• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISHNAMagirus-Deutz
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    HEJSEK23: ... :D To jsem se ale dopustil vytrznosti! Neznat Krishnuv Magirus... dekuji, filtr zkusim.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    1N7RUD3R: pominuly nechapani ze neznas jeho Magiruse, tak co zkusit filtr krishna img ?
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    KRISHNA: Hod par fotek ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Já trochu přemejšlim, že pošlu do světa svůj Magirus, nějak mi jdou zájmy (hlavně ty finanční) někam jinam.
    Měl by někdo zájem?
    Posledních 6 let v garáži
    Neni to 4x4
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    Mogul M6AD nebo Mogul Diesel DT 15w40?
    MATROX
    MATROX --- ---
    1N7RUD3R: vylaď nějdřív všechny filtry (palivový vzduchový olejový) tím že je vyměníš, pak vyměň olej, sundej tu orezlou nádrž a vyčisti jí, natankuj aspoň 50l kvalitní nafty s VIFem a porádně to někde protáhni, kup si mazničku, všechny místa kde se to dělá natlakuj novou vazelínou, zkontroluj všechny prachovky jestli nejsou roztržené nebo zpuchřelé a ty ko vyměň (nápravy řízení kardan atd), zkontroluj všechny řemeny jestli už nejsou zpuchřelý no a pak se zabývej kravinama jako je výfuk
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    TUKI: ...spis jestli nekdo zkousel sundat tlumice a tak.
    TUKI
    TUKI --- ---
    1N7RUD3R: co bys na něm ladil ??
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    "Ladil" nekdo vejfuk?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Je tam toho plno..

Magirus Deutz 130D9 ex THW in Dortmund - Innenstadt-West | Gebrauchte LKW kaufen | eBay Kleinanzeigen
    https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/magirus-deutz-130d9-ex-thw/1955327052-276-1112
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SIEMENZ: No to úplně nevím ... :-D
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    MATROX: strasidelne rozsirenej jak dvanacetrojka :P
    MATROX
    MATROX --- ---
    mě se nejvíc líbí tenhle prcek
    Magirus Deutz 90 M 5.7 in Nordrhein-Westfalen - Siegen | Gebrauchte LKW kaufen | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/magirus-deutz-90-m-5-7/1933062590-276-1026
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    Ten kratas osmihrnek se mi libi. Ale asi nechci chvilku videt inzeraty zadny :D
    TUKI
    TUKI --- ---
    Magirus Deutz 232 D 15 V8 Iveco Feuerwehr Expedition Wohnmobil in Baden-Württemberg - Geislingen an der Steige | Nutzfahrzeugteile & Zubehör | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/magirus-deutz-232-d-15-v8-iveco-feuerwehr-expedition-wohnmobil/1968340912-276-8942?simcid=aff78b21-c126-4479-971f-939fa9368e93
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    Tady je to jak u suchanku... :D Hele, original baterie jsou pod kabinou a nebo vzadu podlavici na levy strane? Mam je prave pod tou lavici a rikam si jak jim asi dela dobre kdyz se zveda bouda. Jestli nemaji byt proste jinde. Jsou tam volne ale maji tam odpojovac celkem dobovej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam