• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ‚Je mi z toho špatně.‘ Kardiolog Neužil reaguje na podvodné stránky, které zneužívají jeho jméno | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/petr-neuzil-kardiochirurg-overovna-podvod-falesne-leky_2308191200_pik
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZUZKAOU: aha. tak uvidime jestli se dozije tech 130 let.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAERO: může za to odsun a okres Bruntál!

V rámci střední evropy to tlačil Kurt Tepperwein, rodák z Úvalna. /už před pár lety jsem se mu snažila vnutit přes Paměť národa, ale nikdo se ani nenamáhal mi odpovědět)

Kurt Tepperwein - Tepperwein Collection
    https://www.tepperwein.cz/kurt-tepperwein.htm

Kurt Tepperwein – Wikipedia
    https://de.wikipedia.org/wiki/Kurt_Tepperwein
    KAERO
    KAERO --- ---
    Proc vlastne zacaly (uz pred dlouhou dobou) ty nesmysly o prekyseleni organismu? To byla nejaka studie ve stylu Wakefielda? A proc neskodi prezasaditeni organismu, to mi taky hlava nebere :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ZUZKAOU: Já jen repostnů tu nebetyčbou píčovinu, co tam píšou. Taky mi to nějak neštymuje, ale já jedu v konvenční fyzice a chemii, na tuhle postpravdivou alternativní vědu jsem zjevně krátkej...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JESTEDMAN: hele nech bejt, až se mě příště soudní znalci zeptají, jestli užívám konopí, tak jim můžu s klidným svědomím říct, že jen technicku obohacenou o legální látku.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAR_TINA: uchvancancující.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    SHEALA: no nyní dokonce můžeš mít u sebe neomezený množství konopí stříknutý psychoaktivním roztokem s látkou podobné tomu ošklivému THC. O které toho na rozdíl od THC moc nevíme, jen to, že to zatím nechtějí zakázat. Ba co víc, normálně si to můžeš koupit v automatu, stačí dorůst do takové výšky, abys mohla stisknout správné tlačítko.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHEALA: ty prachy za šmejdopřístroj stojí jako 75 hodin fyzioterapie, což je pro člověka, který ji dlouhodobě pravidleně potřebuje, třeba na 3 roky.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    mě fascinuje, jak tenhle stát :
    ženskou, co si sama pro sebe pestuje konopí na bolavý klouby, zavře až zčerná
    ženskou, co ostatním prodává nefuknční šmejdy, lidem co mohou mít i závanej zdravotní problém... nechá na pokoji...přičemž ty lidi ty prachy potřebujou co já vím, na nějaký léky co nejsou placený plně pojištovnou?

A ano, vím že konopí může mít člověk tedka i legálně, od systému, ale stejně, když si ho vypestuje sám, tak ho čeká minimálně policejní buzerace.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: jmenuje se to Akademie celostního zdraví a v celé ošklivosti nám to ukazuje, jak moc tu chybí zákony na vymezení léčitelských služeb.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CNV: Miluška rozjela šmejdství ve velkém, už nejede vztahy, ale medicínské rady "nic neužívejte, k doktorovi nechoďte, buďte milé a hodné a choďte do přírody". Na štítnou žlázu, cukrovku, angínu, všechno.
    CNV
    CNV --- ---
    CORNELA: Toho tam, chudáka, taky zneužili. Jinak ta firma, která to prodává, patří Milušce, a ta zázračná mašina stojí skoro 60k. Nejenže Miluška kecá nebezpečné hovadiny, už je to i šmejdka se vším všudy.

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ERVIN: a to je určitě úplně jiné PH, než co měří lakmusvé papírky, co?
    STENNY
    STENNY --- ---
    CORNELA: Tipuju, že tak třicet tisíc korun.
    CNV
    CNV --- ---
    ZUZKAOU: Kdepak, dělají to magnety.
    Kyselá voda je prý skvělá na dezinfekci těla i domácnosti. Stačí s ní uklízet a je vydezinfikováno.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ZUZKAOU: "Uvnitr teto zdokonalene baterie deli magneticka energie vodu na zásadity (vysoké pH) a kysely (nizké pH) proud bez pouziti jakychkoliv chemickych látek."

KAERO
    KAERO --- ---
    CNV: cekal jsem ze z toho povedou 2 hadicky, kdyz to deli vodu na zasaditou a kyselou. To bude asi nejaky podvod nebo co :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CNV: takže v tý krabičce je zásobník na sodu a kys. citronovou?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    CNV: Umí upravit vodu na živou a mrtvou, chudák Jiřík co by za to dal 😂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam