• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    NICOLLETTE: Liar Walk with Me :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    YBUKO: to je Laura Palmer??
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    VAGABUND: přitom by se ti lidé mohli chodit chanellovat na Mistra Ježíše se stejným výsledkem gratis do kostela.

VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    YBUKO: :D

Když jsme v našem Centru Pegas připravovali kurzy shambally, spojili jsme se prostřednictvím channelingu s nanebevzatými mistry (především Mistrem Ježíšem a Mistrem Saint Germainem), od kterých jsme dostali informaci, že původní systém shambally předávaný od roku 2003 (shamballa 1024, 2002/2048, 3026/3072...) již nevyhovuje současným podmínkám, i když samozřejmě stále funguje.

Shamballa Mistra Ježíše 3000,- Kč
    Shamballa Panny Marie 3000,- Kč
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    FONTAN: neznal jsem, ale RIP.

FONTAN
    FONTAN --- ---
    Tohle se neomrzí - shut up and take my money

SRT terapie
    https://www.pruvodcevasimzivotem.cz/srt-terapie/

SRT terapii je možné provést i na dálku. Funguje to tak, že se mi buď do e-mailu nebo telefonicky (což bývá lepší) svěříte, co konkrétně Vás trápí a já Vám pak sdělím, zda-li Vám mohu s tímto problémem pomoci. Pak už jen stačí zaslat na účet platbu za terapii, já ji následně provedu a sdělím Vám výsledky.
    CNV
    CNV --- ---
    MAR_TINA: To jsem zkusila na radu gynekoložky a málem jsem se po tom zeblila. Zřejmě příliš silná informace.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ach bože - zato na tom podcastu mají spoustu věcí o mikrobiomu.

Přemýšlím jsestli si to pustit a nebo ne...

‎The Art of Being Well on Apple Podcasts
    https://podcasts.apple.com/us/podcast/the-art-of-being-well/id1539535133
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    XBAHNO: !!!!! Jako nevyšlo to na apríla.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ZUZKAOU: Ehm... ozón je ješte reaktivnější kyslík než kyslík. Střevní biom produkuje methan. Co dělá kyslík s methanem je dobře vidět na nových produktech firmy SpaceX. Úplně si nejsem jistý, jestli má konečník pevnostní parametry spalovací komory a jestli je dobrý nápad používat anus jako trysku. A o úspěšném dosažení oběžné dráhy taky pochybuji.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Energy Gynex 30 ml

Přípravek je vyroben podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystalterapie a biorezonance . Obsahuje fytohormony, což jsou látky podobné lidským hormonům. Jsou to především látky z rostlin a humáty. Nezatěžují tělo, neboť to si určuje samo, zda využije rostlinný hormon jako náhradu chybějícího hormonu.

Z hlediska psychiky: Obtížná adaptace na změny, lenost a nezájem, sebelítost, emoční labilita, pomalé myšlení, přílišná starostlivost, uvíznutí v kruhu nekonečných obav a pochybností, poruchy paměti a soustředěnosti. Gynex vede člověka k přijetí sebe sama, jeho dobrých i špatných stránek, učí vyrovnanému přijímání životních okolností s vědomím, že k životu patří dobré i zlé.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    nová zázračná kůra na všechno - ozonový klystýr
    Herečka Gwyneth Paltrowová o rektální ozónové terapii - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/paltrow-rectal-ozone-therapy-rektalni-ozonova-terapie-strevo.A230329_084630_lidicky_sub
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ERVIN: Kolik buddhů máš, tolikrát jsi osvícen :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Jak se takovejhle new-age-spirituality cherry picking může pěkně zvrhnout... trochu toho, trochu tamtoho...
    Inside Erykah Badu's Spiritual Home Studio Filled With Wonderful Objects | Vogue
    https://www.youtube.com/watch?v=q9JOWZR7UFY
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ZUZKAOU: To je teda velká dálka!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CNV
    CNV --- ---
    MAR_TINA: Když umíráš, tak je půl roku sakra dlouhá doba.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MAR_TINA: Kvalitní život půl roku je mikionkrat lepší než rok a půl jako zvracejici ležák s plinou... A jestli myslíš tu kuchařku, tak ta odmítla léčbu ač věděla, jaký je riziko recidivy a že už pak není cesty zpět, takže
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: no, bez Donia, to může být kvalita půlroku života (což je mezi náma doba úplně nahovno, jestli umře člověk v 31 nebo 31,5 a dítěti je 5 nebo 5,5) za 10+ let pozůstalé rodiny v dluzích.
    Kurva špatné možnosti.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    XBAHNO: Máš volné pole působnosti, ale předpokládám, že tvým plkanim na nyxu to opět skončí že
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam