• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    kupoval sem teda origins edition, ale kridla nemam, zato bonusy z deluxe edice WoWka mam uz v Diablu k dispozici... ale oni pisou ze to muze byt pred vydanim nebo po vydani, to je takovy nic nerikajici... viz : The in-game bonuses for StarCraft® II, World of Warcraft®, Hearthstone®, Heroes of the Storm™, and Diablo® III will be available on or before the release of the game.

ale je pravda, ze ani ve wowku nemam toho specialniho peta k dispozici...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC: ja koupil deluxe, lognu do diabla a mrknu se jestli uz je mam...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    netusite jak je to s tim bonusovym obsahem? premyslim ze bych preplatil a koupil deluxe edition, ale nevim kdy dostanu kridylka do d3 :-)
    WHITEDEVIL
    WHITEDEVIL --- ---
    Kua, a jestli to vydaji i pro mac, o tom ani slovo:-((((
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    pekny, jaro 2016 :) ja uz sem objednal :) vsech 21 hrdinu v baleni :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    40 ecek
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    I was a little curious about the Origins Edition and found this load of info on GAME's website.
    Origins Edition Includes:
    21 Heroes5 skins:Blackwatch Reyes (Reaper)
    Strike-Commander Morrison (Soldier: 76)
    Overgrown Bastion
    Security Chief Pharah
    Slipstream Tracer
    Overwatch-themed content for several Blizzard Entertainment games:
    Heroes of the Storm™ - Tracer Hero
    World of Warcraft® - Baby Winston Pet
    StarCraft® II Portraits
    Hearthstone® Cardback
    Diablo® III - Mercy Wings
    No pricing on there but it sounds like quite a lot, HoTS founders, anyone?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Me sniperka teda nejak op neprijde. Nejvic mi sla ta koc s raketometem a jetpackem. Ta jeji ultina ma imho nejvetsi potencial na "blow them to fucking pieces".
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ja uz mam vybrany :P urcite sniperka hlavne pri obrane podle me op, tracer mi prijde, ze ma nejvetsi potencial na "making plays" a prehrati protihrace skillem. a jeste se mi libi soldier76 a ten lukar, ale hlavne proto ze je skvele namluvenej.
    DIOM
    DIOM --- ---
    LAAZI: tak treba..rad bych si to uz zahral a mozna zmenim nazor..hned jako prvni postavu si zkusim Torbjörna, protoze bouchat kladivem do sentry jsem se naucil v TF2 ;)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DIOM: Imho to ma uplne jinej feel a jinej gameplay.
    DIOM
    DIOM --- ---
    LAAZI: já to teda ještě nehrál, ale kdykoliv koukám na stream, tak vidím něco jako TF3 ..vizuál, hrdinové, objectives map..tím neříkám, že je to špatně..
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Vcera sem zahral, srovnavani s TF2 nechapu, je to neco jinyho, takova FPS MOBA.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    YASHAMARU: imho konec zápasu, výhra, prohra, prostě kdy skončí čas.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    kdyz jsem se koukal na gameplay, tak me zaujal nejakej zvuk, ktery ve me navozoval matrix. slysel to tam taky nekdo jinej? :) nevim presne co to je a u ceho to naskoci, ale proste tam slysim nejakej matrix zvuk
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Overwatch on Twitter: "[BETA] The world needs more heroes! Another wave of accounts from our opt-in pool have just been flagged for beta access."
    https://twitter.com/PlayOverwatch/status/661697467155550208
    DIOM
    DIOM --- ---
    PEDROBEAR: Battleborn jsem hral vcera a moc mne to teda nechytlo, dokonce se mi u toho delalo z tech barvicek trosku soufl..jsem prave doufal, ze Overwatch z tech dvou her vyjde lepe
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    na druhou stranu sem zkousel battleborn beta test, ktery vypada mnohem zajimaveji, myslim ze koho zajima overwatch mohlo by ho zajimat i toto
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    DIOM: vubec zadnej progress nic, zatim cisty Team fortress. Hlavne je fakt malo lidi, das hledat match, hodi te to do nejake random mapy jako skirmish, kde muzes zatim pobihat a loaduje ti to spoluhrace. Nez to najde 6 vs 6 nebo kolik to je tak to trva i 7-8 minut tak aby ti asi neuhnil sulin nudou, jenze stejne kdyz se strilite 2 na 2 tak to moc sranda neni. Pak vas to teda s velkou slavou portne do dalsi jine mapy kde zacina zapas.

Hrdinove - je tam dost velkej disbalanc mi prijde, sniper je op, kdokoliv ho ma vladne mape, protoze vsechny objectives sou venku, neni se kam schovat a po case musis vykouknout, a v podstate celej gameplay je ze kdo ma nabitou Ulti - press Q to win. Kdyz tym nacasuje ultimatky, vyhral objectives a je hotovo a je uplne jedno ze celou dobu dostavaji na prdel. Je to beta, ale snad nejaky ten progress / levelovaci system - neco - pridaji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam