• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    AILAS
    AILAS --- ---
    Je tam pořad ten bug s mizejicim navogation
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted se mi to stalo :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    Mam to stejne jak pise DUKED. Nekdy tyden nic a pak 3x za den. Nevim sice co to znamena ale klidne si me tam pridej...
    DUKED
    DUKED --- ---
    NYX: Tezko rict, co je moc. Vetsinou nekolik dni nic a pak je treba se prihlasovat 3x za odpoledne
    NYX
    NYX --- ---
    Tak dobry, singularita uz vybuchla a ja uploaduju testovaci build do testflightu :) Takze pokud se mi ozve nekdo komu to casto pada, muzu ho tam pridat :)
    NYX
    NYX --- ---
    Hmmm, tak to nebude tak snadne. Pry mam akceptovat novy developer agreement...a kdyz jsem to udelal, tak... ... ...pry mam akceptovat novy developer agreement.

NYX
    NYX --- ---
    Tak jsem to opravil v appce, ted ji budu par dni pouzivat at vim, jestli jsem nerozbil neco jineho.

Jinak pokud to nekomu pada hodne casto, poslete mi appleid email, zkusim vas pridat mezi externi testery.
    NYX
    NYX --- ---
    Ok. Ale ted uz snad konecne vim, kterym smerem koukat.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DUKED
    DUKED --- ---
    NYX: Tak ted to same, co TOM_HOST, prisla zprava od TORI a bylo treba se prihlasit
    NYX
    NYX --- ---
    ONDRA_99: To by souviset nijak nemelo
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NYX: Me to zas odlasuje v Safari na kompu, v telefonu ne. Muze to mit taky souvislost? Odhlasuje to nahodne, ne extra casto (nekdy vicekrat za den, nekdy treba 14 dni ani jednou).
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: ach jo :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    NYX: No a ja myslim dneska .. Mi psala tori o premiofce prisla mi notifikacione a po spusteni jsem opet zadaval heslo
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: no jako za posledni dva dny mysleno :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    NYX: Odhlasuje ... Kdyz mi prijde notifikace z posty a nemam zaply komp kde jsem na nyxu tak se to odhlasi ... Uz jsem to tu nekolikrat psal a dela to furt stejne ;)
    NYX
    NYX --- ---
    Tak co, uz neodhlasuje?
    NYX
    NYX --- ---
    ok, tak docasny server-side fix nahozeny. mozna to ted hodi nejakou chybu v situaci, kdy to doted odhlasilo...zkusim to opravit poradne v appce az budu mit cas.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    minuly tyden hodnekrat... ale uz ani nehlasim... :(
    NYX
    NYX --- ---
    Stale se deje to odhlasovani? Mam ted teorii kde je problem, ale uz dlouho si nikdo nestezoval, tak jestli se to neopravilo na strane iOSu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam