• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    CORNY
    CORNY --- ---
    CARB6N: Widow už dostala nerfhamerem spolu s mccream. Mě teď spíš vadí, že se nějk rozmohla Mei... Byl jsem zvyklej, že jsem si jí brával sám a teď musím brát i jiný heroes.
    Jo jsem jako ENDER: ův kamarád co nerad switchuje hrdiny :D

CARB6N
    CARB6N --- ---
    ENDER: Tak zrovna widowmaker by IMHO zaslouzila pekne nerfbatem:) Celkem slusnej wallhack, oneshotovaní některejch postav s dalekohledem do těla. Samopal, kterej je jen o chlup horsi nez ten, co ma soldier a k tomu ta bonzak mina a až moc dobrá mobilita.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: rekl bych ze kublaj nekde dostal parkrat granatem pres hubu a ted jenom whinuje :)

je potreba si uvedomit, ze ve hre je spousta skill levelu a hra musi byt vybalancovana pro vsechny (primarne ale pro top level), takze nekteri hrdinove ownuji spodni patra, ale v competitive jsou k nicemu a naopak (napada me mcree, kterej me nikdy moc netrapil, ale kdyz jsem videl kamose jak s nim snipuje, tak jsem pochopil...
    nakonec je stejne cela hra jenom kamen/nuzky/papir takze ke dulezite menit hrdiny behem jedny hry... tzn. fakt nemuzete celou dobu hrat snipera (narazim na jednoho znamyho, kterej nic jinyho nehraje a my ostatni znamy s nim odmitaji hrat)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KUBLAJ: Tak ten granátomet je o area deniale, je celkom problém trafiť sa s ním a na blízko ti je dosť na hovno, IMO je dobre vybalancovaný.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Možná jsem moc citlivej, ale ty Junkratův minomet by imho zasložil nerf :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Overwatch Tournament - Overwatch Competitive - Overwatch Esports - Overwatch TV
    https://www.youtube.com/watch?v=gT1FP0MoiAo
    PANVA
    PANVA --- ---
    Na redditu outcry nad tim novym sudden death formatem. Na hybrid a capture mapach se hodi cointoss o strany a jede se prvni bod s 2 minutovym limitem, kdyz capnes vyhravas, kdyz ne ... opak.

Mne to nedava smysl, na tech mapach preci nemuze byt 50:50 winrate na samotnej prvni bod kdyz to ma byt 50:50 na komplet mapu. Mozna ze ty 2 minuty v tom hraji roli?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    How it Feels to Play Against Lucio [OVERWATCH]
    https://www.youtube.com/watch?v=UWOovefpyq4&feature=youtu.be
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Ukázka competitive z PTR

Overwatch Competitive Gameplay Overview (PTR)
    https://www.youtube.com/watch?v=I6fvTxp2ZlY

BTW dobrej channel, skoro denně videa na zajímavý témata a chytlavej přednes. Teda ale v angličtině, pokud to někoho brzdí..
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    wtf, ted sem se symetrou udelal hnizdo v doradu v kostele, vezoval sem to, chodili mi lidi skrz teleport, tak sem je stitoval a pak me to odpojilo "due to inactivity" well done blizzard :D
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    CORNY: to bych očekával asi jen v rámci těch týdenních eventů, jako bylo třeba Hanzo vs Genji nebo teď: všichni za Soldier 76... tak bych čekal třeba Talon week etc.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    CORNY: blackwatch byl součástí overwatche a vlastně kvůli němu vznikla krize.
    reaper a widow jsou v talonu v pokud vím, což je tajňácká evil organizace.

no a třeba Hanzo není nic, ani shimada už.
    CORNY
    CORNY --- ---
    CLAVEN: Widow nakonec několikrát spolupracovala s reayesem (reaperem), takže tam bych se nebál zařadit do blackwatche, ale je pravda, že Symmetra asi nebyla nikde.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CORNY: Nemyslím si, vzhľadom k tomu, že niektorí nie sú súčasťou ani jedného (Symmetra, Widowmaker...)
    CORNY
    CORNY --- ---
    KUBLAJ: Já jsem spíš zvědavej jestli časem přijde rozdělení hrdinů podle lore na blackwatch a overwatch.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RMUTT: otazka mmr, ja mivam ve hre casto i 2 supporty...
    kazdej je jinej, ale dalsi by vubec neuskodil...
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    JANDOS: je fakt, že Lucio je spoustě lidí nesympatickej, Mercy je relativně nudná a Zenyatta nutně potřebuje posílit. Díky tomu se stává strašně často, že v týmu žádnej healer neni.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    RMUTT: Hlavne to chce dalsi healery sou tam de-facto 2.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    CLAVEN:
    JANDOS:
    Jo o Somboře jsem už taky četl.
    Další by mohl být asi Doomfist(nebo jeho nástupce z traileru)
    Nebo ta AI Athena.
    Hawk - ženskej charakter s podobnym rozhraním jako má Soldier 76
    Soundquake - velkej červenej robot, asi tank ...
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    jen at nepridavaj existujici charaktery z jinejch svetu. ale nemyslim si, ze se tak bude dit.
    Btw Genji je borec. jeste musim ovladnout to odrazeni cizich strel a bude to super :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JANDOS: Bol si rychlejší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam