• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Jo. Aha. Alespon tak...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Se to pta na potvrzeni, ne?
    JST
    JST --- ---
    Jde v poste nejak poznat jestli druhej clovek online?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ty swipes na pulstrany a celostrany je dost divoky. I v poste obcas smazu neco co nechci... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nachvilku z vrchu vyjel cerveny billboard ze spojeni ztraceno. A hned zase sam zajel. Po pristupu do diskuze to chvilku nacitali a pak vyhnilo na okne viz priloha...

KOC256
    KOC256 --- ---
    Odeslani techto dvou zprav se vzdy povedlo az na druhy klik na odeslat...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A tlacitko odeslani evokuje share ikonu :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ten cerveny cas v roku mi trochu evokuje ze je neco spatne...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    chviljku jsem tapal jak prepnout sledovane mezi vsemi a jen s novymi prospevky... u 100+ klubu jet az dolu byl dost opruz kdyz jsem netusil zda tam neco najdu... nema smysl obratit default?
    NYX
    NYX --- ---
    AILAS: Tak az prijdete na pricinu, dejte vedet. Ja na to jeste nikdy nenarazil.
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: To jo, po startu je zavádějící. Ještě pak bug že když jsem ti chtěl minule odpovědět tak se horní Navigation bar nezměnil a pořád tam bylo tlačítko zpět a tlačítko pro napsání nové zprávy.
    NYX
    NYX --- ---
    AILAS: To prejmenuju na "po neaktivite", snad to bude jasnejsi.
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: To je trochu divný když tam máš napsáno že to bude lokace "Po startu" ne? :-) Aplikaci dřív nebo později iOS tak jako tak zabije takže to by pak to nastavení bylo uplně zbytečné.
    NYX
    NYX --- ---
    AILAS: Jo takhle, puvodni lokace zabiti appky neprezije.
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: Mám nastaveno na poslední lokace, jsem historii, killnul aplikaci, a po spuštění jsem zase na prvním tabu.
    A teď mi tady v klubu po refreshi zmizel tabbar :-)
    NYX
    NYX --- ---
    AILAS: Divne. Zkusil jsem a slape mi to jak ma.
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: Já jsem tu apku zabil. Takže by to mělo po startu zafungovat určitě ne?
    NYX
    NYX --- ---
    AILAS: ta vychozi lokace funguje jen kdyz je clovek nejakou dobu neaktivni (ted myslim pet minut), jinak se vraci tam kde byl.
    AILAS
    AILAS --- ---
    Nefunguje nastavení poslední lokace po startu ani natvrdo když nastavím například historii tak vždycky se aplikace spustí s prvním tabem aktivním.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Zdravim :) appka super :) msm jen prosbu.. Bylo by mozny trochu zvyraznit konce jednotlivych prispevku? Zvlast u novych to je trochu neprehledny :/

ale esi to je jen muj pocit tak jako bych rekl jen prvni vetu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam