• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    Stahnout lze zde:
    ‎Nyx on the App Store
    https://itunes.apple.com/us/app/nyx/id920743962?ls=1&mt=8

Zakladni orientace
    palce, mazani, upominky - swipe na prispevku doleva/doprava
    dvojklik na "bookmarky" / "historii" - prepinani vse/nove
    dvojklik na "statusy" - zkratka do notifikaci
    rozbalit záhlaví
    HARALD
    HARALD --- ---
    JITTUE: Swipe zleva:
    Nic (je tam šedivý palec)
    Plus (je tam zelený palec)
    Uložit do reminderů (je tam žlutá kniha)

Swipe zprava:
    Nic (je tam šedivý palec)
    Mínus (je tam fialový palec)
    Smazat (je tam červená popelnice)
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    Ahoj vsem, mackam, rejdim po displeji jak diva, ale proste palec hore nejsem schopna dat ani smykem.
    Pro ty zabrzdenejsi (pro me) funguje hodnoceni tak, ze swipe na prispevku z leva:
    - kratky posun - palec dolu (sediva)
    - delsi posun - palec hore(ruzova)
    - nejdelsi - mazu (cervena)??
    Diky
    AETHER
    AETHER --- ---
    HUGGI: Kdyz kliknes na tu reakci, prenese Te to do diskuze. Tu pak muzes aktualizovat pres pull to refresh.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Nemohlo by po otevreni diskuse to odscrollovat na prvni neprecteny?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    NYX: Tak to nende
    NYX
    NYX --- ---
    HUGGI: By to melo presunout na dany prispevek. A pull to refresh pripadne nacte novejsi.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Jeste dalsi vec..pokud v "upozorneni" kliknu na nejakou reakci tak vidim jen tu reakci..přidal bych jeste nahoru tlačítko na přechod do cely ty diskuze..
    4PTO
    4PTO --- ---
    Kdyz velzu do auditka ankety na ip5 ios7 tak mi nyx spadne. Na ipadu ios8 ne. Nekdo stejna zkusenost?

MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    Mozna bych zvazil pro psani prispevku/statusu zobrazeni modalniho okna
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    NYX: inyx tohle neumi..jen nyxdroid a tam pokud si pamatuju to funguje dobre..

a jeste jedna vec..pokud mam rozepsanej prispevek a dam "zpet" tak me to nevaruje ze o nej prijdu..a ted kdyz se to stalo a napsal jsem ho znovu (stejnej) tak se vubec neodeslal..tohle pisu z pc
    NYX
    NYX --- ---
    HUGGI: obrazky se zmensuji tak, aby delsi hrana mela max 150px mam pocit. tj. vyska se muze lisit.

asi by slo hlidat vysku pred/po nacteni a jeste trochu scrollnout po nacteni kazdeho obrazku nad, aby se to kompenzovalo, ale to by asi strasne blblo pokud v te dobe clovek sam scrolluje.

inyx obrazky zabalil do bileho ctverce, cimz se tohohle problemu zbavil, ale to reseni se mi opravdu nelibilo.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    NYX: Aha tak jsem asi slepej, ted tam to tlačítko je;)

Výška obrazku nemusi byt problem ne? Je nejaka pred nastavena velikost na kterou se zmensujou takze staci znat pri načítání příspěvku pocet obrazku coz asi neni problem a proste to přičíst bez ohledu na to jestli uz se nacetli nebo ne..
    NYX
    NYX --- ---
    HUGGI: do bookmarku by to melo jit prave na nastence - ukaz screenshot jak to vypada po nacteni nastenky prosim.
    scrollovani na prvni neprecteny je problem kvuli nacitani obrazku a tim padem zmene vysky radku nad tim, co mas zobrazene.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    tak par mych poznaku
    1) trosku vyrazneji bych oddelil jednotlivy prispevky
    2) co to nacitani diskuzi v bode posledniho prectenyho prispevku ab ynebylo potreba porad scrollovat dolu a pak zas nahoru (jako to ma nyxdroid)

a dotaz jak presne se da diskuze do sledovanejch (nebo odstrani)? Kdyz kliknu an nazev tak tam problikne nejaky talcitko, ale prenacte se nastenka diskuze a neni moznost na nej kliknout nebo cokoli udelat (na 5s)
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: rad bych tam mel ruznych nastaveni absolutni minimum
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Šel by udělat switch pro skrývání spodní nagicace? Na 5s mám místa dost a spíše mě skrývání ruší. Díky!
    NYX
    NYX --- ---
    jinak mam opraveny ten zruseny swipe to back a asi to poresi i nejake chyby jako nemoznost vratit se z psani prispevku, spatne ikonky v navbaru apod...proste kdyz se v navbaru neco podelalo a delalo to nesmysly
    ALI
    ALI --- ---
    NYX: zajimavy, ted to funguje, ale pred chvili tam nic nebylo. zkusim zreprodukovat a kdyztak napisu.
    NYX
    NYX --- ---
    ALI: das nahore hotovo a pak uz normalne zpet, ne?
    ALI
    ALI --- ---
    E2E4: lol!

jinak – kdyz se mi otevre odkaz s videem na youtube, jak se pak dostanu zpatky?
    AILAS
    AILAS --- ---
    E2E4: To se fakt nevyplatí. Je to kompletně jiný systém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam