• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    NYX: Toho jsem si všiml až teď. :))) byl bych pro, aby ta modrá barva u nových byla trochu tmavší.
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: nove maji i datum cervene, ani to neni videt?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    A jeste postreh: pri snizenym jasu na minimum (tj. rano po probuzeni az do odpoledne, dokud me to netrkne :)) je velmi tezky poznat co jsou novy prispevky. Barevny roh u iNyxu imho fungoval mnohem lip...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CROSS: Mne app jede uplne normalne, neodhlasuje me. Odhlasila me jen jednou jedinkrat a to potom, co mi prisla notifikace. Vim, ze me hned trklo, zda to nemuze mit nejakou souvislost. Uz si ale nevybavuju zda jsem sel pres ni ci nikoli... Co na to Nyx?
    TUILE
    TUILE --- ---
    TUILE: hm, tak me na E nejede ani webovy rozhrani (a ani web poradne).
    3G potkavam zridka, toz sem nezvladla otestovat.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nevim, jestli to něco znamená, ale k tomu odhlašování - mně se to děje v podstatě pouze v situaci, že mi přijde notifikace, kterou ignoruju, ale do aplikace pak jdu normálně z home screenu. Může to být jen náhoda. (A děje se mi to zřídka, tak 1-2x týdně.)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: V to sloupci diskusi mit oznacenou tu kde sem.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NYX: Treba takhle layout by byl bozi.

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NYX: Jinak je to u tehle app "nice to have" funkce, neni zivotne nutna.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NYX: Na iPhone 6+ je na sirku hodne mista, takze se tam dava (mail,messages, ccalendar, ...) "dvousloupcovy layout". Proste levy navigacni sloupec a v pravym obsah.

NYX
    NYX --- ---
    ONDRA_99: moc nechapu co myslis
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Je realne resit neak landscape na iPhone 6+? Mit tam treba prepinani mezi kanalama (uzivatelema ve zpravach, ...) by bylo fajn.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Mame jednu ficuru co je asi jen nice to have, ale asi neni bezpodminecne nutna. A to je moznost udulet palec nahoru ci davat do pripominek, proste vsechny tydle swipe veci v sekci upozorneni rovnou. Pac jinak si ro vsechno prectu v upozorneni ale na todle musim jit do ty diskuse. A vzhledem k tomu ze to ctu v upozorneni orave proto ze jsem behem dne v behu nebo zaneprazdnenej hodilo by se palec vResit rChle a dat si do pripominek ze to chci odpovedet enbo precit pozdeji.
    Dava to smysl?
    NYX
    NYX --- ---
    dostal jsem od voida tip, ze resil neco podobneho a pomahalo docasne zmenit DNS. pokud se to deje nekomu, kdo je schopny trochu zdiagnostikovat, kde vezi problem, ocenil bych to. co treba zarve safari kdyz to nejede?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NYX: reinstal? Nebo odinstal a uvidime esli to pujde aspon pres safari, pripadne ukusim starou appku?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NYX: jasne i ipad
    NYX
    NYX --- ---
    WOJTYLA: No moc me nenapada jak to resit kdyz mi to funguje. Pocitac pripojeny na tu samou wifi je ok?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    už se to nějak řeší? nyx mi přes mobil prostě imrvere nejede... at sem na 3G, nebo na LTE nebo ted doma na wifině... ani přes appku (odznáčky na ikoně se objevujou) ani přes safari...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Co pridat škodě funkce i v přehledu kdyz se dívám na odpovedi na muj příspěvek.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NYX: vetsinou nejedou ani webovky, ale zbytek mi na telefonu jde, FB, safari všechno.... a deje se to i na LTE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam