• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    RMUTT: Ja mam prave asi smulu, pres vikend jsem v competitive furt mel budto leavera, nebo aspon jednoho afk, nejlepsi bylo kdyz jsem s Mercy nalitnul na point, zvednul tam tri lidi a oni tam vsichni tri stali a nechali se znova vykropit :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    SUMI: Může být :) Jde o to co člověku sedí nejvíc.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ADMIX: urcite. pak uz se muzu pridat jen k ostatnim co ti radi pouzivat vedle mercy i nejakyho tanka. podle situace. nejhorsi je nesoustredenej tym, rozprasenej po mape. A ten mercy ani Lucio na jedno misto nenalaka, ale Reindhart jo. Zvlast kfyz je na to upozornis pres ten voice chat.
    Je to vic psychologicka nez takticka volba no.
    Ja treba udelal tu chybu, ze jsem si z tanku vybral D.va, Ta je spis distrupt tank a tak se okolo ni lidi nesrocujou, protoze se od ni ceka ze bude flankovat.
    SUMI
    SUMI --- ---
    TERZ: Anu mám hrozně rád, ale Zen mi přijde na solo hraní lepší.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    RMUTT: Mikrofon mam a pouzivam, kdyz je s kym, ale vetsina lidi na to mrda, coz asi spolu souvisi :D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: dej si inzerat do seznamky ;)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ADMIX: Btw: ty party se hledaj o dost líp, když máš zapnutej mikrofon.
    Já mám třeba doma mimino, tak jsem dlouho nechával headset ležet v koutě, ale když jsem si na hraní našel místo, kde už můžu křičet na obrazovku, tak mi úspěšnost letěla strmě nahoru.
    A to jsem byl minulou sezónu hodně hluboko. Někde okolo ranku 40. A i tam se pak našli lidi, který se po chvíli hecování ve voice chatu pustili do nějaký strategický spolupráce.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Tak ja si treba dneska dal se dvema kolegama, co jedou Zaryu a D.vu, ja si vzal Mercy, a i v tech trech nam to docela slo. Solicka beham vetsinou se Soldierem, ale ta Mercy me bavi, tak asi spis zkusim najit nejakou partu, kde bych se uplatnil :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    týmová play začíná imho vejš.. v těhlech rovinách je to prostě deathmatch, klasický FPS, takže ber něco s čim máš největší impact, tzn. s čim nejvíc zabiješ. V overwatchi K/D ratio nikde vidět sice neni, ale furt je to střílečka a furt to může všechno vysólovat, když budeš tryhardit dostatečně. Tak to samozřejmě nebylo zamýšlený a na vyšším tearu to už může bejt i docela dobře týmový s náhodnejma lidma, ale na nízkym je to každej sám za sebe. Roadhog, diva, soldier, (někdy tracer a genji) jsou všechno docela soběstačný hrdinové který můžou sólíčkovat
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V těhle lowtierech se na mercy vyser uplně, je to vlastně pořád bitka 6v5 s tim že i když je zvedneš tak to asi neni záruka že vyhrajete. Pokud hraješ sám tak bych se na supporty vyprdl uplně (a pokud tak hrál lucia) Na solo si vem něco co má selfheal a neni závislý na ostatních - buď hitscan/soldiera nebo pseudotank Roadhoga. Klidně bych se nastyděl ani na nějaký úvodní pointy vzít trpoše/junkrata.
    TERZ
    TERZ --- ---
    DEFILER: Jo to nepopírám :) Ale těžce se vyhrávájí hry, když máš team rozsetej po mapě naprosto ignorující nějakého healera.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DEFILER: Jojo to se mi prave obcas povede, proto s ni rad hraju :D navic ten damage boost je dobrej, ale jak rika, proste zavisim na tymu a tenhle vikend to fakt stalo za hovno
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    TERZ: Mercy umi vyhrat hru, kdyz se ti povede ressnout celej tym najednou
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TERZ: Jojo, to proto ze ze zacatku jsme v tech quick play vubec nemeli healery, tak jsem si na to nejak zvyknul. Lucia hraju taky obcas.
    Je to jak rikas :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    ADMIX: Hele koukal jsem jak si na tom a převážně taháš Mercy a zbytku si se moc nedotkl, umím si cirka představit jak to vypadá v těch nižších rancích a s Mercy tam po žebřícku nikam nedoležeš. Když supporta tak zkus Anu nebo Lucia, dá se s nima dělat mnohem víc v rámci Solo Q. S mercy musíš spoléhat na tým chtě nechtě ale tým v tomhle případě bude k ničemu. Nebo přesedlat na tanka, kvalitní Reinhardt dokáže zázraky.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem se vytrvalou snahou v competitive dostal na asi 1300SR a zlomil nad tim hul :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Vydrz tejden, pak budu mit dovolenou tak to zkusime potahat! :-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Marne bojuju v competitive, ale z peti zapasu mam 3-4 tym lemplu, take moje skore uspesne padlo z 1934 na asi 1600 uz :D nehrajete to nekdo nejak vic, ze bych se pridal do grupy?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Genjitrump problem jsem taky resil 144hz monitorem, je to znat.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Trump Isn't A Team Player
    http://www.trumpisnotateamplayer.com/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam