• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    YASHAMARU: Jelikož hraju D3 od vanily tak určitě nesouhlasim s tím že je ta hra ve "vegetativním stavu" - co se týče vývoje a přidávání kontentu aniž by za to blizz něco chtěl. Kompetitivně se to hrát nedá, takže jen sezoní ladder. Do SC2 se taky moc novejch lidí nepohrne, kdo tu hru chtěl už jí má.

Já když se zeptám na reakce v mojem okolí, tak většina ti řekne že by si to zahrála ale do bety přístup nemá. Uvidíme až vyjde final
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    FORTRESS: bliz sice svy hry podporuje, ale vylozene dari se snad jen kartam a wowku.

sc2 i diablo jsou v takovym vegetativnim stavu a hots, ktery ma velky potencial a jeste vetsi konkurenci momentalne zabijeji svou neschopnosti.

kdyz se zeptam na reakce na OW lidi z myho okoli, tak jsou dost vlazny, vsichni ti reknou, ze je to OK nebo dobry, ale nikdo to nehraje :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    FORTRESS: já myslim že nebude potřeba nic omezovat, protože stejný classy jsou nevýhodný, zkoušeli jsme různý setupy a vůbec se to nevyplatí, jak vezmeš něco víc než 2x tak už je v tom teamu cítit, že něco chybí a čím víc stejných hrdinů, tím snazší counter..
    setup se určitě bude měnit hodně během hry a bude to hodně důležitej prvek
    ENDER
    ENDER --- ---
    neni to tak jednoduche, idealni setup neexistuje, idealni setup se meni v case, protoze je zavisly na tom proti komu se hraje a taky na tom v jake fazi obrany/utoku tym zrovna je...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No pokud se to bude hrát kompetitivně tak buď vznikne nějaký "promode" s restrikcema na určité classy nebo počet stejných postav nebo bude na mapy/pointy určitá vývojová "meta" kdy se ten teamový setup nebude moc odlišovat.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    SUNBEAM: já moc ty informace nesleduju, ale zakazovat to by byla škoda no, to by se strašně ochudilo..
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    UNCLE_JIMBO: základ té hry je právě to, že se dají kdykoliv měnit hrdinové, to zdůrazňují v každém videu, to imho nebudou v žádném rozumném módu zakazovat
    co jsem viděl na podzim pár her od blizzard strike teamu (hráli proti streamerům), měli přesné setupy na jednotlivé mapy na jednotlivé pointy atd atd, strašná rychlost, sehranost, synergie
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    Já mám odehráno přes 300 her a podle mě je to povedený - akorát rychlý, už teď celkem balanced, obrovskej skill range, vyžaduje maximum spolupráce - teamplay, taktiky, comba, counterplay atd.. celkově ten systém cooldownovejch skillů a ultimátek je výbornej.. v QM jdou hrdinové měnit během hry (nevím jak to bude pak v jiných módech), takže se dá setup přizpůsobovat situaci atd atd... každej hrdina má hezky vyvážený silný a slabý stránky a každýho counteruje jinej hrdina.. výborná teamová hra, kterou ještě o hodně posune ranked play a turnaje, těším se!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Podle mě to bude mít úspěch, protože blizz svoje hry podporuje, balancuje a přidává content. Navíc je to celkem rychlé, žádné kempení za bednou. Co vyprchá jak pára nad hrncem je dle mě Division.
    DIOM
    DIOM --- ---
    já bych byl ještě přísnější..podle mne je to předem mrtvá hra..klasický blizz fans to mají imo raději fantasy a fps hráči mají na výběr z mnoha jiných titulů..dejme tomu, kdyby to bylo zadarmo jako HotS, který taky nemá nijak extra čísla..viz právě streamy z turnajů
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    5.-9.5 open beta pro všechny na zkoušku (vychází 24.5), i pro PS a Xbox, nemusíte kupovat hru, vyzkoušíte a uvidíte.. to je docela fér přístup!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---

mate uz pristup do bety?

24 hlasy od 24 respondentů

ENDER
      ENDER --- ---
      dostal nekdo dalsi pristup do bety?
      BARTUC
      BARTUC --- ---
      a ja furt nic kudla
      LAAZI
      LAAZI --- ---
      Novej bastion za me lepsi nez predtim. Idealni jako doplnek na auto :p

ICARUS: Zda se, ze je to obslehnutej Battlepack system z Battlefieldu :p
      ICARUS
      ICARUS --- ---
      no ja jsem hodne zvedavej na ten novy system progrese, co nakonec vymysleli

doufam ze to bude neco originalnejsiho nez nudny exp bar s postupnymi unlocky skinu
      SALUSA_SECUNDUS
      SALUSA_SECUNDUS --- ---
      With so much new content available, we're also looking to recruit more players to help us get an even wider range of perspectives and feedback—so if you're interested in participating, make sure to opt in!

tak schvalne! :)
      SUNBEAM
      SUNBEAM --- ---
      Overwatch Closed Beta Back in Action February 9 - News - Overwatch
      http://us.battle.net/overwatch/en/blog/20008200/
      EPIDEMIK
      EPIDEMIK --- ---
      kdy dostanu ty kridla apod. nevite? predplacene to mam
      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      ICARUS: aha, tak to by to vysvetlovalo :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam