• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    NYX
    NYX --- ---
    JST: pres to sdileci menu
    JST
    JST --- ---
    Zkopirovat prispevek jako odkaz se da? Abych ho mohl pastovat do jiny diskuze
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ALI: Tedy pardon ted sem si to znova orecetl. Jako mit moznost sam si nastavit vzdy otevirat v safari. S panem bohem to je mi jedno. Ale nedavat to tam defaultne.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ALI: Nedava...
    ALI
    ALI --- ---
    NYX: copy link, save to reading list, open in safari pls.

a kdyz jsme u toho, moznost nastavit defaultni otevirani odkazu v safari dava smysl?
    TUILE
    TUILE --- ---
    tento bug: KOC256 se u me spousti vetsinou pri zamcene obrazovce, kdyz prejedu po odpovedi prispevku.
    nejsem odhlasena (pocitac me z nyxu nevykopne), ale mobil ma pocit ze sem a musim se znovu prihlasit.
    nestava se to vzdy, ale kdyz se pohybuju po meste, stava se to casteji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    poslat mailem, otevrit v safari, kopirovat, poslat do nyxi posty (?)
    NYX
    NYX --- ---
    jake moznosti chcete mit na odkazech? viz [ ALI @ Nyx pro iOS ]
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Osobně mi přijde nápad to dát na githug jako skvělá varianta. Věřím, že jsou na Nyxu zkušení iOS vývojáři kteří mohou tomu dát trochu své lásky. Apka poroste rychleji a lidi se třeba i přiučí. Můžou se tam rozjet issues s pull requesty. Prostě klasika.
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: Nechceš to dát na github?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NYX: aha, no to je ono...

ja si prave ted pripadam, jak kdybych blbe videl. Vsechno velky a je to takovy nic moc co se tyce vzhledu. Funkcnost ok, ale vzhled na iPadu nic moc :) a pokud to byl bug, tak to bylo jako pred tim dobry no :)))
    NYX
    NYX --- ---
    JOPS: A Diskuze pod tim
    [ NYX @ Nyx pro iOS ]
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam jeste jeden skromny dotaz.

Kdyz jsem si poprve stahl NYX (mam iPad AIR), tak vse behalo krasne ve velkem rozliseni. A tusim, ze po prechodu na iOS8 jsem mel NYX velkej, jako kdyby aplikace nebyla optimalizovana na iPad a pritom poprve to slo v pohode. Nevim, kde je zakopana selma....
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: To bude asi taky ciste 7.x zalezitost. Apple ma super vychytavku a v 7.x v landscape prohazuje vysku a sirku okna a zjevne mi to nekde uteklo :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pri prechodu z landscape

NYX
    NYX --- ---
    tak problem v 7.x a v pristi verzi to bude opravene
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Taky mam jeste 7.1.2 na i5 a pada ... Zkusim flash ;)
    NOWITCH
    NOWITCH --- ---
    NYX: ios 8.1 + iphone 5 mi jede v pohode bez crashu, obrazky uklada jak ma.
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    NYX: ios 7.1, ip5, zda se ze vsechny obrazky, crash mas v poste
    NYX
    NYX --- ---
    tak jestli vysledujete, proc to nekomu pada a nekomu ne (jestli to treba delaji jen nejake obrazky, nejake verze OS, nejake telefony a jine ne apod.), tak dejte vedet :) stale jeste jsem tam nedal posilani crash reportu, tak s tim zatim vic neudelam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam