• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    TERZ
    TERZ --- ---
    WOTAR: Může být. Posledně jsme už tak nějak pochopili jak na to, jen jsme nedali dokupy ty ultimátky.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Já určitě, nebránim se ničemu, ani zase tomu hard brawlu
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Bude hrat nekdo o vikendu ?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: pekny a takova ta "kvedlava" strelba, to dela jen mysi nebo strejfuje ad ad nebo kombinace? nevite? + to je jeho osobni vec nebo takhle mercy strili spravne?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    SITH: jsou tam achievementy .... za jejich splneni neco je ... jinak standard myslim ...
    SITH
    SITH --- ---
    Za ten brawl dostávám něco speciálního nebo jen standardní expy?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No doprdele, Teammate x5 hned dvakrat po sobe ... ale to bych umel taky, kdybyste mi chcipali pohromade :D vcera jsem mel malem x4, ale ten jeden blbec tesne pred smrti utek nekam umrit :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Chci to videt?!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A jeste me irl :D

ADMIX
    ADMIX --- ---
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Když někdo leavne tak do 30s od začátku hry tak bude penalizovanej jen on (nemůže chvíli do competitive hry a přijde o body do SR) a zruší to match. Když je to později tak se musí čekat na jeho reconnect cca 1min a něco jinak ta samá penalizace. Po té minutě třicet pak můžeš leavnout ale stejně přijdeš o body.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jak to funguje kdyz nejakej picus leavne comp pls? prijde mi ze kdyz nam leavnul typek tak me ta hra hodinu vyhrozovala, ze jestli leavnu tak me pomalu zabije obrovskym cervenym screenem prez obrazovku a musel sem to hrat bez hrace. a ted kdyz ragequitnul enemy po tom co jsem mu strelil raketu do xichtu tak to zrusilo ten match :D wtf
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo a dneska jsem zjistil, ze ty postavy maj per-character options, a u Mercy se da vypnout ten skok za beamem misto za postavou, kterou mam zamerenou - to mi ubere tak 50% frustrace :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jsem na youtube narazil na nejaky best of Seagulla, ten typek je mimozemstan, to neni mozny :D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ... a taky mi z bedny padl halloweensky kostym na reapera :-)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    :-) slo to pekne vcera :D
    ja si pak dal aspon achievement v brawlu ....
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SITH: Nestezuj si a koukej strilet!
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: jj, být resurektován mezi nepřátelskou divou a roadhogem bylo vcelku epic :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SITH: Helden sterben nicht!
    SITH
    SITH --- ---
    včera s admixem
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    taky jsem se pridal, rad nekdy zahraju... ale jsem sotva gold:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam