• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROSurvival games
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    77WHITE: koupeno, vecer se uvidi
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    Nebo jinak: radim tu hru koupit až když bude v pokročilejší fázi vývoje... v tý současný mi to připadá celkem zbytečný
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    BURKHAR: jo je to hardcore, ale vždycky dojdeš k bodu kdy to dál prostě nejde, s těma dvěma mapama co zatim jsou.... (vyčerpáš všechny suroviny co na tý mapě jsou)
    no a hrát to pořád dokola, to je nuda, ne?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    WRYKOLAKAS: To bych oponoval. Hrál jsem to několikrát od začátku a pokud nemáš vyloženě štěstí, že najdeš ze startu pušku a dost jídla, je to hardcore celkem.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    77WHITE: nechci trollit, ale 10 za hru která je hotová tak z deseti procent?

    moje rada: stáhni přes torrent poslední dostupnou verzi a nejdřív odzkoušej....

    mě osobně zatim to přijde jako hodně krátkodobá zábava...párkrát si to zkusíš, a pak ti dojde že tam nemáš zatim čeho dosáhnout.....
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    77WHITE: Běž do toho, neprohloupíš, ale hlavně si doma zatop! :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    The Long Dark je momentálně na steamu za 10 babek, nemáte někdo zkušenosti ?:)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Nečekal jsem teda, že to dohraju hned napoprvý, ale rozhodně mi ještě zbývá 13 achievmentů, takže výzva to je a nebojim se, že se dostanu klidně na 50 - 80 hodin zábavy. I za těch stávajících 10 ty peníze stály.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Uff. 45 dní, už jsem myslel, že mi Bruno s právničkou (poslední zbylí), umřou hlady a válka skončila. Atmosféru to má neuvěřitelnou teda...
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    "...Sending Cveta on suicide missions brings some comedic relief to an otherwise hopeless situation. (She claims to be ‘good with children’, but man can she crack a skull with a crowbar when she wants to)"

    :D
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    JULIAN: Za 5 stovek mi těch 30 hodin přijde jako dobrej deal, dam jeste jeden kompletni run s tentokrat teplym startem a pak se mozna budu pokouset o kravinu typu prijmout kazdyho kdo prijde a nikoho neztratit nebo tak neco:)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JULIAN: Doufám, že content se bude ještě rozšiřovat.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BURKHAR: ne prilis velkou. co jsem si vsiml, tak kazda lokace ma dve verze a hra nahodne vybere kterou dostanes. eventu "klepou mi na dvere" je asi 10, samozrejme se to pak lisi tim, s kym a cim zacinas a kdy a jaka je zima.
    Na dve dohrani bych to videl idealne, vic z toho podle me vetsina lidi nevytriska. Za ty prachy mi to neprijde jako uplne nejlepsi pomer cena/vykon, ale hra rozhodne vynikajici
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Tak došel skoro hned, jak jsem naskočil do hry. :D



    A má dřevo!

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JULIAN: Je to peklo, cca 6 hodin hraní, 31. den, došlo dřevo, v domě -3 a mám nemocnou Zlatu. Mám to teď pauzlý, potřebuju si to srovnat v hlavě. Z původních zbyl jen Bruno. Začli s Markem a Pavlem a došla úča. Marka večer nato z neznámýho důvodu zabil mladej v garáži, když Marko šel neozbrojen nakupovat. To sem nezkous a šel jsem to s Pavlem druhou noc pomstít na nože. Pavle byl dost smutnej. Bruno utěšoval úču aj Pavleho. Pavle pak chtěl pomoct slečně v supermerkádu a koupil dvě vod vojáka. Pak začly chodit samý mařky, už ani nevim, kteráže umřela. No postupně myslim úča a teď kolem čtyřtýdenního aj ninja. Mezitim došla Emily, která minulej večer (ze 30. na 31. den) ze zoufalství vymlátila ty dvě duchny u krbu. Jenže dřevo neměli, nemám ani na paklíč materiál, čekám, kdy mi zaklepe obchodník a snad do tý doby nezdechnu. Dva diamanty jsou sice fajn, ale nenažereš se z nich. Ta hra je super. Hodně nutí přemejšlet o humanitě a to je dobře. V době, kdy spratci věku našich potenciálních synů střílej v CoD jak kokoti všechno živý, je tohle dechberoucí, dojemná, krutá a nevyzpytatelná záležitost, ze který mi padá brada.

    Jak jsem byl nadšenej z Long Dark (kterýžto nadšení samozřejmě trvá), tak tomuhle mám chuť dát 11/10. A to mám prosím rozehranou první hru. Zajímá mě, jakou to bude mít replayabilitu.

    Dobře kluci polští!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BURKHAR: no ale TWoM te nauci ze kdyz jsi nemocnej, tak mas sezrat prasky a lezet v posteli :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Tak už se to (TWoM) sosá ze Steamu, jsem zvědav. Do hospy se mi nechce, je kosa, su nachcípanej, tak ideální setting. ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: jako velikost batohu je asi to nejdulezitejsi v cele hre mi prijde :) zadna jina vlastnost neni tak dulezita jako to kolik veci si budes moct prinest z vypravy. mooozna ten mechanik, na tom se da usetrit fakt hodne veci, pravdepodobne (nezkousel jsem pac jsem jej nikdy nemel ve startovni skupince)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: mno jde o to, ze jsem za tri dny hrani videl ctyri skupinky. Spis mam pocit, ze musim uhrat nakej pocet dni, aby se to resetlo. Ted se docela dari (den 23), tak uvidime :D

    dal jsem se na vyrobu alkoholu a hned je to s jidlem lepsi. Ale 10tkovej batoh je fakt utrpeni, pote, co jsem byl zvyklej na 15 ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: je tam pry asi 8 nastavenejch skupin a podle nejakeho random seedu ze system timu (mozna) se ti nejaka vybere. takze kdyz v jednu chvili jako drak restartujes, tak stejne vic jak dve ci max tri skupiny neuvidis. jeste je tam nejaka variace kdy to zacina (=teplota) a jake mas podle toho startovni vybaveni.

    Zatim jsem nevidel skupinu, kde by byl ze zacatku silak se 17 slotama ci mechanik.

    Ted mam rozehranou skupinu kuchar, sberac a bezec, jsem asi ve dnu 35 a uz totalne nemam co delat, zima skoncila a jedine dve nevybrane lokace jsou military outpost a rozborena skola obsazena rebelama a tam se mi nechce. Jinak vseho mam kyble (protoze jsem hral na curaka a vykrad co se dalo) takze to uz asi nejak doskypuju ke konci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam