• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Policie obvinila kouče Hláska ze sexuálního nátlaku. Hrozí mu čtyři roky vězení
    https://denikn.cz/1044982/policie-obvinila-kouce-hlaska-ze-sexualniho-natlaku-hrozi-mu-ctyri-roky-vezeni/?ref=tit
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PALEONTOLOG: byl na to onehda nekde na nyxu odkaz na clanek, na tema fyzikalnich principu proutkareni. Ono to funguje, akorat ze to detekuje ty zlomy, a nekdy je v nich voda a nekdy uranovy lozidko. To byl nejakej realnej pripad, pruser byl, ze tu studnu pak kopali rucne a jeden člověk na tom zarval.

A vzpomněla jsem si na dost klíčových slov, takze di muzes pocist sam :-)
    Hledání vody pomocí virgule pohledem hydrogeologa - TZB-info
    https://m.tzb-info.cz/vlastnosti-a-zdroje-vody/21706-hledani-vody-pohledem-zkuseneho-hydrogeologa
    WANAH
    WANAH --- ---
    PALEONTOLOG: Kudy mu vychází ? :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XCIDER: nejhorší na tom je, že znám kolegu z oboru, kterýmu vychází jak proutky, tak dráty, nebo cokoliv je po ruce, třeba krumpáč.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ENDER: neinvazivní sondovací technika, pro zjištění parametrů základové půdy, zde zjevně zaměřená na plošnou informaci, nikoliv na bodovou, jako jsou klasické sondy (kopanky, vrty, penetrační testy). hlavně je nedustriktivní, z geozyfikálních metod nejrychlejší a martina tomu hovno rozumí, tak se jí to nelíbí :D
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    geopatogenni zony, to je snad pred zacatek stavby naprosta samozrejmost, ne? nechces mit loznici nad draci zilou.... :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    K cemu to je?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAR_TINA: zakladni charakteristika zakladovy pudy, urceni slabych zon podle vodivosti/odporu. naprosta samozrejmost
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PALEONTOLOG: problém vidím ve využití získaných dát.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAR_TINA: demp je bozi, problem bude u tebe
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Něco mi říká, že někteří kolegové umí prodat pořádně drahé a marné geologické průzkumy pro běžnou stavbu...

YBUKO
    YBUKO --- ---
    Děkujeme tímto opět kuchařce Kamu a Robímu za propagaci Wima Hoffa v ČR. Good job.
    Horská služba odvezla ze Sněžky tři vyčerpané turisty, jeden byl jen v trenkách - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-horska-sluzba-odvezla-ze-snezky-tri-vycerpane-turisty-jeden-byl-jen-v-trenkach-40418264

"Krkonošská horská služba musela z vrcholu Sněžky dolů dopravit skupinu tří turistů ve věku kolem 25 let, kteří podcenili počasí a vyčerpal je chlad v kombinaci s deštěm. Jeden ze skupiny se navíc na nejvyšší horu ČR vydal jen v trenkách, rukavicích a botách.

Nejspořeji oděný člen skupiny chtěl podle horské služby navázat na svůj loňský výkon, kdy obdobný výlet po horách absolvoval v minus deseti stupních Celsia. Dnes teplota na Sněžce klesla zhruba jeden stupeň pod bod mrazu.

Zdravotní stav turistů nevyžadoval hospaitalizaci a krkonošští záchranáři je přepravili na Růžovou horu. Upozornili nicméně, že obdobných zásahů mají od prvního letošního sněhu za sebou již několik."
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: tvůj telefon oblibuje Shakespeara a ignoruje ezoscénu :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    https://twitter.com/gisat/status/1604420684708446208
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    MAR_TINA: upřesnění, tihle co ty přístroje kupují jsou upřímně věřící. Šarlatáni jsou ti, co jim to za těch 100+ tisíc prodávají.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    VAGABUND: zdá se mi to, nebo Vašek nenápadně trolí i ve svém medailonku?

ERVIN
    ERVIN --- ---
    EZOP: Chápu, že se na t něldo chytí. Pro neznalýho člověka mezi tímhle a nějakou seriózní lélařskou zprávou, co do počtmu nestozumitelnych výrazů, není až takový rozdíl.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    VYHULENY_UFO: ehm ehm a z jakého vzorku že to testuje?

EZOP: chybné vybavení vířivých struktur - to je dobrý leda tak pro Rimmerovu mámu
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    VAGABUND: u tohodle mě mrzí, že není možný tyhle ezošmejdy legálně postihnout.
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    SHEALA: ROFL
    ale zase: . V mých knihách a v několika dalších seznamech (např.CAFL) je seznam parazitů, bakterií a virů s příslušnými frekvencemi, které jsem naměřila během svých dlouholetých výzkumů (všechny tyto frekvence je opravdu možné na Super Ravo Zapperu k mému překvapení nastavit). Váš frekvenční generátor Super Ravo Zapper obsahuje dohromady 350 předvoleb, což je také unikátní !!!

si predstavuju, ze tem parazitum poustej ruzny frekvence a meri, jak se kterej krouti :)

a tvl voni tam nacpali i toho raka "Léčení a prevence všech druhů rakoviny.", za to bych je vyzappoval 380v po kolena ve vode..sem si vzpomnel, kdyz sem zacal obihat vysetreni prvotni, tak mi nejaka sestra u naberu zacala lanarit, ze ma znamyho lecitele a ten ma vlastni "kliniku", kde jeji kamosky uplne vylecil..(samoze se vysrat na chemosky)
    Bohuzel si nepamatuju, kde to bylo (sem byl docela vyhoukanej tenkrat), tedka uz bych ji vyhlasil straslive i na vedeni - nakuka to nejakej babce zmatenej a hotovo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam