• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    Stahnout lze zde:
    ‎Nyx on the App Store
    https://itunes.apple.com/us/app/nyx/id920743962?ls=1&mt=8

Zakladni orientace
    palce, mazani, upominky - swipe na prispevku doleva/doprava
    dvojklik na "bookmarky" / "historii" - prepinani vse/nove
    dvojklik na "statusy" - zkratka do notifikaci
    rozbalit záhlaví
    DUKED
    DUKED --- ---
    NYX: Tak tak, tohle jsem mel na mysli
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    NYX: Je to relativne jednoduche :)
    DUKED:
    NYX
    NYX --- ---
    DUKED: jako misto automatickeho prihlaseni tam dat zamek pres touchid? to tu asi bude vedet nekdo jiny jak moc velky opruz to je pridat.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Po upgradu na 9 mi pri prichozi poste nevyskoci notifikace, stava se jeste nekomu?

@NYX Neslo by udelat prihlasovani do aplikace pomoci touch id? Nebo si to predstavuju jako Hurvinek valku? :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MATESISKO: Nyxi? :D
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: Abych te uklidnil, stejne jako u psani webu, zalezi na kvalite programatora :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS: Ja napsal jen svuj nazor. Nikdo vas nenutil ho v dalsich 10ti postech rozebirat, kdyz k tomu nemate co kloudneho napsat :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: To jsem chtěl napsat už v minulém postu, že nechápu co vlastně řešíš.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS: Me prijde ze ta dbata tu zacina byt v trochu jinem duchu nez bylo puvodne zamysleno...
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: A teď si představ, kdybys ty weby psát neuměl.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXX: Asi presne neumim vyjadrit co myslim ale z povahy bugů kde se neco rozsype za uplne divnych okolnosti, pripadne za uplne normalnich okolnosti...

Jako ja umim psat weby a dokazu si predstavit ze napsat lite web bude rychlejsi a mene zabugovane nez takova apka.

Z toho vyplyva muj udiv nad tim "jak se to vlastne pise".
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXX: To ano. Ale ja (uz ani nevim odkud) pochopil ze se tu jako komponenty berou vetsi prvky nech "tlacitko"...
    NIXX
    NIXX --- ---
    KOC256: To je normální, že se UI aplikací skládá z komponent. Přece si každej developer nebude pořád dokola implementovat prvky jako tlačítko, zaškrtávátko, seznam atd.
    AILAS
    AILAS --- ---
    MATESISKO: Je tu na to myslím i auditko. API nebo development nyxu nebo tak nějak.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    KOC256: pochopil som, iba som mal potrebu to napisat...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VIRTUALVOID:
    preklep byl ve slove android - myslel jsem ze po nazorne ukazce to pochopis...
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    KOC256: no, nieje pravda, ze by bol nyxdroid iba zlepeny z roznych komponentov :) ale predpokladam, ze si len spravil preklep ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VIRTUALVOID:
    psal jsem na mobilu... android -> iOS

Nebo co myslíš?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    BINARY_PARANOIC: API je nekde verejne? Jestli jo, jeste dnes zalozim projekt :)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    KOC256: si isty, ze vies co pises ?
    AILAS
    AILAS --- ---
    BINARY_PARANOIC: No jo ale kdo bude zkoumat to API zase? :-) jsem někde viděl nějaký excel a přišlo mi to jak způsobem pokus omyl. Ale moc jsem to nezkoumal.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja vubec nevim co znamena programovat pro android. Jen me desi jak nekde jsem cetl ze ta apka je vlastne sestavena z hromady polotovaru (komponent)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam