• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOODYCAT: no, tady Kačka by to spíš uhrála na tu psychiatrickou, než na interní diagnózu...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TRISSIE: Jj, jde to, urcite, ale opet musi byt vyjadreni od lekare.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOODYCAT: ale na psychiatrické poruchy to jde taky, nebo ne? Vybavuju si nějakej takovej případ...
    jo, tahle to byla: https://www.theguardian.com/society/article/2024/may/16/dutch-woman-euthanasia-approval-grounds-of-mental-suffering
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Ja se o to driv zajimala (kvuli sobe, he he), a vsude chteli lekarskou zpravu, ze clovek trpi nevylecitelnou chorobou. Coz ona urcite nema.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ZUZKAOU: Myslim, ze budou chtit vyjadreni psychiatra.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOODYCAT: Vlastně by mě zajimalo, co svycarska klinika pro eutanazii realne udela, kdyz jim tam prijde takovýhle pacient.

Ale to je hodně cynicke a spis bych ji prala fakt tu hospitalizaci na psychiatrii a dostatečný koktejl chemie, ktery bude jeji obtize tlumit, ne to co do sebe ted sype a leje.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LEELA88: Realna neprůchodnost strev - pokud by nejela do nemocnice na operaci , tak do par dni umre na sepsi.

A fakt nejde rozehnat klystyrem.

Velmi dusledne si znicila travici system, takze kdyz neco sni, tak je ji blbe. Takze to resi tim, ze vyplavuje ty zbytky mikrobioty, co nezavraždila antibiotiky branymi na neexistující boreliózu.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Je to opravdu pozoruhodnej zpusob dlouhodoby sebevrazdy.
    LEELA88
    LEELA88 --- ---
    ZUZKAOU: Ta ma behavioralni zavislost na klystyru atd. Kousrk jidla ji ucpe strevo? Je necotakoveho mozne vubec? Je mi ji lito...
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    ZUZKAOU: Tak jestli jela tři roky ve známým protokolu doxy-mino-rifampicin na údajnou chronickou boreliozu, tak se nedivím že má takový problémy, to má většina lidí co tím projde, ale už nemaj tu boreliozu!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: Jako tahle pani by dost profitovala z hospitalizace na uzavrenem oddeleni a masivni sedace a dostatlu antipsychotik, na par tydnu aby se aby se tělo zregenerovalo.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    ZUZKAOU: Rope worms, které naše medicína nezná... Aneb když si rozleptas střevo klistyrem ideálně mms a začnoi se odlucovat cary sliznice :D

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ZUZKAOU: Katastrofa. Ja jsem taky za vyraznou regulaci Donia, je mi z toho pokazdy blbe.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    https://donio.cz/kacka-bojuje-o-zivot-sanci-ji-dava-operace-strev
    Najde se lékař - chirurg, který mně zachrání život? - Médium.cz
    https://medium.seznam.cz/clanek/kacka-najde-se-lekar-chirurg-ktery-mne-zachrani-zivot-99731

Nemělo by Donio kontrolovat, na co vybíá? Paní je evidettně psychiatrická pacientka, která, pokud nelže, tráví hodiny tím, že si dává klystýry všeho možného a pak je jí zle.

Potřebuji odstranit tlusté střevo, jinak bohužel zemřu, nebo mě čeká eutanázie ve Švýcarsku. Ani tam není jistota, že se té doby dožiji.

Na klystýry používám různé směsi, byliny, mléko, sůl (podle ruského protokolu) a antiparazitika, které mě stojí spousty peněz. Používám i lék ze zahraničí od lékaře z infekční kliniky.

Mám za sebou i alternativní léčby a postupy, psychoterapie, kartáři, věštci, léčitelé, jasnovidce, energie, SRT, RUŠ, astrologii, bylinky, doplňky, homeopatie, zelené potraviny, akupunktura, očisty, šťávy, modlení, odblokování, minulé životy, traumata, bloky, sebelásku, manifestace, meditace, Dispenza. Sama mám na Facebooku skupinu, kde pomáhám lidem a sama jsem si mnoha věcmi pomohla a zachránila život, stejně jako dalším lidem ale tohle je už moc, operovat se sama nemohu. Tímto prosím, aby mě nikdo z čtenářů nekontaktoval na zázračné lektvary a podobné věci, které mám za sebou, očisty, šťávy, bylinky doplňky atd. Mám to všechno nastudované, jsem sečtělý člověk a mám to vše za sebou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    XARGH: inkvizice se jen přejmenovala nyní na Kongreagci pro nauku víry.
    XARGH
    XARGH --- ---
    ZUZKAOU: myslim, ze by se MELA obnovit svatá inkvizice. tyhle duchovni supermarkety jenom každého otravuji :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Hergot: O eko-bio-ezo subkultuře se socioložkou Kolářovou | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/od-pestovani-zeleniny-po-ritualy-u-ohne-o-eko-bio-ezo-subkulture-se-sociolozkou-9470248
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BERUSKA_CA: tak to můžeme zavřít respitko, rodiče budou mít radost
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BERUSKA_CA: Vida, tuhle mlm prodejkyni uz nekdo AI naučil pouzivat
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BERUSKA_CA: Ty kokos. Na to tedy opeavdu nemám žaludek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam