• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SPAULDING:
    tk pak se bavme k veci... Kde je ten zastup developeru, kteri na tom budou delat? proc uz nekdo ten GIT projekt minimalne nezalozil a neudelal prvni krok - treba login, ktery se neodhlasuje ;-)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    KOC256: Já dělám web bohužel, ne iOS. :) onehdá jsem zvládl maximálně aplikaci, která čudlíkem mění barvu pozadí. :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JOPS:
    NYX psal ze kdyz mu nekdo pujci iPad tak ze ji napise. Nevim zda to tedy jeste plati... Ona ta iPad verze ze zacatku i byla jen to bylo oznaceno za NEHODU a pak to tedy bylo zatrzeno :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SPAULDING:
    ne ze bych se pod to podepisoval ale NYX tu psal ze se za to jak to je napsane uplne hrde nehlasi (stydi) a tak pokud to nekdo zacne psat znova, tak ze da maximalni support ale svoji verzi na GIT neda...

Tak nechces zacit tim ze zacnes psat treti verzi a ostatni se pridaji?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja chci iPad verzi :)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Už jen zkopírovat odkaz bez celého příspěvku před a za ním mě tak neuvěřitelně štve. Ta aplikace potřebuje spoustu úprav. Nechcete to fakt dát na GitHub, developerů je tu víc, klidně za to zaplatím 15€, ale ta nestabilita a nefčnost už mě teda dožírá.
    NYX
    NYX --- ---
    WOJTYLA: Hmmm. Pravda.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Bud sem pica nebo to chce vylepsit. Kdyz napisu nekomu do posty z klubu, nemam se jak vratit zpet.
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Jde
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Lze kudlanku pouzivat pro hlaseni bugu ios appky?
    HARALD
    HARALD --- ---
    KOC256: V kreslených stripech tak jednou do týdne. Skoro není šance si strip zobrazit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tim jsem chtel rict ze tu jsou dlouhodobe hlasene veci, ktere sejri casteji nez ultra dlouha fotka ;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    jak casto to potrebujes?
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Uplne nevim co s tim
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Trefit se na velmi dlouhou fotku je zabava na cele odpoledne. Kdyby s tim slo neco udelat, bylo by to super ;)

E2E4
    E2E4 --- ---
    Neda se zvetsit font?
    NYX
    NYX --- ---
    VACA: Jo, slozitejsi html je docela problem.
    VACA
    VACA --- ---
    +teda teď jsem teď ještě narazil na toto: (nástěnka připomínek k nyxu)

VACA
    VACA --- ---
    Měl bych nějaký postřehy k app běžící na iOS 9.2.1, iP5s:

Když je na nástěnce hodně velké písmo, tak hapruje formátování a jde to přez sebe.
    Je to viditelné např v záhlavý ústavu, a obrázky co rozštípou..
    ---
    Čas od času se stane:
    Když v diskuzi či poště překlopím na šířku a později vrátím na výšku, chybí část textu u delších příspěvků.
    Když je příspěvek s živým odkazem na jiný, někdy nejde "nahmatat". Jindy naopak nejde reagovat a místotoho stále odkazuje.. (I když se v snažím hmátnout daleko od linku, v rámci příspěvku.)

Obojí se neděje pravidelně. V předchozí verzi OS jsem to ale nepozoroval.
    Aplikací mám instalováno málo. Celkově využívám sotva 10% úložiště. Nedávno navíc tovární nastavení..

PS: ještě zvědavej dotaz když už jsem vstoupil...
    Proč má aplikace "fejsbůkovský" barvy?
    A nešlo by to mít uživatelsky volitelný?
    (Mě by dělalo radost mít to v barvách dospělýho nyxu..)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Proc se namahat svajpovanim rozkliknutyho obrazku, kdyz na nej staci normalne kliknout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam