• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    ARAON
    ARAON --- ---
    PHAILO: To sice beha, ale nejdou z ni treba ukladat obrazky, u GIFu neni progress bar pro nacitani, etc...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ARAON: Na ipadu poměrně dobře běhá normální webová verze. Takže není nějaký extra pádný důvod.
    ARAON
    ARAON --- ---
    CROSS: Mnojo. Ale uz nepodporovany iNyx vesele beha ve fullscreenu. :(
    CROSS
    CROSS --- ---
    ARAON: to na každém iPadu, protože je pro iPhone
    ARAON
    ARAON --- ---
    Nevím, jestli to už je, ale na iPadu 2 se mi Nyx vykresluje jako pro iPhone. iOS 8.2

NYX
    NYX --- ---
    BINARY_PARANOIC: ja zas zkusil prece jenom zas upgrade na yosemite a uz to neni pomale...ale nemam dock a v podstate vsechny aplikace okamzite po spusteni spadnou...ouje :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BINARY_PARANOIC: tak restart sice nepomohl, ale během zkoušení, kdy přesně to padá (nu, padalo při snaze o zobrazení upozornění, při snaze o prohlížení diskuze, ať již z historie či sledovaných, padalo při vstupu do pošty, ...), to náhle padat přestalo. Čím to, to fakt netuším :)
    NYX
    NYX --- ---
    CLOJSTER: zatim nepodivas, nejak jsem tohle stale mel v planu udelat a odkladal a odkladal. pro svoje prispevky to najdes v notifikacich, pro cizi zatim holt nejde...
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Jak se pls u prispevku podivam kdo jak hodnotil? Nejak nevim kam ťapnout nebo co posunout :) diky
    NYX
    NYX --- ---
    hmmm, tak nemrknu...ios 8.3 beta potrebuje xcode 6.3, to potrebuje yosemite a to mi ve virtualu bezi nepouzitelne pomalu :-/
    NYX
    NYX --- ---
    BINARY_PARANOIC: No tak snad to opravi :)

Se na to mrknu taky, no
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Poslušně hlásím, že na betě iOS 8.3 (iPhone 5s) Nyx padá při téměř jakékoliv akci :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nedokazu odpovedet. Na posledni prispevek...
    Mozna hraje roli to ze jsem na tu zpravu presel z notifikace na zavrene obrazovce

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: ja jen, ze jsem ted nekde odebral lajk vlastne omylem
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Nejde. Ale to nejde na prvni pohled ani na webu
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Lze nejak rozpoznat prispevek, ktery jsem lajknuk, nebo neco prehlizim?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    myslim obecne inzerat... nema tam nic spesl nez jiny...
    NYX
    NYX --- ---
    nicmene tohle uz odpovidas postou nekomu, tak imho tim by to byt nemelo. to co se ti ukazalo vypadalo jako normalni posta s predvyplnenym nickem?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: co ja vim na jaky inzerat vubec reagujes? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Neni v tom inzeratu jeste jiny odkaz ktery jsem vyvolal a tam by to mohlo delat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam