• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ICARUS: zas tak moc ma to nezaujíma, aby som sa za tým niekam trepal :)

Holt počkám, kým si to kúpi niekto v mojom okolí.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    CLAVEN: podle me imho je. zkus nekdy skocit do nejake pc herny, tam by ow mohli mit.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RMUTT: no veď by som práve chcel zistiť, či je Overwatch tá hra, ktorou mala byť TF :P
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    CLAVEN: Pro me Team Fortress byla hra, na kterou kdyz jsem se kouknul, tak jsem si rikal: to by mohla bejt tak super hra, kdyby (nasledovalo asi 50 veci, ktery me sraly, ale kdyby je nekdo odladil, tak by to byla parada). A Overwatch je pro me prave ta odpoved. Rekneme na 90%.
    Ale pokud te to nebavilo vubec, pak asi nema cenu premlouvat :(
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    WA9NO: pokud si to dobre pamatuju z nejakyho rozhovoru s Kaplanem tak Titan stopli jako temer hotovou hru pred vydanim.. takze hodne moc ztracenych prostredku
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    QUARATH: Overeny to nemam, ale podle poctu hrajicich by to nemuselo byt uplne zcestny. Titan vlastne nikdo nevime v jaky byl fazi nez se na to vybodli takze kdo vi kolik prostredku do toho vlozili.

QUARATH
    QUARATH --- ---
    WA9NO: ta informace je odkud, ze se jim Overwatch "uz zaplatil"? protoze by me zajimalo, jestli do ceny Overwatch pocitali i to, co investovali do Titan...Overwatch je totiz z velke casti zbytek po Titan...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RMUTT: nebaví, vôbec. Nebol som schopný dohrať jediný match.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    CLAVEN: já bych řek, že dobrej latmusovej papírek je, jestli tě baví Team Fortress. Pokud jo, tak tahle hra má velkou šanci tě chytit.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    REFLEX: dekuji za objasneni
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tutorial ma asi 5min, ucis se tam rozhlizet mysi, chodit pomoci AWSD a kde jsou tlacitka na skilly
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja sem tu betu pustil, asi po dvaceti minutach tutorialu me to prestalo bavit a uz to asi nikdy nezapnu..

kdyby to nekoho zajimalo..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RMUTT: Jasne, ale WoWko a D3 majú trial, open beta Overwatchu mi proste ušla, lebo som práve vtedy nemal čas.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    CLAVEN:
    Já myslel, že právě ta Beta je vlastně takovej "víc sexy pojmenovanej" trial nebo demo...
    Jinak já teda všem drogám od Blizzardu nepropadl, ale tahle je už teď odladěná skoro k dokonalosti. Až přibudou ještě nějaký herní módy, pandy a fousatý indiáni, tak nebude na co nadávat.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WA9NO: Ja z toho sklamaný fakt nie som, bol by som sklamaný, keby som to kúpil a po pár hodinách zistil, že som tie prachy vyhodil z okna.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CLAVEN: Blizz moc dobre vi co dela v pripade Overwatch, ta hra se jim snad zaplatila uz v predprodejich a to o necem svedci.

Fortress a ja jsme tady stara Quake 3 skola a za sebe rikam, ze tahle vec je konecne FPS ktery me bavi srovnatelne jako quake. Pro me to bylo jasny kupovat.

Bejt zklamanej z toho, ze ti nikdo nenacpal vlastni ucet k vyzkouseni je zbytecny.

Ja to zahral pred 2 tejdnama kdyz byla open beta bylo vymalovano, sanci jak si tu hru zahrat pred rlsem bylo dost..

Prestan špekulovat a hru kupuj, litovat nebudes ^_^
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Samozrejme, keď to nikoho nepresvedčí, nič sa nedeje, holt Overwatch kúpim o pár rokov v akcii alebo ho dostanem k lístku, až urobia film :P
    Kupovať to naslepo fakt nebudem, už je aj tak najvyšší čas, aby sa Blizzard uvedomil a dával štandardne na všetky svoje virtuálne drogy nejaký trial.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WA9NO: /shrug

Díky za ponuku, ale skôr si to nechám ujsť. Ja som takto požičiaval account mnohokrát, ľuďom viac či menej známym tu z Nyxu, nikdy s tým nebol problém. Chápem, že sa niekto bojí o svoje... neviem, asi itemy v Diable alebo neviem :P, ale som na Nyxe 15 rokov, poznajú ma tu desiatky ľudí, mnoho ľudí z miestnej hernej komunity vie, ako sa volám, kde bývam a tak. Nie som proste nejaký random nýmand, ktorý povie "lulz plz loan acc" a potom ho predá čínskym farmárom a zmizne v hlbinách internetu :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    REFLEX: Jasny, dame si vedet vecir. Ja dorazim pred pul desatou z arbeitu takze casu dost :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    WA9NO: nejspis dam, podle toho ja budu muset doma plnit povinnosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam