• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WA9NO: z q3 xicht, yenda, flat obcas krysa a hbo/debtorr
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    FORTRESS: Forty kdo vsecko hraje s tebou OW, yenda, hbo a kdo dalsi ze stary skvadry?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Skvrny na slunci ne, my jsme jeli placementu nekolik a vzdycky v pohode. Ale lidi moc krome "hello" nekomunikujou.

SR 2900+ dotlačit to do diamondu je celkem bolest.
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    WA9NO: jsem ted rank okolo 2700 a tam teda ne, ale stejne je tam viceme nulova komunikace
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Tak musim rict ze moralka lidi v S2 je otresna, prvni sezonu byly placementy vporadku, lidi projevovali snahu atd.

Tedka v prvnich trech placementech jsem 3x dohraval ve 4 lidech, lidi leavujou, samej shittalk atd.

Setkavate se s tim taky, nebo jsou to jen skvrny na slunci? :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SKY_MAX: quick match je uplne rozhaseny, mam v zasobe desitky screenshotu, kde maji vsichni lvl 150+ a ja jsem tam jediny s lvl 35. jinak ranked funguje na jednicku, placement 7/3 a a 2800 rating, ted litam kolem 2700, snad se vyskrabu na tech 3000. hry jsou pekelne tuhy a vyvazeny.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    RMUTT: jsem těsně platina a v competetivu matchking jako dobrej, i když většinou hrajeme 4 nebo 5 stack, takže nemůužu říct jaký je to solo. Ale v quick matchi a brawlu nás to tuhle hodilo, že proti nám byli samý levely 150 až 250 a u nás jsem byl nevyšší level já se svejma 37
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Jsem čekal, že se tu budou všichni chlubit svym novym ratingem na seaon II a ono nic. To jste dopadli vsichni tak zoufale jako ja, ze si to nechavate pro sebe? :)

Jinak musim říct, že od startu Season II se mi hraje úplně skvěle. Jakoby to doopravdy dokázalo házet k sobě hráče se stejnejma skills. Zápasy jsou napínavý, nikdo to nekurví... jen lidí se zapnutym mikrofonem člověk moc nepotkává. Aspoň kolem levelu 2000 teda...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CORNY: Blizz ma ted několik dni hodne perny dny, protože třeba dva dny zpet spadl bnet na 2 hodiny komplet s tim, ze neslo nalogovat ani do wow ani do d3 vůbec. Asi se jim v tom někdo hrabe :-D
    CORNY
    CORNY --- ---
    CORNY: Tak jsem to chtěl hodit do bug reportu a pokaždý když dám submit na post, tak mi to hodí error 500.... asi má blizz slabší den nebo co
    CORNY
    CORNY --- ---
    Tak se nám právě stalo, že jsme hráli 6v5 a zřejmě ten co leavnul (u soupeře) bugnul hru.
    Pointa byla v tom, že na volkskaya, i když nikdo z nich nebyl na pointu a nebyl tedy conquest, overtime byl furt full a vůbec neubýval (ani u team kill) museli jsme teda po 50 minutách nechat oba pointy volný a potom hra skončila vítezstvím soupeře, když je oba capnuli.
    Má s tím taky někdo zkušenost ?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Hráč se rozhodl, že bude nejhorší na světě. Ostatní ho proklínají - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...hrac-overwatch-i-hanjo-d3r-/Magazin.aspx?c=A160824_145533_bw-magazin_anb
    CORNY
    CORNY --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    toto je fantastické :D

Blizzard changes Overwatch "gg ez" messages into something very different • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/...-blizzard-changes-overwatch-gg-ez-messages-into-something-very-different
    CORNY
    CORNY --- ---
    9 hero nerfs and buffs

HUGE Nerfs & Buffs To 9 Heroes (Overwatch) Patch Overview – August 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=a4Pbo-ubGrg
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Pozejtří novej animák o Bastionovi a pro dnešek:
    Nová mapa plná kukaček..
    [COMING SOON] Eichenwalde | New Map Preview | Overwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=H3xFKckFCGM

LAAZI
    LAAZI --- ---
    JCD: Vsak to dropuje z lootboxu ne?
    Rare je na nich to, ze je lze ziskat jen po omezenou dobu a potom uz ne.
    Teda bylo by, kdyby blizzard nehodlal nabizet dropy z letnich olympijskych her 2016 v roce 2019.
    JCD
    JCD --- ---
    LAAZI: drop, jako drop z lootboxu?
    Na tech skinech neni nic rare, staci utopit dostatek dolaru za lootboxy a modlit se k RNG.
    Za par let az bude treba zase zvednout zisky, dost mozna zacnou prodavat bundle rare skin unlocky... rare loot prej ;)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    JCD: Co znamena normalne dropovatelny a proc by mely byt normalne dropovatelny?
    JCD
    JCD --- ---
    je to tak...na jedny strane lidi whinujou a blizz nemaj koule rict ze delaj blby rozhodnuti....ty skiny mely byt normalne dropovatelny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam