• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Teď jsem poprvé odeslal příspěvek s uploadem fotky. Řekl bych, že je potom na většinu místních auditek příliš velký a působí moc jako tapeta. Ideální by byl podle mě menší embed s tím, že si každej můžeš obrázek otevřít v novým tabu naplno...
    4PTO
    4PTO --- ---
    WOJTYLA: Jeste nikdy. Ani ip ani ipad
    NYX
    NYX --- ---
    WOJTYLA: a tos nevidel tu, co jsem delal ja :)))
    NYX
    NYX --- ---
    a muzete se po odhlaseni a pred novym prihlasenim podivat do autorizaci jestli tam stale je nebo proste zmizi
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    a tedy, jak bych to řekl... no prostě... ehm... eh... ta ikonka je strašně hnusná berevně, ten gradient a ty barvy
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WOJTYLA: Ano
    CROSS
    CROSS --- ---
    WOJTYLA: občas ano. Nepozoruju v tom žádný princip, jednou je to nahodilé, pak to vydrží upgrade systému...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hele taky vás to furt odhlašuje ta appka?
    NYX
    NYX --- ---
    ALI: ?
    ALI
    ALI --- ---
    a opravdu by nesly nejak oddelit odkazy od prispevku (jak to ma ten twitter)?

nicmene nerozumim, jak je to udelany, takze potreti uz otravovat nebudu, jestli to proste nejde.
    NYX
    NYX --- ---
    ARAON: U obrazku progressbar uz mam udelany. Ukladani uvidim jestli jeste stihnu do tehle verze. Rad bych ji tam poslal uz ted nekdy.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Mě chybí možnost ukládat obrázky a u GIFů bych uvítal progress bar. Něco jako má 9GAG aplikace.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOJTYLA:
    ono to prave do 8.1 fungovalo 100% ale pokud jsem pochopil tak apple opravil BUG, ktery tu aplikacku totalne znehodnocuje :(
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOC256: prave ze pro me treba ne, proto to davam jako nazor do placu. Jinak samozrejme pokud se s tim nekdo bude delat ok, nic proti tomu.
    NOWITCH
    NOWITCH --- ---
    NYX: Duplikovani nastenky pri refreshi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOJTYLA:
    ta apka je porad pohodlnejsi...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Na co appku na ipad kdyz super funguje webova verze?
    NYX
    NYX --- ---
    o co slo? at mam prehled, na jake veci lide narazeji.
    NOWITCH
    NOWITCH --- ---
    TYSONCINOL: Uf tak to jsem byl rychlejsi nez bylo zahodno :-)
    TYSONCINOL
    TYSONCINOL --- ---
    NOWITCH: Jo pak jsem se podíval na nástěnku , proto jsem to taky smazal následně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam