných frází a klíčových slov, až skoro pochybuju, jestli to není trol.
    Služby – Naděje člověka
    https://www.nadejecloveka.cz/sluzby/
    Vědomá setkávání se Soňou za působení Jiřího Ledvinky (700 Kč/osobu)

V intenzivní době intenzivního dění hledáme všichni způsoby, jak vytrvat a nenechat se stáhnout přemírou různorodých informací, jak se vyznat sami v sobě, jak být užitečnou a hlavně spokojenou částí jednoho Celku.

Díky tomu se nám dostává i velké podpory a vedení, jak jednoduše opět nabýt svého Vědomí, které tu však s námi vždy bylo a pouze se mu nedostávalo zasloužené pozornosti.
    Autentická setkávání formou společného sdílení nám umožní posun na další úroveň bytí, úroveň, kde se snadněji odpojujeme od veškerého emocionálního a informačního balastu a strachů, jednoduše a v přirozenosti a můžeme směřovat tam, odkud pocházíme.
    Záměrem je tak tvořit nové silné společenství vědomých a pevných bytostí a ukončovat tak potíže každého z vás, a tedy i lidstva zároveň.

Těmito setkáními vás bude provázet na místě [online!] Soňa Šťastná ve spolupráci s Jiřím Ledvinkou, který, ač fyzicky nepřítomný, s námi bude též v úzkém spojení a jako vždy ve velmi přítomném stavu, aby celý proces podpořil.

Při tomto setkávání se bude i nadále odehrávat naplno božský proces, do kterého však takto může vstoupit v kratším čase době stále více lidí. Setkání je doporučeno těm, kteří už mají zkušenost s Jiřího poselstvím, aby tak ukotvili a posílili to, co bylo zažehnuto, není to však zásadní podmínkou.Těšíme se tak na všechny odvážné, kteří jsou připraveni nasměrovat svoji pozornost dále, než ke strachu a utrpení.

Celé setkání trvá 2 hodiny.
    KAERO
    KAERO --- ---
    MOIRAIN: me zase zajualo, ze "Těmto lidem stoprocentně věřím", ale "pak se řídím selským rozumem". Holt ona ta duvera asi nikdy nebude tak stoprocentni :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Moji pacienti jsou 18+ :).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: tam míst pro patologa není zas tolik.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOODYCAT: To sis ale nevybrala až tak úplně líp, ne? :o)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Ja jsem nikdy nechapala spoluzaky, co chteli delat jakejkoli detskej obor, ja bych regulerne do roka sla sedet za napadeni rodiny pacienta.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOIRAIN: ale to je skvělý tah od těch doktorů, zásah do obou skupin a maximum dětí dostane potřebnou péči! :-)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Nechala jste se slyšet, že odmítáte očkování a preferujete homeopatika. Máte to takto i se synem, nebo dáváte na rady lékařů a nechala jste ho očkovat?
    Mám úžasnou pediatričku – paní doktorku Čvančarovou, kouzelného homeopata doktora Karhana a svou záchranou síť pana doktora Čecha, který se věnuje psychosomatice. Těmto lidem stoprocentně věřím. Vše s nimi konzultuji a pak se řídím selským rozumem. Jak si ostatně můžete přečíst v mé knize DobroDruhům, homeopatika jsou nejúčinnější s antibiotiky.
    Zdroj: https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/tereza-ramba-voriskova-herecka-materstvi-rozhovor.A210428_085156_ona-vztahy_drdv?zdroj=top

to je dokonalý
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: no, podle vizáže bych ji tipovala na horizontální pracovnici....
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Kočičí akupunktura.
    Veterinary Acupuncture For Cats - Veterinarian in Encinitas, CA
    https://www.thedrakecenter.com/services/cats/cat-acupuncture

Mám představu, jak by to probíhalo, a to docela živou, protože v pátek byl Alvar na očkování a zase pokousal veterináře.... Alvar - akupunktura! Nic lépe neroztočí čakry jako čtyřnásobné bodnutí s dávkou anaerobních bakterií! Abscesy budou vytrvale tlačit na vaše čchi a ohřívat ho, což je účinnější než akupunktura prostá, lejzrová i elektrická! Tisíce děkovných dopisů!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Množí se však případy, kdy hledači neoprávněně přelézají ploty a vstupují na cizí pozemky. V noci na středu podle důvěryhodného zdroje iDNES.cz dokonce asi čtyřicetičlenná skupina oblehla jeden z domů, kde podle vědmy z cizího města měl být chlapec vězněn.

Zdroj: https://www.idnes.cz/brno/zpravy/patrani-zmizely-chlapec-reka-svratka-dobrovolnici.A210421_113727_brno-zpravy_krut
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: hele to už nedělá a už přestala i nabízet kurzy na hubnutí, co nabízela loni při prpvním lockdownu, už nabízí démony a teda taky výcvik ve vlastní metodě.

imho je úpplně bez klientů...
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU: boha... nějak pořád nemůžu vytěsnit, jak trubkou od vysavače mlátí do polštáře a tahle ježibabovská podoba představě jak se někomu vrtá v análu taky nepřispívá.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: jop.
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU: to na fotce je yamuna?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MOIRAIN: “Obcas si stoupam na prkenko.” Byla odpoved na otazku, jak si lze na zachode v letadle zlomit kotnik. Arabska zena vylezla, sjela ji noha dovnitr... vtipne to bylo.
    Ale jo, at leze dal, pri trose stesti se zasmeje pul nemocnice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam