• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Hele, nevíte někdo, jak je na tom Sandra Pogodová na stupnici ezohovnařiny? Matka (po smrti otce náchylná ke kdejaký láskyplný manipulaci) teď byla na nějaký její přednášce. Zachytil jsem nějakou vazbu na Lukavce (Zákony Bohatství), kde teda na něj beztak asi přišla... #kecy Kurva, člověk, aby se furt vzdělával. Trávim strašnýho času čtením hoven, co mě nezajímaj, jen abych byl schopnej vyvracet matce bludy...
    MEI
    MEI --- ---
    Chaun ted spatřen v Letenskych sadech. Usmál se na mě. Pobavilo. Konec bulvárního hlášení.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ERVIN: nebezpecnych retorik je v cesku vic, okamura, konecna, babis a maji mnohem vetsi dosah nez chaun. jaky si lidi zivot udelaji, takovy ho maji.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    VYHULENY_UFO: To co dělá sám Chaun trestný neni, ale koukal bys, jakou bránu leckterýmu debilovi (spíš debilce) to votevře a kam až jsou schopný dojít. Tahle latentní plíživá antisystem rétorika je snad ještě nebezpečnější...

Moje bejvalá kolegyně (taková tam mamka za zenitem, co byla zamlada hezká a teď je to jen otylá koule v růžovym úpletu a batikované dlouhé růžové sukni) to dotáhla aš skoro k Allatře...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ACKO: chaun jede ten byznys uz aspon ctvrtstoleti. prodavat nadeji a viru debilum neni trestny. hlavne ze si vydela na dovoleny v karibiku.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ACKO: Těmhle ezojitrnicím jde ve výsledku fakt jen vo prachy/vliv/pozornost a dá rozum, že vo takovouhle třeskutou bombu se porvou... ostatně jako dezolátský jelita svýho času. Prostě rybníček konzumentů není bezednej...
    ACKO
    ACKO --- ---
    Se přiznám , že tu kauzu Peková celkem sleduju a je ohromně komický, jak po sobě ti ezošarlatáni jdou, Chaun napadá Lukavce, že je predátor a ukradl mu exkluzivitu s Pekovou, Lukavec se totálně odstřelí následnou reakcí, kde si vlastně podřezává větev tím, že si dělá srandu z těch, kdo ho sledují...jakože proč tomu věnují pozornost. Jsem si teda myslela, že jsou o trochu chytřejší, ne se takhle odhrabat, je jim jde jen o vlastní byznys.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: jo, čím více mluví z cesty, tím lépe vypadá.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    mě to video zmátlo, anžto jsem ji nijak nesledovala, ale i tak mi přišlo, že tam vypadá nezvykle (vytuněná do ženskosti). jakoby ji nastrojila ta Ivet a ještě jí něco hodila do čaje :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    no nebude zdaleka první inteligentní člověk, co podlehl sektě
    jestli lhala proto, že se hluboce stydí nebo kvůli té sektě (údajně ruská), to se možná ani nedozvíme
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Takových lidí kolem tebe žije...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JUTA: V okolí Pekové chybí někdo, kdo by zařídil hospitalizaci a snížení svéprávnosti.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    JUTA: A za dva týdny bude tvrdit, že to přiznávací video dělala AI..
    JUTA
    JUTA --- ---
    U Chauna je teď i třetí video kde mu Peková přiznala, že lhala ohledně AI.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Výcuc: Peková se nezbláznila, Peková je blázen už dlouho....
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Fascinující vesmír Soni Pekové - Spiknutí #102
    https://www.youtube.com/watch?v=Z2Oi_nNauV4
    MEI
    MEI --- ---
    Těším se na zítra a dalsi twisty :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HOWKING: jsme ve finále! Mysl ti nepomůže, musíte mi věřit, já bych vám přece nelhala!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Soňa + AI Soňa + trapné výmluvy = @zakonybohatstvi
    https://www.youtube.com/watch?v=8TIb8chzSOw
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam