• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    a to tak je OK?

Mi to jako nevadi ale treba tak asi nemuze fungovat treba zobrazeni zustatku, ktrere funguje u mBanky coz?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: aplikace si o notifikace nerika, ty se proste posilaji na apns server a ten je doruci na tvuj device (a ten je zobrazi pokud tu aplikaci mas stale nainstalovanou, neresi jestli v ni jsi nebo nejsi prihlaseny).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    Takze odhlasena aplikace si rika o notifikace?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: no z pohledu nyxu prijde dotaz bez tokenu, na ktery odpovi 403kou a aplikace se dostane do odhlaseneho stavu. nicmene nyx nevi, od koho ten dotaz prisel, takze na sve strane nikoho neodhlasi a dal posila notifikace.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    Zajimave ze ale notifikace mi stale chodi a vidim na home iphonu i nazvy klubu a tak i kdyz je aplikace odhlasena... nebo neco je odhlaseno a neco prihlaseno? nejaka dvojajakost?
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: to zni zajimave. zreprodukuje nekdo jiny?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Vypozoroval jsem vzorec odhlasovani...
    Povedlo se mi to ted nasimulovat 3x zasebou...

prisly nejake nove zpravy a na mobilu jsem mel odznacek ze na me cekaji nejake nove zpravy. Ty jsem precetl na PC a pak kdyz jsem vstoupil na aplikaci, tak me to vzdy odhlasilo...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: Vsechny tri chyby jsou cervena lista nahore
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Tak zkus aspon vizualne popsat co to je. Jestli popup, ta vyjizdeci lista nahore (jaka barva?) apod.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX: No idealne kdyby to tam chvilku zustalo. Si jen pamatuji to CSRF. Ale zkusim
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Nevim, zkus aspon trochu zachytit co to pise
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Od nove app mi pri zapnuti vyskakuje skoro porad nejaka chyba.

Nejcasteji CSRF, jak nejaka chyba pripojeni a ted uplne nejaky zbesily error jen to hned nizi tak nemohu ani vyfotit...

Vis o tom?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Je slozite na PUSH udelat i to aby ta bublinka s cislem mizela? Kdyz si treba zpravu prectu na jinem zarizeni...
    AILAS
    AILAS --- ---
    A bude tedy nějaká ta iPad verze? Stačí přizpůsobit jen UI.
    4PTO
    4PTO --- ---
    Ipady, iphony, jb nejb, pripojuju vsude po svete, web verze taky. Jeste nikdy se neodhlasil.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    KOC256: Ja Jedu jak mobilni data tak wifi....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JOPS:
    no na iPadu taky si nevzpominam kdy me to vyhodilo - taky jen wifi. Ale pravdou je ze nyx tam moc neresim...
    JOPS
    JOPS --- ---
    CROSS: jj, mne to prijde o hodne pohodlnejsi nez pres web i kdyz tam je videt o hodne mene informaci.

me napada otazka, bude verze pro iPad ? :)

vim, ze to chvili fungovalo pro iPad uplne v pohode (klasicke rozliseni) , nez se provedl update iOS a vsechno se fouklo do iPhone formatu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    JOPS: a to na iPadu používáš v režimu 2x?

Jinak mě to po updatu už vyhodilo dvakrát, pattern nepozoruju, nicméně vyřešené to tedy asi neni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam iPad AIR

a taky nemam nejmensi problem. Zadnej jailbreak nic.

Ale pouzivam ho jenom doma na wifi, takze asi nejsem moc vypovidajici vzorek. Jeste se mi to nikdy neodhlasilo.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam