• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Myslel jsem, že iOS7 a výš automaticky rozpozná swipe, který začíná mimo obrazovku. Pokud držím příspěvek a swipuju s ním, měl bych se dostat do menu příspěvku, pokud ale přejíždím úplně od levého pixelu, tak by mělo mít přednost "go back". Divím se, že to tak není "automagicky"...
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: pak imho bude strasne snadne prehlednout, ze tam nejaky takovy swipe vubec je. swipe to back musi zacit na kraji obrazovky, tj. kdyz se bude ignorovat swipe zacinajici na prvnich X pixelech zleva, muze to spolecne koexistovat. snad :)
    JST
    JST --- ---
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    NYX: pokud nepridrzim na prispevku prst dyl jak sekundu nepojede swipe na palce ale swipe na back
    NYX
    NYX --- ---
    JST: nechapu uplne jak to myslis
    JST
    JST --- ---
    NYX: Neslo by spis na hodnoceni hold+swipe a na to druhy jenom swipe kdyz uz? Osobne mi to teda vic vyhovovalo na inyxu ale)
    NYX
    NYX --- ---
    zkusim po strane prispevku udelat nejakou mrtvou zonu, ktera nebude aktivovat ten prispevkovy swipe, pak by snad swipe to back melo fungovat lip.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Refresh přímo v diskusi highlituje i posty, které byly nové před refreshem.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Pokud udělám v diskuzi swipe z levé hrany obrazovky (pro návrat na seznam témat) a omylem si zobrazím palec nahoru u příspěvku, swipe gesto se zcela deaktivuje - už můžu pouze palcovat.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Hezká aplikace! Akorát slide to go back mi funguje jenom sporadicky a čas od času to uloží příspěvek nebo dá palec dolů... Díky!
    JST
    JST --- ---
    kdyz mi prijde zprava na lock screen a dam view, tak se mi app otevre na poslednim miste (napr sledovany diskuze) a ne primo na zprave (zobrazi se akorat notifikace). v pripade ze posedni misto je posta, tak musim dat swipe down pro zobrazeni/aktualizace konverzace (zobrazi se akorat notifikace).

horni listu bych nechal na vsech oknech, tohle je fakt divny a chaoticky

a uvital bych moznost otvirani odkazu v safari (staci pridat spodni listu s moznostma jako na fb)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Jasně, nečekám, že to zítra bude. Ber to jako inspiraci. Ostatně co to udělat jako in-app purchase?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NYX: Mam ted iPhone 4 a za me ten navbar nahore bych taky nechal porad.
    A hral bych si s tim, at to mene casto automaticky aktualizuje. Ted jak jsem psal vedle to aktualizuje seznam sledovanych pri kazdem navratu na nej.
    NYX
    NYX --- ---
    PHAILO: Ja ted nejakou dobu budu asi hlavne opravovat bugy :) Pak uvidim.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: No a co jen na podržení na odkazu? Pokud by se náhled zobrazil o 1 cm níž, tak dokud držím, vidím náhled. Pustím, náhled zmizí. To by byla bomba.
    NYX
    NYX --- ---
    PHAILO: nad necim takovym jsem premyslel, ale pak bych zas musel resit, jak se toho muzu bezpecne zbavit :) jestli uz musim nejak zavirat nahled nebo zmacknout back...to uz vyjde nastejno, ne?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: A ještě jeden dotaz. Nešlo by při kliknutí na odkazovaný příspěvek – viz příloha – aby se zobrazil náhled odkazovaného příspěvku podobně jako je to ve webové verzi? To znamená, aby namísto otevření odkazovaného příspěvku se zobrazil jenom náhled.

MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    NYX: Prave jsem narazil na jeden bug, ktery souvisi s tim navigation barem:
    - jsem ve sledovanych a otevru si nejakou diskuzi
    - prstem udelam swipe gesto zleva doprava, od lehe hrany obrazovky (ekvivalent kliknuti na Zpet) ale neprovedu to gesto cele a necham obsah diskuze stale zobrazeny
    - zmizi mi navigation bar a ja se nemam jak dostat zpatky na vypis (jedine tuknutim na ikonku v tabbaru)

Rozhodne bych ten navigation bar nezavrhoval. Vyresi se tim spoustu potencionalnich problemu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    NYX: Personifikace notifikací: Měl jsem na mysli například nastavení, jestli chci jen (třeba pro poštu) přehrát i zvuk, jestli chci u notifikací (případně kterých) zobrazovat i badge, nebo jen notifikaci na displej apod.
    NYX
    NYX --- ---
    MATESISKO: ikonka neni moje prace. tak poprosim o jinou verzi.
    navigation bar vsude by mi usetril dost prace, ale kdyz on je nekde fakt totalne zbytecny a jen zabira misto. plno lidi ma stale 4/4S a tam se kazdych par pixelu hodi imho.
    PHAILO: posilat notifikaci na vsechno se mi nechce. zbytek rozved pokud stale ma smysl.
    JST: u cizich prispevku to ZATIM nejde, mam v planu, ale nejak jsem se k tomu nedostal.
    GIFy behaji...na ikonkach. u obrazku v prispevcich se vsechno nejdriv zmensuje a to animaci bud zastavi nebo u velkych souboru tam hodi jen placeholder (dela rovnou api, ne appka). po rozkliknuti takoveho obrazku by se ale animace mela normalne pustit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam