• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SICKBOY4000Tieto Czech Tietoevry
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    KUZNA: *Agilitas, ale jeste jsem poradne necetl ten clanek
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    SICKBOY4000: tak ta agilia, ktera je novy vlastnik Tech services ja uk based, tak beztak pujde tam a jak ma know how, tak to tieto uplne vysaje. to jenom uvazuju nahlas, ja jsem byl z tech services odejit k poslednimu breznu
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Také tam nepracuji, ale co vím, tak Lukasik odchází z Tieta do nějaké UK based Private equity-owned společnosti….
    Ale do jaké míry to souvisí si tímto článkem netuším.
    JINX
    JINX --- ---
    ETERNITY: Nebylo by nějaké podrobnější info? Úplně nevidím do interních věcí protože tam nepracuji ale situace v Ostravě mě zajímá.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Další propouštění v Ostravě. Ochlazení IT dopadne na stovky lidí z velké vývojářské společnosti | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://archiv.hn.cz/c1-67773640-dalsi-propousteni-v-ostrave-ochlazeni-it-dopadne-na-stovky-lidi-z-velke-vyvojarske-spolecnosti
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    V Brne se realne zvazuje stehovani officu, ze je to pro nas moc velke a ze se nam to nevyplati, tak nevim, jestli tam chteji naopak nekoho stehovat nebo nabirat.
    Samozrejme to narazilo na hruby odpor dojizdejicich.
    A samozrejme ten hruby odpor nikoho nezajima:) Bude to ciste ekonomicke rozhodnuti.
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    EBARTT: Jak to? Napiš, to mě zajímá
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Nejenom, že to ví ale taky ví, že z Ostravy Tietoevry zmizí do Rigy a částečně do Brna.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Taky si myslite, ze tedy Lukasik uz vi, ze Agilitas rozvazou smlouvu s Conterou a odejdou z Organica treba zpatky na IQ Towers, cili nova smlouva s CTP? :-)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    a kdo nema predplatne, tak tady

SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Nový směr pro Tietoevry. IT gigant z Ostravy řeší odprodej divize. Co Organica - Moravskoslezský deník
    https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/novy-smer-tietoevry-it-gigant-resi-odprodej-divize-ostrava-organica-2025.html
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Godspeed
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Tietoevry is said to have hoped for a valuation of €1 billion, but the Danes are only willing to pay around €300-400 million. The buyer is under no pressure as Tech Services' results deteriorate over time.

Pech, když ti zbyde jeden kupec a ty to priznáš 💰
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    EBARTT: :-D nevidel jsem jsi latest greatest? Informace z medii nejsou ani poprene ani vyvracene ;-)
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Tak co, už jsme prodaný?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    ETERNITY: yep, 60 hlav
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dekuju za link na rozhovor, pekne. Zajimave. A jeste si ke konci Kimmo zvladl strihnout reklamu:)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SICKBOY4000: No.... zvesti to nejsou. Ale zkousi to co nejvic prorotovat, jako obvykle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam