• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISHNAMagirus-Deutz
    Už je nás na nyxu víc, co vlastní tenhle skvost a jelikož mě konkrétně teď čeká období servisu, tak bych rád vyměňoval zkušenosti, rady, tipy s ostatníma.

Servisy
    http://promotor.cz/deutz/
    http://www.damcoservice.cz

rozbalit záhlaví
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    BOYLER: mám 2 auta scanuju trh ale asi to pošlu i na mobile.de až příjde čas Pokud někdo nenabídne nějakej zajímavej projekt nebo tak něco ...
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    JENDAVB: Bude něco většího?
    TUKI
    TUKI --- ---
    Iveco Magirus 120-17 Eckhauber 4x4 Womo 5-Sitze Winde in Berlin - Biesdorf | eBay Kleinanzeigen
    https://m.ebay-kleinanzeigen.de/...cialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios_WEB_TO_APP_I1_B
    MATROX
    MATROX --- ---
    MELDA: za 80000,- bych to bral hned, ale za to to asi nepujde...
    MELDA
    MELDA --- ---
    JENDAVB: Jasny...moje chyba, prece jen je to uz nejakej patek, kdy sme se domlouvali :-) Neco me do toho vlezlo.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MELDA: :-) sniženo v AT :D
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MELDA: sorry nepřijel sis darce orgánů je už na junktouwnu
    MELDA
    MELDA --- ---
    JENDAVB: A hlavne mne schovej to sklo z kabiny, ten trojuhelnik... :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JENDAVB: Ale teda cumim, ze to mas do 3,5 tuny ty ve... dyt to byla 6tituna :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JENDAVB: 80000,- v klidu :-)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    JENDAVB: Sice nejsem na magirusy odbornik ale kdybys to porovnal s mercedesem v podobny velikosti s obytnyma papirama do 3.5t tak podle stavu si myslim ze 8-10000€ uplne v klidu.. mozna i 12 pokud to aktualne vypada fakt hezky
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    PANPOSPA: vyvařená kastle vestavba jen podla a stěny z překližky a zateplený Není to 4X4 je to vzduchem chlazenej diesel
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    JENDAVB: Zdar, v jakym je to stavu? Vyvařený, hotová vestavba, motor atd?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    čau, začal jsem uvažovat o prodeji mojeho auta tady z nástěnky [ Magirus-Deutz ] Kolik by jste tak řekly cenu ? má to obytný papíry do 3,5tnový mobile mě moc nepomohlo v určování ceny
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    ROBOOTEK: taky se mi to za ty prachy dost libi :]
    TUKI
    TUKI --- ---
    ROBOOTEK: pecka, dobrej kus, pokud by někdo chtěl, tak neváhejte..
    TUKI
    TUKI --- ---
    MELDA: no to já mám jiný zkušenosti, kšeftaři to sou dobrý, ale kšeftujou víc s klumpama a šmejdem co ti nacpou co nejlevnějc...a s arabama bych je nesrovnával..
    MELDA
    MELDA --- ---
    TUKI: Mam bratranka ze Sumperka, s Polakama obchoduje a rika, ze kdyz poznas jejich podstatu a ducha, ze jsou to nejlepsi kseftari v evrope a fakt se s nima dobe kseftuje, takovy evropsti arabove :-) Milujou smlouvani a kdyz jim reknes, ze to sezenes levneji jinde, tak oni ti to prodaji jeste levneji, protoze nesnesou, aby si to koupil nekde u konkurence :-)

Ale jako taky sou to obcas pekny smelari :-)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TUKI
    TUKI --- ---
    MELDA: to musíš vidět naživo, kor u poláka..
    MELDA
    MELDA --- ---
    TUKI: Tomu verim... jako na tech fotkach, jak je foceno to pruzeni, tak ten predek mne prijde dost unavenej, ale mozna se mne to jen zda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam