• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Antropoložka zkoumala Jeblou Houdu a jiné instagramové konspirátorky a tady o tom povídá

Konspiritualita: svět konspiračních teorií a influencerské spirituality | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/konspiritualita-svet-konspiracnich-teorii-a-influencerske-spirituality-8815702

plus tedy propojení konspirací a alternativní spirituality se věnuje badatelská skupina docela zajímavého složení na FFUK

Konspiritualita – Badatelská skupina pro výzkum konspiračních teorií
    https://konspiritualita.ff.cuni.cz/
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    ZUZKAOU: Jo jo, prej to jsou jenom bylinky - odpověď na to, že to vyleptá díru kamkoliv... Bloodroot dělá regulérní priskvar...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: nadupaná bylinkama a hlavně žíravým chloridem zinečnanýtm. ach jo
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    Tak zase nějaký týrání zvířat :((

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAKAK: tak to mají dobře vymyšlené, jen to od nich opsat.
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    MAR_TINA: Přesně, tohle nechápu. Už od toho případů, kdy babička utýrala svou vnučku svěřenou do pěstounky. Přičemž týrala už svoje děti a byla za to odsouzená. Nakonec to odnesla pracovnice OSPOD. Pracovala jsem v Anglii jako pečovatelka, mají tam dva druhy rejstříků. Chceš pracovat s dětmi, zranitelnými apod - kouknou se do toho "celoživotního" , chceš dělat cokoli jinýho - je ten stejnej jako u nás....
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    ZUZKAOU: to TO afaik nedaly holky z děcáku, ale ze sboru. Bohužel sem měla s panem Hláskem svou zkušenost. ne, že by obtěžoval mě, byla jsem spíš protivný fracek než raněná laň, ale jakmile jiná holka z naší volnočasové aktivity řekla, že hned po maturitě (nebo 18. narozeninách? přecejen je to tak 20 let) se k němu stěhuje, že jí řekl, že ji miluje, tak si doteď vybavuju ten pocit hnusu míchanýho s úzkostí.
    docela mě teď těší, že na každou svini se vaří voda. a teda ty jeho metody to se nečte vůbec snadno. fuj.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: aspoň ta ředitelka nové školy mohla při jeho přijímání projevit trochu kritického myšlení, ale ne, mluvilo se o nějaké aféře, rodiče podepisovali petice a ona si to "nezjistila". Naprosto nezodpovědní lidé vedou školy. Děti jsou pro ně pořád banda problémových harantů a učitel chudák "jednou nohou v kriminále". Kolik učitelů šlo za zneužívání nebo znásilnění sedět, co. Jednou nohou v kriminále je leda ten, co strká dětem ruce do trenek.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA:
    MAR_TINA: Petr Vaníček (nyní učí v Chodově na základce, Matěj je přezdívka a teda nemyslím si že by si zasloužil anonymitu) je manipulativní narcis a ti lidi okolo holt jsou naprosto neschopní si přiznat, že jsem se spletla, což by znamenalo, že jsem spolupachatel.

Jinak Marek Páv z Bohnic, patří mezi špičky v oboru, jen teda jaksi není mluvíc hlava, zatímco ten pan psychiatr moravec je člen hnutí Trikolora.

Ale ta Pávova výpověď u soudu, kde toho neschopného psychiatra školil je boží.

Sokolovský rodák a patriot MUDr. Karel Moravec byl hostem televize XTV. Podívejte se na celý záznam pořadu „Horká linka“ | Karlovarky on-line
    http://karlovarky.cz/sokolovsky-rodak-a-patriot-mudr-karel-moravec-byl-dnes-hostem-televize-xtv-podivejte-se-na-cely-zaznam-poradu-horka-linka/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: plus ještě by měl vzniknout tlak na změnu zákonů a zákaz z práce s dětmi by měl být delší a vymáhaný (pachatel nesměl vést oddíl, tak tam dělal kuchaře...). A tresty by pro někoho měly být viditelné napořád, prostě výpis z rejstříku pro práci v bance čistý, práci s dětmi - podmínka za zneužívaní vidět pořád.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: já si to poslechla v posledních dvou dnech a stále ještě vstřebávám ten přístup okolí.
    Jasně, učitel je pachatel a úchyl, ale co ti učitelé, několik ředitelů škol, rodiče? I 10 let poté pořád melou, největší síla je ten mistr "Rozsudek je jen papír".
    Naštěstí se našlo pár dobrých osob, ta učitelka, která se nebála, kluk měl štěstí, že šel na střední k ní.

Druhá věc, kterou nechápu, jak vybruslil z té nařízené sexuologické léčby. Za rok by do něj ten náhled vtlačit měli, ne?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    To samé tenhle příběh. Jakmile tam padne - no jemu umřela matka a táta na něj neměl čas a byl to nejhorší žák ve škole, tak je naprosot jasné, co je ten učitel zač. (úplně nejvíc k zblití jsou tam jeho kolegové a podporovatelé, kromě jedné holky co jí to pak došlo)

Ve stínu: Nejlepší kamarád - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/sekce/audio-podcast-ve-stinu-nejlepsi-kamarad-457

proto je tak potřebmá medializace těch věcí, proto je potřeba primáně věřit obětem a nedělat sekundární viktimizaci. Protože pokud budeme nějakou dobu spíš paranoidní a ano, prasáci si holt budou muset dávat víc pozor, tak se zvýší pravděpodobnost, že méně lidí bude zneužívaných. Většína toho nespadá do stíhatelné oblasti, ten základ je fakt postavený na sociální kontrole a podpoře oběti.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: navíc teda z nějakého důvodu si nešla k někomu, kdo by měl regulérní výcvik, supervizi a tak. Jdeš na alternativu a nejspíš věříš, že to co se v ČR prodává jako tantra je strašně super, takže tě to nepřekvapí a přijde ti to jako že půjdeš hlouběji a konečně se něco změní :-/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    YBUKO: protože je to manupulant, agresor který si vybírá ty zranitelné. Je na něj podanné TO za obtěžování holek z děcáku.... A považuje to za katolické spiknutí.

Agresor si nevybírá ty, co se mu umí postavit. A je jendo, jestli jde o sexuální útoky, nebo o šikanu ve školce. Není to vědommé, prostě si oťukáš děcka na pískovišti a zjistíš, s kým to půjde nejsnáze a pak už mu věnuješ pozornost....
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    ZUZKAOU: mně hlava nebere, že ty ženy od toho medvídka neodejdou už v úvodním momentě, kdy jim řekne, že na terapii budou oba nazí. Svět koučů, selebrit a mluvících hlav : nebezpečné místo!

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    YBUKO: a tady je pak s * sólo na bicí * Petrem Ludwitem! Mistr kritického myšlení a nevšimne si že ty kecy na jeho webu jsou úplný bulshit. Jako jasně, co dělal s klientkama to nepoznáš, ale jakmile si někdo vymejšlí vlastní systémy a termíny a má na tom postavený marketing, tak to dost smrdí.

DEEP TALKS 79: Vratislav Hlásek – Párový terapeut a odborník na výchovu a partnerské vztahy
    https://www.youtube.com/watch?v=imkoRnMbefg&feature=emb_logo
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    ZUZKAOU: ještě jeho fotky pls, ty to posouvají ještě do většího bizaru :D tím by se chtěla nechat odháčkovat každá! To si úplně říká o to poslat mu tam nějakého pupkatého rovněž vousatého šedesátníka, který bude trvat na tom, že na sezení mají být přece podle recenzí nazí a mají si třít penisy o sebe.

UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ZUZKAOU: a když si myslíš, že máloco může být bizarnější, než přezdívky black metalových hudebníků, suddenly gaia poupětová!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ZUZKAOU: no do prdele...vlastně to ne, to by se potkaly sliznice a nemuselo by to být daňově uznatelné...to je slušná snůška...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: ok, tak podle všeho když dělal v děcáku a bral si k sobě děcka co ho opouštěly, tak nejspíš taky.

„Začal se svlékat a já měla taky.“ Ženy popsaly zkušenosti se známým koučem
    https://denikn.cz/942486/zacal-se-svlekat-a-ja-mela-taky-zeny-popsaly-zkusenosti-se-znamym-koucem/?ref=list
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam