• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    jako posledni dva dny mam nejak moc kicku ze hry kdy mi to pak hlasi unexpected error .... nekdo stejne problemy?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KOZLIKK: tj jasnyy. vsechny hry, kde jsi v teamu slozenejch z neznamejch lidi pomoci matchmaklingu maji vysokej cryfactor, zvlast kdyz je clovek presvedcenej, ze jeho uberskill kazi ten druhy. :D
    SITH
    SITH --- ---
    RMUTT: já jsem v okresním přeboru 41 a ten hate tam je neustále. Lidi jsou pod tlakem, chtějí jít nahoru a nejde jim to protože je tahá dolu tým :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    KOZLIKK: tyjo mě se to zas tak často nestává. resp, když jsem hrál s lidma kolem ranku 51, tak ještě jo, protože asi měli pocit, že ještě o něco jde. Když jsem se propadnul do okresního přeboru okolo ranku 42, tak tam je úplná pohoda :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KOZLIKK: Btw da se nejak vypnout chat? Nebo mutnout konkretni lidi?
    SITH
    SITH --- ---
    KOZLIKK: mám stejný pocit
    K0TEL
    K0TEL --- ---
    KOZLIKK: Nehraj competitive .)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    CARB6N: r&b payload movers

CARB6N
    CARB6N --- ---
    Playing Offensive Bastion
    http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aKqMnBN_460sv.mp4

Sem tam hraju Bastiona na offence, pokud je Reinhard, a takovyho hejtu od spoluhracu jsem jeste nikdy nevidel.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Asi se nikde nedá nastavit preference map co? Mě totiž dost nebaví tlačení, nebo bránění vozejků. Contest je super
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak nejak potichu je novy patch mezi nami :D
    K0TEL
    K0TEL --- ---
    Ta sudden death je fakt magorina ... Vcera boj 3/3 a my ty 3 body dojeli s payloadem asi 5x rychleji nez oni uple s prehledem ale v SD padla volba na nas attack a 55sekund bo kolik to bylo sme fakt nedali
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOZLIKK: vzdycky kdyz slysim NGE opening mam trochu nostalgicky pocity :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KOZLIKK: ten "skill level" neni az tak vypovidajici, jelikoz s poctem odehranych hodin neroste nutne skill (navic, kdyz hraje clovek v parte, roste to daleko rychleji). nejaky map awarness urcite a znalost hernich mechanismu atp, ale porad jsou hraci, kteri si na lvlu 30 poradi s hracem na lvlu 100, protoze maji lepsi prupravu z jinych her. hraju s typkem, co ma nizsi skill level, ale vyssi ranking a je daleko lepsi nez ja a studuje ruzny clanky a sleduje deni kolem atp, coz ja moc ne. a z kratky zkusenosti, tohle vidam v competetive casto, ty ruzny levely, ale nehraje to nakonec takovou roli dopredu jak se zda, jestli to bude vyhra nebo prohra.
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOZLIKK: diva je muj nejvice hrany char, takze pro me naprosto neskutrcnej boost.. uz dneska s ni umim vyhravat hry, tak se strasne tesim... ultima bude jeste zajimavejsi
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KOZLIKK: Zenyatta bude mit 175hp
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WASQ: holy shit co tam dela s genjim a s mei?... jsem ted docela zvedavej na tem gamescon turnaj pac tohle je pro me jina planeta :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    RMUTT: ja to hral kdyz mel stit a on fungoval trosku jinak nez dnes, napr nemel full otaceni a jeste nejaky dalsi limitace, ale dnesni stav je urcite lepsi
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    LAAZI: presne tak. a kdyz se podivas na nejaky prehistoricky videa ze zacatku, kydz Overwatch teprve ohlasovali, tak tehdy mel Bastion jeste ten Reinhartuv stit sam... zaplat panbuh, ze mu tuhle featuru sebrali... to uz by byl totalne OP...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    FURRYK: Tak Bastion + Rainhard na aute je pomerne standardni combo.

Penny Arcade - Comic - Since 2016
    https://www.penny-arcade.com/comic/2016/06/01
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam