• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    Stahnout lze zde:
    ‎Nyx on the App Store
    https://itunes.apple.com/us/app/nyx/id920743962?ls=1&mt=8

Zakladni orientace
    palce, mazani, upominky - swipe na prispevku doleva/doprava
    dvojklik na "bookmarky" / "historii" - prepinani vse/nove
    dvojklik na "statusy" - zkratka do notifikaci
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    JOPS: tak to je ciste bug klavesnice
    JOPS
    JOPS --- ---
    Na výšku to vypadá takto

JOPS
    JOPS --- ---
    NYX: Diky za připomenutí :) takhle to vypadá,když mám iPad naležato... Když ho dám na výšku,tak to je trochu použitelné...

SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    NYX: Do tohohle?

NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: To zatim ne a moc nevim jak to tam nacpat
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    NYX: A textu?
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: Kopirovani odkazu uz mam hotove
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Ještě, pokud to teda nebude moc oser... Bylo by možný přidat - při dlouhém stisku na příspěvěk - možnosti Kopírovat text příspěvku a Zkopírovat odkaz na příspěvek? No a taky nějak vybrat jen odkaz z příspěvku a moci zkopírovat pouze ten...

Jen jsem si to po sobě přečetl a jako oser to zní.
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: To nedelam, ty dva kliky snad nejsou problem :)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    NYX: Na to se vykašli, ale spíš se mrkni na tohle, mělo to celkem kladnej ohlas. :o) SPAULDING:
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: hotovo, bude v 1.0.03

akorat teda chybi tam ten efekt kdy se objevuje predchozi stranka zatimco clovek tahne...proste udelas swipe a po dokonceni se provede ten navrat zpet. to snad vadit nebude.

a swipe forward se ani nebudu namahat delat, coz?
    NYX
    NYX --- ---
    JOPS: posli screenshot nebo popis toho, co to udela :)
    NYX
    NYX --- ---
    AILAS: opraveno, bude v 1.0.3
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale fakt by to chtelo verzi pro iPad :) pouzivam klavesnici SWIFTKEY a to byste koukali, co to udela, kdyz dam odpoved nebo napsat prispevek... Kdyz si vzpomenu, zkusim sem hodit screen. Ale pokazdy musim prepnout na klasickou klavesnici a pak muzu psat
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: no takhle funguje to tlacitko v navbaru, takze to problem fakt neni :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Treba ten jednoradkovy prispevek kterym reagujes na me kdyz kliknu nad text cca uprostred tak je dost velka sance ze nezacnu odpovidat ale prejdu na puvodni prispevek...
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    NYX: O stránku zpět by to bylo super, zároveň však, když tímto dosáhneš originálního odkazu, swipe zpátky na téma. Pokud by tohle bylo hc, tak imho spíš to téma.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Zerou i kus vedle, ted otestovano.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NYX: Myslim si, ze by mel jit o stranku zoet a kdyz uz nemuze jit o stranku zpet, tak jde zpet na prispevky.
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Odkazy zerou kliky i kousek pod/nad sebou, jinak by se na ne blbe trefovalo. Do stran ne. Mel jsem tam chybku, kdy obrazky reagovaly po cele sirce prispevku, ale to jsem snad uz opravil (jen nevim, jestli uz v te verzi co je ve storu)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dale se mi casto nedari pri kliku na zpravu ktera na nekoho odpovida hned vyvolat odpovidani ale imrvere se teleportuji na tu puvodni zpravu... Jak kdyby ten odkaz mel kolem sebe hromadu aktivni plochy. Ale jako az neprirozene. Drive tu nebo na inyxu byl problem tusim opacny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam