• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx pro iOS
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Nedalo by se vyřešit to, že když otevřu odkaz v tom integrovaným prohlížeči, tak skrze share button dokážu zkopírovat pouze ten link a ne původní příspěvek i s textem? Protože z tohohle bych se už druhej rok posral.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Jasně, to vlastně nepatří sem, protože to se mi děje, když jdu na nyx z mobilu třeba přes chrome nebo Safari.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VENIKA: Ha, uz se mi to podarilo. Ale chce to jemnou praci, jinak se to hodi do upominek. Dekuju!
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    DUKED: Mne ne, jak vidno z myho minusu :). Asi se holt vratim do zivota bez paleckovani
    DUKED
    DUKED --- ---
    VENIKA: Funguje mi to normalne pri swipu zleva doprava
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    S vymenou telefonu jsem si stahla i novou aplikaci a at delam, co delam, nemuzu dat plus, pri swipe se vzdycky objevi jenom palec dolu a taky se hned zada. Co delam blbe? Od noci furt akorat minuskuju a vracim. Nechci mast lidi :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokud reaguji na inzerak komentarem tak tam neni tlacitko pro odeslani. Musim pouzit na klavesnici volbu "Otevřít".
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Neuvedomuji si co myslis? Screen? U me to vypada takto...

COWBOY
    COWBOY --- ---
    Taky se vám stává, ze nemůžete odeslat příspěvek, protože vám pořad na displeji překáží to vyskakovací pole s "odpovědět" atd. ?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    iOS 10 beta 1. Žádný problémy zatím (až na ty, který si aplikace táhne z iOS 9).
    4PTO
    4PTO --- ---
    Fotky uziv. nyxu pri sportu
    4PTO
    4PTO --- ---
    4PTO
    4PTO --- ---
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Zdar. Apka na iPady už neni podporovaná? Měl jsem jí na předchozim tabletu, ale teď když mám novej, tak jí nikde nemůžu najít. Jen tu verzi pro iPhone a ta je na tabletu naprosto nepoužitelná.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    SPAULDING: Co myslis?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Ten bar s plusy a mínusy je novinka?

NYX
    NYX --- ---
    LOBIN: Neda
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    E2E4: dik, funguje skvele. a da se k nim pak nekde v seznamu v appce dostat?
    VACA
    VACA --- ---
    Parkrat se mi tedkon po updatu na 9.3 stalo, ze neslel vyvolat spodni panel s nabidkou. V tuto situaci nebylo funkcni ani gesto "o krok zpet", tedy tazeni prstem zleva do prava prez okraj displaye. Neslo tedy opustit lokaci..

Restart appky zatim vzdy pomohl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam