• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak já jsem se rozhodl, že se u Overwatche nebudu rozčilovat a budu vybrušovat svůj zenovej klid. Ta hra mě v zenovym klidu velice slušně trénuje:) Nedávno jsem tu brečel na téma legendary skinů, že mi padnul ten úplně nejhnusnější skin ve hře - Mercy - Imp. Včera po pokoření lvlu 50 mi padnul konečně 2 legendary skin a ten je už konečně pořádnej:)

Na levý straně obrazovky dokonce můžete vidět seznam mejch legendary skinu:)

Jinak jsem odehrál tu ranked rozlišovačku s dvouma kamarádama, kterejm jsem se na začátku omluvil, že tuhle hru už je nebudu poprvý "leadovat", protože na to nemám nervy a nechci ničit naše víc jak 15letý přátelství. Jestli by se toho teda nemohl zmocnit jeden z nich. Všichni máme v OW odehráno asi stejně. Zařekl jsem se, že prostě nic radit nebudu (to jsem zkoušel před ranked a nějak to vždycky skončilo lehčím střetem. Jeden z kamarádu hraje jen trpaslíka, protože za toho mu to jedinýho jde. Když jsem ho poprosil, aby se "naučil" něco jinýho - na začátek něco lehkýho, třeba junkrata nabo soldiera, tak začal hrát Tracer a rozčiloval se, že mu radím, aby hrál něco co neumí atd.) Nakonec jsme to odehráli 1-9, mam rank 40, oni 34 a 32, ale královsky jsem se bavil:)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    jo
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Čím vyšší rank tim lepsi?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já to nakonec uhrál na 5-5, rank 40. A to jsem to měl 2-4, pak 3-5, ale poslední hry to zachránily. No ale asi spíš budu hrát quickmatch, než se opravěj ty záseky s leaverama, supportama a sudden death.
    CORNY
    CORNY --- ---
    LAAZI: Kdo zmáčknul to červený tlačítko?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    JANDOS: Na to nebyl cas, byl tam nakej cervenej warning s timerem, musel sem jednat rychle, jinak by se stalo neco hrozneho.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LAAZI: Musis si to spravne precist no :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Teda pokud to nemysleli tak, ze po 45 vterinach muzu leavnout, to by to vysvetlovalo -.-
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jinak takova ta cedulka, ze ted muzete do 45 vterin opustit hru bez nasledku, protoze nekdo z vaseho teamu leavnul, je cista lez, normalne me to zabanovalo na 30 minut.
    K0TEL
    K0TEL --- ---
    Stejne je to haluz ja nakonec 1-9 rank 29 ... Ale uz jsem na 37 takze podle me haluz rozdelovani
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    První hru jsem prohrál (jsem se rozkoukával a tak xD), takže 9-1, rank 60.
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    let's break it dank
    OVERWATCH SUCKS!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=vfQHW6_d8BM
    WASQ
    WASQ --- ---
    5:5 -> r49

koukám, že to rozřazení je teda spíš random..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    6-4 A 49
    K0TEL
    K0TEL --- ---
    lol 0-5 52
    DEADDY
    DEADDY --- ---
    PANVA: 8-2 a 49
    PANVA
    PANVA --- ---
    JANDOS: 7-3 placement

rank 51
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Zas ale podle ladderu nejlepší maj 70+
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    1-100 sto je nejlepsi
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: kolik je ranku a je vic max nebo min? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam