• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ted jsem objevil vedle jednu která přesně vystihuje muj momentální stav..¨

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AILAS: Ty jo, ale ALI se mne v appce ukazuje, ze dal plus, ale na webu jeho plus nevidim.
    AILAS
    AILAS --- ---
    ONDRA_99: Já jsem ale dal plus a nechal jsem ho. Tenhle slovník používám též.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Bylo by dobre neak vyresit, kdyz uzivatel (asi omylem) da plus a pak ho odebere. V telefonu ho vidim stale jako kladne hodnoticiho, ale v desktopove verzi uz vidim jen toho jednoho.

NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Na to si nevzpominam. Da se to nejak spolehlive zreprodukovat?
    AILAS
    AILAS --- ---
    LUCIEN: Aha :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    AILAS: to se tusim vyresilo tim, ze se to resit nebude :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    Občas pořád mizí navigationbar v diskuzi.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ted me to odhlasilo po kliknuti na starou notifikaci mailu - stara ve smyslu, ze jsem si ji uz na webovym nyxu precet a po par hodinach na ni klik v mobilu
    ALI
    ALI --- ---
    no vida, super. psal jsem vlastne zkusenost z normalniho nyxu v safari.

jinak se primlouvam ke swipe right > forward
    NYX
    NYX --- ---
    AILAS: uz na to koukam. a az mi pojede macos, muzu na to mrknout aspon pro diskuze.
    AILAS
    AILAS --- ---
    NYX: iOS to umí už hodně let tuším od verze 4. Stačí to jen umět napsat - stav se dá archivovat a zpětně rekonstruovat. Není to ani moc složité.
    NYX
    NYX --- ---
    ALI: Pokud mas nastavene aby ses vracel do puvodni lokace, appka se nijak nesnazi poslat te jinam. Ale pokud mezitim pustis neco jineho a os si rekne o pamet, appka ji poslusne uvolni, tj. Zavre co muze vcetne otevrene diskuze apod.

Snazit se zrekonstruovat puvodni stav v takovem pripade asi neni moc realne. Ale prislusna diskuze bude v historii hned nahore, tak na dva kliky bys mel byt zpet
    ALI
    ALI --- ---
    nevim, jak je to (ne)realny udelat, ale kdyz mam rozectenou diskusi s vetsim poctem novejch prispevku (dejme tomu 20+) a odejdu z aplikace pryc, tak se vratim na seznam bukmarku. ne do diskuse a (idealne) na misto, kde jsem prestal cist.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A taky kdyz prejdu na odpovezeny prispevek z upominky na lockscreene tak se automaticky neoznaci jako precteny a musim ho precist jeste jednou.

Nehlasil jsem to tu uz?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Vim. Az mi zas pojede macos, kouknu na to :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A to neni ani muj inzerat.

KOC256
    KOC256 --- ---
    Rozpadle tlacitka...

KOC256
    KOC256 --- ---
    By asi bylo dobre do tech akci dat COPY.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam