• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    KAERO
    KAERO --- ---
    PALEONTOLOG: myslim, ze zdejsi obecenstvo tak nejak chape rozdil mezi "latkovou vymenou" a mezi "vylučuje do vody jedy". Jestli jsem ale nepochopil smysl tveho prispevku, tak se prosim rozepis. Ze slov "deal with it" jsem moc informaci nepobral.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TAPINA:
    KAERO: na látkové výměně mezi kůži a prostředím je založená celá vnější balneologie. deal with it
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Teda představa, že si s vnějším prostředím vyměňuju toxiny jenom na základě osmózy podle toho, jestli je jich víc venku nebo uvnitř, mě nějak nechce opustit a čím dál tím víc mě baví :o)
    KAERO
    KAERO --- ---
    Me teda fascinuje, ze se vylucuji jenom zle jedy a prjimaji se jen hodne a dobre mineraly. Premyslim, jestli je ta pani osmoza natolik uzasna, ze dokaze vsechno rozpoznat a spravne roztridit.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOIRAIN: Takže je to vlastně očistná koupel pro zombíky.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TAPINA: u mrtvé tkáně by to dávalo smysl taky/narušené
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOIRAIN: Hmm, fyzikálně by to dávalo smysl. Ale biologicky ne.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/myty-sul.A220426_111708_zdravi_pet akosi, ty správné školy nemám, ale zdá se mi to jako kravina
    Koupel v solance (vodě s obsahem soli kolem 6 procent) zlepšuje mikrocirkulaci krve a aktivuje látkovou výměnu v kůži. Protože tato voda obsahuje víc soli než naše krev, dochází k takzvanému osmotickému vyrovnání koncentrací. To znamená, že kůže vylučuje do vody jedy a naopak z ní přijímá minerální látky, tím dochází ke zpevnění tkání.t
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    OUKE: Pije se kokos (zkratka od kokosový ořech), technicky mladý kokos (Young Coconut) a fakt to co se pije není kokosové mléko (to se vyrábí nastrouhaným kokosové hmoty a louhováním ve vodě, vznikne mléčná kapalina).
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    OUKE: primela je zkapalnet dlouhym placem neasi.
    KURE
    KURE --- ---
    OUKE: tohle je věc, která ti na tom pripadá divná? kokos?
    BLAF
    BLAF --- ---
    OUKE: Fakt te na ni zarazilo zrovna tohle?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OUKE: Ty nevis, ze uvnitr kokosu je voda/mleko?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ENDER: ...že se jí například podařilo s pomocí dlouhého pláče zmenšit nádor.
    ctete to taky, nebo je cas omezit drogy?
    WANAH
    WANAH --- ---
    ENDER: Na honibrky právě ne. Předává znalosti honibrků. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VYHULENY_UFO: zenskou komunitu uz vycerpala, tak ted se zamerila na honibrky :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //nevim uplne kam s tim.

Helena Houdová učí muže jak vyvrcholit. Online program Milenec bez hranic stojí jedenáct tisíc korun - Žena.cz - magazín pro ženy
    https://zena.aktualne.cz/celebrity/helena-houdova-uci-muze-jak-vyvrcholit-online-program-milene/r~b447c114b97c11ec9ba00cc47ab5f122/
    "Tento program je pro všechny muže, kteří se chtějí naučit pracovat se svojí sexuální energií, naučit se vybírat si, kdy ejakulují a kdy ne, a zažít hodiny epického sexu. Pro všechny ty, kteří chtějí svoji partnerku uspokojit nejen fyzicky, ale i emocionálně a být milencem bez hranic," těmito slovy láká Helena Houdová do sedmitýdenního online programu Milenec bez hranic, za který muži zaplatí jedenáct tisíc korun.
    ...
    Kurz proběhne jako videohovor, z něhož vznikne záznam, který si pak každý účastník bude moci prohlédnout.
    ...
    Někdejší modelka, Miss ČR 1999, je známá nekonvenčním přístupem k životu i výchově svých dětí. Od bojů proti jaderné elektrárně Temelín nebo za práva zvířat a dětí se posunula ke spiritualitě. Prezentuje se jako koučka pro posvátnou sexualitu a tvrdí, že se jí například podařilo s pomocí dlouhého pláče zmenšit nádor. Před takovým postupem lékaři důrazně varují.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    je to tady 15:20 pan veterinář tam vypráví o migréně https://www.ceskatelevize.cz/porady/12468683635-vsechno-co-mam-rada/222562220510009/
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    LYCO: řekl bych, že to je z důvodu, že nesmí napsat, že to něco "léčí", tak to ochcali jako vedlejší účinky.

jinak to, že komerční televize jedou teleshopingy, které se tváří jako "normální" pořady jsem si zvykl, ale včera jsem viděl něco podobného na ČT1 - nějaký takový povídání alá sama doma (Všechno co mám ráda) a tam se týpek rozplýval nad nějakým lekvarem, špatně skrytý product placement included... no fuj
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    pověsili jim tam proukrajinské texty :-D

(Tadesco.org spravoal René Koukal, aka Tomáš Marný - takovej ten co nejdřív pásl Alušku, pak jel proti uprchlíky, pak jel anticovid a teď jede nejohavněší Proputin. )

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam