• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ELEMENT_LEAD: ja hraju na dpi over nine thousand pac jinak nejsem poradnej leetzord haxxorz imba.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jen tak pro zajimavost, pomalu mi chcipa krysa, mate neco oblibenyho na strileni? pripadne podlozku a na jaky hrajete dpi?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: gold dmg za zenyattu :D pojd dát někdy s náma. Přídej si mě na battle netu SkyMax#2202 Tedka většinou hrajeme už jen ve třech s klukama a to se obtížnějí šplhá. Každej tryhard dobrej
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOZLIKK: no a nebo taky ne zeo :D nejvetsi troll od blizzu by bylo kdyby se ukazalo ze sombra je vlastne neco uplne jinyho a tohle je nejaky novy hero o kterem nemame tuseni :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jinak jsem ted na levelu 80, a matchmaking me v posledni dobe upichuje do her s levelama 5-20, idealne kdyz vsichni jdou torbjorny za attack. 10/10
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No ja pomalu dospivam do faze, kdy me vic bavi sledovat youtubery v competitive, nez solo queue v tom mym usmudlanym rank levelu :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SITH: fffffffuuuuuuu-
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: nový anti-mercy OP charakter. Budeš si hledat novou hru :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Co to je, co to je!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Vida!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ELEMENT_LEAD: tam podle mě záleží asi naprosto nejvíc na načasování. Když se celej tým sjednotí a vrazí dovnitř naráz ze dvou stran tak to funguje. Většina týmu s tankama přednim vchodem a nebo tam ze shora a pak skočit dolůt a zároven odněkud příjde nějakej reaper, genji, tracer, nebo ulta od junkrata, nebo pharah s ultou nebo tak něco, tak se to probije. Pokud správně utočníci nastacujou ultiny.. ale takhle se vyhrávaj všechny mapy.
    Imho je to o přesně jasnym načasování, kdy se tma vtrhne. musí to být naráza musí to být z víc než jednoho vchodu
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Na vetsinu her staci vzit Winstona, pockat az vsichni tvoji trotlove budou u ty prvni brany, a pak tam mezi ne skocit a trochu je prudit :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nějakej harasser (tracer, genji) musi projit na point a contestovat. Tim na sebe natahne 1dps se kterym musi vyhrat 1v1, pokud na sebe natahne vic lidi (na nizsich tierech) tim lip. Nicmene Volskayru a "Okamuru" hrajem nejmin radi.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a jak se teda nejak inteligentne probiji ta hanamura? vsechny mapy mi prijdou tak nejak otevreny az dokonce, takze se da nejak rozumne flankovat, ale ta hanamura je takovej bunkr a vsechny vchody jsou smrtelny choke pointy.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Cheche :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    včera v noci jsem si dal jeden ranked na dobrou noc a nevěřil jsem svejm očím.. Žádnej healer, žádnej tank a naprosto žádná komunikace.. A průměrnej rank byl 2400. Nevěděl jsem jestli jsem si náhodou nedal jenom s botama.. Tak jsem si reinharta picknul já. Pak si někdo picnul Annu a za celou hru mě ani jednou nehealnul. Hráli jsme Hanamuru nebo jak se to jmenuje.
    Nejdřív jsme útočili, asi po dvou minutách se mi to podařilo s Rainym prorazit protože se Anna asi překlikla a dala mi ultu (poprvý a naposledy za celou hru) a první bod jsme zabrali.. na druhej jsme se nedostali vůbec, protože každej pobíhal jak se mu zlíbilo, nikdo na nikoho nečekal a lidi prostě i běželi přede mě a stoupali si před můj štít a nechávali se zabít..
    Už jsem se smířil s tim, že až budeme defovat, tak je to pase..
    Jel jsem zase reinharta a tentokrát jsme neměli ŽÁDNÝHO healera.. Připomínám průměrnej rank 2400.. Myslel jsem, že se něco totálně podělalo, protože jak se ty jednotlivý hráči vůbec mohli na tenhle rank dostat..
    Tak bráníme první point a jak tam bráníme (já s reinhartem tam stojim dokud nemám 50hp a pak beru ten velkej heal co je tam nahoře v tý chajdě nad tim cliffem dolů pryč z mapy) tak to vydržíme asi do 20ti vteřin před koncem a pak nás prorazej.. Měl jsem pocit, že jsem to tam všechno uvraždil já, chargoval jsem skoro pokaždý když jsem měl cooldown a lítal tam jak debil, nejvíc tryhard.
    Když odemkli B point, tak jsem se s tím smířil a šel pokorně bránit a čekat na smrt..
    A pak jsem byl svědky něčeho, co jsem do tý doby na tomhle ranku viděl jen předchozí hru, když náš tým útočil.
    Oni to byli totiž taky úplný idioti.
    Zcela samostatně nekoordinovaně nabíhali do tý finální místnosti ze všech stran a nechávali se zabít jak zdrogovaný slepice (nebo něco co se relativně snadno nechá zabít). To neznamenalo, že to bylo jednoduchý, ty naši totiž zase zcela zběsile běhali po celý mapě a nebránili ten point, takže párkrát to vypadalo, že utočníci bráněj, protože ti co bránili, tam nabíhali zpátky jak se vraceli z ruznejch kouty mapy..
    Od nepřátel to tam horko těžko tryhardila jediná mercy. Ultu stihla dát jen jednou, ale nebylo to moc platný.. asi se divila stejně jako já kde se to ocitla, ale bohudík (bohužel pro ní) jsem si vždycky co to šlo nafokusoval.
    A tak jsme vyhráli a všichni jsme dostali victory body..
    Jako že všichni co se mnou hráli dostali rank up. Anna, která ani jednou nikoho nehealnula.
    Mcree a Soldier, jejichž společná strategie spočívala v tom, že vždycky útočil ten, kterej nebyl mrtvej a jakmile zemřel, tak šel útočit ten druhej.
    Mei, která dávala zdi ke zdem.
    Reaper, kterýho jsem za hru jen potkal nazačátku na spawnu.
    .. to bylo snad poprvý co byl radši spíš prohrál
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ELEMENT_LEAD: Já mám teď i hodně jinejch her co hraju, takže se k tomu dostanu většinou tak 3X týdně na pár her a nejčastěji o víkendu:-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jste uz tak nejak vsichni za zenitem nebo jeste nekdo hraje kazdej den :P hodil by se nejakej spoluhrac na xp bonus a idealne i nejaky "kaucing" :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam