• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    beta skončí 9.
    pak pauza
    pak release
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    17 kill streak za to ze sem hazel jen granaty do nejakejch dveri a za nima to bouchalo, ani sem tam nevidel :D

a ted vazne, je to fakt dobry. kombinace lolka, cska, tfka a quejka mi celkem sedi, nemam moc rad rychly hry jako quake a unreal a tohle zas tak hrozny neni. opravdu dost zalezi, za koho clovek hraje.. a nakonec nekteri ti rychli jako treba genji me taky dost bavi.. urcite kupuju, skvela hra, jak se dalo cekat..

kdyz koupim etd budu moc hrat i az skonci beta uz porad nebo budu cekat na release? a nebo uz to vyslo?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: Nevidím, sedím v práci a hákuju :p
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    STAROJDA: dle Jeffa někdy po releasu, na release bude pouze quick
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: pridali to tam asi na tejden, ted to dali zase pryc, padz to bylo rozbity... ale az to bude live, tak to bude "rock solid" ty pyco!

no ja uz sem to odinstaloval, prvni blizz hra kterou nebudu mit a bude mi uplne volna :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: ty to tam nekde vidis? ja tam mam jen QM.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SUNBEAM: no pozor, teď s tou open betou tam Comeptitive přidali, ne? Teda zaslechl jsem to v podcastu, ale i jsem tam něco takovýho viděl...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SUNBEAM: Tak s PUGama to je samozrejme dost spatny. Hlavne pokud ty lidi jeste moc nevedi, tak bezne behaj bastionovi pod kanon porad dokola, nedokazou zorganizovat zadnej organizovanej push na objective, zkoordinovat ultimatky apod.
    Ja uz v bete par lidi potkal a ten team voice-chat je fakt must have.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    já jsem měl tu možnost to hrát od podzima, vlastně celou closed betu
    mám tedy výhodu zevrubné znalosti map, ale to prostě přijde, musí si to každý ty mapy ohrát, navíc každá mapa je i jiná pro různé hrdiny a na každé mapě mi přijde je ground level a pak další level (reapři vědí)
    těch map je hodně, já měl asi to štěstí, že je pro mě přidávali postupně, tak jsem toho na poznávání neměl tolik najednou

bohužel ale jsem si ohrál quick, kde v betě ten matchmaking prostě z důvodu nízkého počtu hráčů moc nefungoval a většinou v týmu byl vždy alespoň jeden, který si hrál solo deathmatch místo team objectives

proto mě strašně mrzí, že zatém není žádný competitiv, kde bych mohl hrát s hráči mého lvlu (sic je zanedbatelný, ale aspoň no) to co bylo ke konci closed bety imho moc nefungovalo, proto to scratchli

ta hra bohužel na solo hraní vůbec není, největší zábava je prostě s kamarády a bez komunikace to nejde (v tom je výhoda NA serverů, kde neřeší jazykové bariéry a všichni běžně využívají ingame voicechat)
    v EU je to spíše výjimka a nebo tam někdo blábolí nesmysly
    ale snad se to vyprofiluje a blizzard zapracuje, jinak to skončí jako hots (už přes rok preseason .....)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tyjo tak paráda. Těch pár her mě skoro přesvědčilo, abych za to těch 40 éček vypláz (nebo kolik). Hlavně mě dostává, jak to běží plynulé na mojí šunce. Sice je to herní ntb, ale už dědeček. Dokonce jsem mohl vytáhnout efekty výš než "všechno na low".

Jel jsem jenom Zenyattu, protože ten mě lákal čistě podle lore. A fakt mě bavil - hlášky, styl boje a vliv na hru. Supporty obecně můžu ve všech hrách a na nízkou kvalitu je to ideální role. Ale je jasný, že klíčem ke hře je střídání hrdinů (counterování nepřátel) a tak musím najet i další panáčky.

No a co je naopak blbé, co už se psalo - je to dost nepřehledný. Hrál jsem prostě tak, že jsem běžel za svým týmem (což je jako support ok) a pak se tam bitkovalo. Mapy ale vypadají dobře, všude jsou průchody, všechno se dá oběhnout, dá se schovávat a ustupovat.

PS na redditu byl pro nováčky uveden i mimojiné tenhle návod. Krátkej a docela poučnej. Pěkně mě nasměroval na první hry.

Overwatch: A Complete Beginners Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=q_lrilSEqOE
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak už to tahám! Snad těch 6 GB dám než pujdu spát :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    nema nekdo kod k preorderu volnej? ja to koupil vcera a to bylo pozde :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Doporučuji Quick guides na YouTube od uživatele Cynical Nerds, má tam aktuální a pěkné pěti minutové návody na všechny hrdiny a jiné věci z overwatche.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Co sem zatim zjistil asi po 15 hodinach played :
    + Je to prdel jako svin, easy to learn hard to master.
    + Bezi to nadherne (hraju na ultra)
    + Je dulezity se naucit kterej hrdina counteruje kteryho a obecne spravna tym kompozice je hrozne dulezita, kazdej panacek ma svuj prinos.
    + Hrat za Winstona, Reinhardta nebo Mercy muze hrat i clovek ktery nema absolutne zadny aim, staci kdyz bude premyslet. Takze je to pristupny vsem.

- Chybi me minimapa, porad to nemam zazity. Takze si nepamatuju kde jsou healthpacky apod.
    - Ve hre nejsou moc vysvetleny ruzny podrobnosti na ktery si clovek musi prijit sam nebo si je vygooglit. (napriklad sem nevedel ze armor snizuje dmg taken 5HP za hit, payload se hybe rychlejc kdyz je u nej vic lidi a zaroven me healuje, ktery ability muzou headshotnout a ktery ne apod.)

Vetsinu veci sem zjistil tady
    Furious Paul's Overwatch Strategy Guide
    http://www.furiouspaul.com/overwatch/
    DEADDY
    DEADDY --- ---
    ICARUS: K cemu je ti Comptetive MMR kdyz je vypnutej behem open bety Competetive MM ?

JANDOS: Kill feed se da zapnout
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Podle me je v pohode ze tam neni zadnej killfeed a score primo ve hre, aspon si ty lidi potom tolik nenadavaj ....
    Ranking uvidime.

Jandos #2452
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    vtipny je ze komunity rve at je to jak v lolku a pritom riot ten ranking system vykrad ze staru :) tak nevim.

dik za klic du to drtit :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ICARUS: no moc slavny s tim rankingem to neni ani ted v hots. podle me se hrozne spalili u sc2 a ted maji problem ukazovat lidem pravdu jak spatni jsou. nechteji ladder anxiety. raci vymysli jak to ukazovat tak aby to nikoho neurazilo viz. hearthstone. v hots se jeste hledaji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam