• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    WKILLA: Já zatím dostal 4 skiny a z toho jsou 3 základní na Zaryu (a růžová Tracer). :)
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Jen dodám, že z předchozího jsem dostal legendary Rescue Mei :-D

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    PROSIM POMOC TRENUJU VSECHNY HRDINY A PO POSLEDNIM UPDATE SE MI TO TRHA A PRI TOM TO BYLO NA MEDIUM PREDTIM UPLNE PLYNULY!!! DIKY!!!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Lepšie, aj keď to zbytočne berieš tak osobne, celá tá historka sa ťa vôbec netýka (jedine žeby si bol zamestnaný v Blizzarde, v tom prípade gratulujem k ďalšej úspešnej hre).
    CORNY
    CORNY --- ---
    CLAVEN: Omlouvám se, že jsem si dovolil říci, že jsi troll (byť v ironii) radši se mažu. Chápu, že to není nic pro tebe a že tě tento žánr nebaví. Děkujeme reflexovi, že ti to půjčil a že jsi na to mohl tím pádem přijít.
    ...
    lepší?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Hlavne klid :-DD
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ELEMENT_LEAD: Skôr bude problém, že niektorí ľudia majú dojem, že keď za "no offence" napíšu ľubovoľnú kokotinu, tak s ňou zrazu už nikto nemôže nesúhlasiť.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CORNY: Veď ja sa neurážam, len nerozumiem tvojmu myšlienkovému pochodu.

Zaujímalo ma to, lebo to malo dobré recenzie, aj keď žáner obyčajne nie je úplne môj šálok kávy. Preto som to chcel skúsiť.
    Skúsil som to a zistil som, že (ako som sa obával) ma to zas tak moc nebaví.

Je to na teba veľmi zložité?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    CORNY: zjistil jsem, ze to no offense funguje asi podobne jako kdyz do ty doby uplne klidnymu cloveku reknes at se uklidni :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CORNY: Prečo troll?
    Jakože ktokoľvek z toho nie je nadšený a okamžite si to nebeží kúpiť, je troll? Dokonca ani nehovorím, že to je zlé alebo nudné alebo čo, akurát že to nie je pre mňa.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ďakujem Reflexovi za požičanie účtu :)
    Nie je to pre mňa, aspoň nie za plnú cenu.
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    MEKKZ: teda ne ze bych se mel necim chlubit.
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    KOZLIKK: jeste tam lze dohodit link se statistikama. https://playoverwatch.com/en-us/career/pc/eu/mekkz-2322
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Dneska budu zase vecer skladat pro ty co nejdou nikam na pivko :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jo super, pak jsme vyhravali i dávali dost vyrovnane hry proti bláznům s 66lvlem :)
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    WA9NO: Rozjezd byl trošku pomalejší, ale pak velice kvalitní hry, díky :-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    tak za 15-20 minut budu skladat grupu, kdo se chce pridat tak sup ke me idcka do posty
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    hura..
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CLAVEN: tak se do toho pust a uvidis ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WA9NO: Netrollím, už sa našiel samaritán, vďaka ktorému si to budem môcť vyskúšať. O nič iné mi nešlo :p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam