• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: no jo, ale co cekas jinyho.

tak si to uzijte a hodte sem uz konecne nejaky prisny screeny ze hry a reporty, at to trochu ozije. :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/3thwz0/all_accounts_have_been_flagged_for_the_upcoming/

A tweet už to ukončil. Sranda jak reaguje reddit, samá sůl :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já taky nic ;(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja stale hovinko :-/
    DIOM
    DIOM --- ---
    tak u mne dobrý..instaluju >>
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    hm na redditu uz pisou lidi ze to maji, takze to asi bezi right now. dokud neprijde tweet ze je konec. tak gl
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Developer Update | Matchmaking & Hero Balance | Overwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=04a7Mv_eWdY
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    In preparation for our upcoming Beta Test Weekend, we will be bringing down the Overwatch beta on Thursday, November 19 around 10:00 AM PST (7:00 PM CET) for scheduled maintenance. We expect this maintenance to last a little less than 24 hours and the beta to be available again on Friday, November 20 at approximately 9:00 AM PST (6:00 PM CET).

asi az tohle naskoci, tak ti kdo nemaji maji opet smulu.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    YASHAMARU: jo, ale jen nevím, kdy to budou posílat a nevím jak to poznat, já mám betu normálně od začátku. snad to pošlou na Twitter, ale imho vše podle US času, resp. EU mívá trochu zpoždění vždy.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LOFEEK42: podle toho článku to bude na pozvání, pozvánky budou zasílat těm, co mají beta opt-in na battle.net prý během dneška, aby si lidi stihli stáhnout klienta
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SUNBEAM: bude to pro kazdeho? Nebo pro nejakou sirsi verejnost?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Overwatch Beta Test Weekend November 20-23 - News - Overwatch
    http://us.battle.net/overwatch/en/blog/19964704/
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: Mam i5k, 8gb ram a gtx760 a jede mi to dobre. :)
    ENDER: No ta buchta s robotem je prave D.Va, ktera me vubec nebavi. A te explozi se da vyhnout napr. tak, ze odejdes.
    Kdyz ti blika cervenej vykricnik na HUDu, tak te to zabije, kdyz zlutej, tak jenom zrani.
    Pri dobyvani musis pouzivat korektne vsecky ty teleporty a tak, se spravnou kompozici teamu obejdes jakejkoliv choke point. Akorat pak teda musis vlizt az na ten objective, kterej mas dobyvat a chvili tam bejt, nestaci na nej koukat, coz byva problem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: několik her, jejichz minimalni požadavky mu komp ani nedohlidne s rezervama hraju :-)

ICARUS: hots jedu na téměř plny detaily uplne na pohodu :-) preorder sem chtěl primarne kvůli kridlum do d3 :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: jezis ten me sere, vcera jsem ho potkal a vykydlil nas snad vsechny...

ale jeste je zajimava ta tankovaci buchta s robotem, vcera jsem zazil situaci kdy ho nechala explodovat na spotu, kterej jsme dobyvali a 4 lidi to zabilo najednou, slusnej easywin...

jinak mi prijde, ze dobyt nektery mapy je dost nadlidskej ukol...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    BARTUC: slysel jsem ze to ma byt srovnatelny s heroes of the storm, takze pokud je utahnes na nejnizsi tak asi cajk

jinak ofiko release je az za pul roku, takze do te doby se do bety urcite dostanes, preorderem nic neziskas
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: No tak jestli sou minimalni pozadavky mimo tvuj komp,tak to vubec neriskuj!! Imho...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    netusite jak je overwatch narocnej? koukal sem na minimalni požadavky a ty sou daleko od myho prehistorickyho kompu, nicmene není tu někdo v bete, kdo by mel něco na způsob core 2 duo, 4gb ram a gtx 270 a mohl by referovat jak mu to na tom bezi? :-D ptam se ciste z toho duvodu, jestli ma smysl předplácet a tesit ne nebo ne
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jinak Genji me bavi, daj se s nim delat ruzne triky, specielne je dobrej ten reflect, das nekomu hvezdice, dash, pak se otocis a sledujes jak se zabiji dotkou a reflectem :p Idealni proti McCree, ten reflect odrazi i flashbang (nejsem si teda jistej jestli McCreeho i flashne).
    A ty hvezdice maj prekvapivej dostrel, takze se da relativne pouzivat i na vetsi vzdalenosti.
    A mei je imho dobra do premadu, v soloQ az tak ne, pac potrebuje, aby lidi vyuzivali ty jeji slowy, mrazeni a zdi, pripadne, aby ji obcas nekdo healnul.
    D.va me nebavi a vsichni ji hrajou nevim proc.

Todle vsecko samozrejme pisu jenom proto, abych nasral lidi, co tu hru jeste nemaj :p
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam