• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja vcera narazil na partu lidi kdy sme nepratele valcovali ze se nehnuli s payloadem ze startu, asi 3 hry naprde, pak enemy leftly a naskakali nejaky skillori a my v opojeni utocili bezhlave a prohrali :D

1) divim se ze jsme hrali vic nez jednu hru
    2) nedivim se ze to dalo skillery
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    tak takovou reakci jsem necekal vubec. Jsem rad, ze v tom nejsem sam, diky :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    KUBLAJ: Přesně. Starej fotr league, už aby tu byla.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KUBLAJ: Dtto
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Uz se tesim, az zavedou ranked play a ja se budu moc v klidu rochnit s looserama nekde u dna :)
    Dneska cca 2-15 :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Imho by se melo udelat aby sly potg/highlighty exportovat do animovanejch gifu na twitter nebo nekam, zaridte to :p
    SUMI
    SUMI --- ---
    55 beden, 1800 currency, 6 legendary skinů.. Z posledních 30 to byl jeden legendární skin, zbytek v těch prvních 25.. Přijde mi, že to nějak nerfli.. :D
    SITH
    SITH --- ---
    REFLEX: jj, net me taky dost sere. Od 20:00 do 23:00 dost lagy, po jedenácté už to jde, ale to už musím spat :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    FORTRESS: nice, pritahlo to hodne fotriku :D

mit poradnej net tak to asi taky trosku pohrotim
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    REFLEX: jo a za duplikaty mam asi 350curency zatim :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    takze si clovek za litr koupi 50 beden nebo kolik a dostane za to jeden skin :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    REFLEX: ja lvl 30 - 30 beden, 3-4 fialovy a 2 legend skiny, 2 fialovy victory pose.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    REFLEX: otevrel jsem zatim 20 beden (80rolu) dostal jsem jeden modrej skin na junkrata a jeden zlutej na Zenyatu. Vse ostatni spray a sem tam nejaka voice line.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Twitch
    https://www.twitch.tv/102debtorr/v/72118199?t=000s

stará quake3 parta se rozehrává. Celkově potkávám dost známejch jmen i z COD4 a dokonce i SC2 ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    My už hráli nějakej playzone a celkem se tam z nás necroraisers rozbrečeli. Celkově druhý místo, zábavný hry.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REFLEX: dtto
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Pada vam neco z tech benen me snad jednou fialovej skin jinak vzdy 3 sedy a 1 modra
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Za mňa D.VA, Junkrat a prekvapivo Lúcio.
    CORNY
    CORNY --- ---
    FRIZER: Jj jak říká STAROJDA: , taky mi trvalo než jsem si toho všimnul.
    Jinak za mě rozhodně MEIn a pak junkrat a torbjorn.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    FRIZER: jsou to tři malý kolečka nad hlasováním pro hráče ;). Máš ale pravdu, že to je blbě vidět. Ani nevím jak jsem si toho všiml, ale říkal jsem si tehdy "tyvoe to není vůbec vidět".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam