• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    NYX
    NYX --- ---
    Na jakou bunku se klika resi ios, tohle bych snad ani nedokazal rozbit :) neklikate proste tak blizko kraje, ze se to splete?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Potvrzuju, taky se mi uz stalo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted se mi stalo ze po prichodu z notifikace na obrazovne jsem pri klikani na zpravy odpovidal na jine. Jako by to bylo nejake posunute... Nakonec jsem to odpalil bo jsem myslel ze treba jen chyba v zobrazeni ale ne a odpovedel jsem sam sobe i kdyz jsem klikal jinam.

Auditko: webove aplikace...
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: vyhledavani hlavne nejak totalne ignoruje relevanci a seradi to buhvijak. mam v planu se na to podivat, dost mozna to chodi mimozne uz z api.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Vyhledavani mi prijde zmatecne v tom ze vyhledane diskuze to roztrizuje do kategorii coz je pri vyhledavani dost neprehledne... :(
    NYX
    NYX --- ---
    FLLIP: poznamenam si
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Nešlo by prosím přidat aby když mám v poště zprávu z telefoním číslem tak aby se po klinutí na nej otevřel dialer?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    AILAS: A pritom pomoci pull-requestu ma clovek vse pod kontrolou. Skoda, takhle je pro me aplikace nepouzitelna :/
    AILAS
    AILAS --- ---
    MATESISKO: Hrách na zeď. Už jsem to říkal oboum. Fakt nechápu jak je vůbec možné tak moc zkazit a znefunkčnit základní stavební kameny UI. Na to musí padnout daleko více energie než se naučit to udělat správně :-)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    NYX: Na NYXu je dost iOS developeru. Co takhle dat zdrojaky na github a pomoci pull-requestu se dobrat k pouzitelnemu vysledku? Vim, ze chces mit na vsim kontrolu, ale vysledek je podle me dulezitejsi.
    NYX
    NYX --- ---
    jinak apple mi ted zamitl novou verzi kvuli chybejici privacy policy, tak fakt nevim, kdy se mi do TOHO bude chtit :) ach jo
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Mně se ty obrázky nezobrazují snad jen u NGANASANových příspěvků :D
    NYX
    NYX --- ---
    vim o tom, nedari se mi dohledat pricinu.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    to se mi sem tam děje taky ... iP4
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    V některých případech mi aplikace nezobrazuje žádný obsah příspěvku, přestože obsahem příspěvku je obrázek. Když však na prázdné místo kliknu, obrázek se bez problémů maximalizuje.

KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    jsem z ostravy, jinak bych mu pujcil svuj. protoze vim ze to fungovalo a funguje. Takze by si ho nechal tyden a jen tam zaklikl ze to je i pro iPad... :o)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jeste k te iPad verzi - Nyx to komentoval tak, ze to nema na cem otestovat kdyz nema iPad. Tak se mu pojdme na iPad slozit, ne? :)

(Neresim, ze kazdej xcode ma iOS simulator, takze ta vymluva Nyxe stejne moc nedava smysl :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    zda se mi ze to dela nejak pri pristup do aplikace z notifikace... moznapokud se mezitim prepnu z wifi na WWAN...
    Nekdo uz tu tezi tu taky psal...

Mozna jsem naivni... ale nemuzes se zeptat proste kaplika jak to delal ze s tim nebyl zadny problem? Asi neco nekde prehlizis/delas jinak/delas spatne?
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: Tak to je super. Díky za info.
    NYX
    NYX --- ---
    AILAS: Jakmile opustis appku, nyx te vede jako neaktivniho (tj. pro ostatni vypadas offline, zacnou chodit okamzite notifikace apod.). Afaik to iNyx delal presne takhle taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam