• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    1950 za 1/9 je pekny a ukazuje to ze blizz zohlednuje i to jak hrajes individualne. Já za 6/4 měl 2500 a teď jsem na nějakejch 3100 a je to asi muj strop. Kámoši už jsou všichni skoro v masteru.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELEMENT_LEAD: Me to vyplivlo na 1950 za 1-9. Jinak 1-hero limit bude v pristim patchy i v Quick Matchy
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: placementy jsem hral a uhral jsem podobny vysledek jako ty 2:8. dalo me to nekam na 1600. delal jsem je hned po dosazeni lvlu 25, urcite jsem mohl hrat spoustu her lip, ale nemel jsem pocit, ze bych to byl ja, kdo ten team tahne dolu.

pak jsme to hrali ve trech s kamosem a vyplivlo ho to nekde na 2600. neberu ranked jako super serious, ale libi se mi, ze tam je jen 1 kus od hrdiny a muj osobni pocit je, ze tam lidi vic spolupracujou, protoze nekomu o ten rank jde, tak nepickuje hanza nebo widowmaker kazdou hru.

ja se snazim vzdycky nejak doplnit ten team podle toho co chybi, ale nekdy me to stve, ze celej vecer hraju mercy a pritom na dpskach jsou hrozny potejta, ktery bych mohl potahat treba s pharah.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELEMENT_LEAD: Mam opacnou zkusenost. Vcera sem dal teda ty placement matche do super serious competitive. Kazda hra v nasem tymu yolo hanzo a druhej sniper, kdezto jejich tym pravidelne Zarya a druhej tank.
    Celkovy vysledek krasnych 1-9, vsechno roflstomp. A to sem mel snad v kazdym matchy minimalne 2 nekdy 3 gold medal.

V QM aspon hraju zabavny a vyrovnany hry.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    po hre enemy all mercy into all deva into all genji nebo tracer nebo nejaka jina sracka jsem to vyhodnotil, ze v ranked mam mnohem mensi nervy :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WKILLA: pic related :D

ADMIX
    ADMIX --- ---
    BTW dneska jsem narazil na serii videi a threadu, kde se do hloubky diskutuje problem v competitive placement matches, kde nejlip rankujou DPS a nejhur support. Mejch deset her s Mercy a Luciem mi asi moc nepomohlo, a taky to vysvetluje proc kolegove, se kterejma hraju, prohrali vic placement matchu nez ja, a maj rating o 800 vyssi :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem si schvalne dal competitive sam ... meli jsme v utoku dva torbjorny, a vyhrali jsme to jen proto, ze protihracum ragequitnuli dva lidi :D #fmylife
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: No ja to mel tak fifty fifty, ale v posledni dobe mam fakt nahovno matchmaking, tim to asi bude. Kdyz jdu sam, tak jsem nejvyssi rank, ted jdu s kolegou co je 160+ a ja jsem v cely hre jedinej pod 100 ...
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ADMIX: jasny, ja jsem se ani neopovazoval neco tvrdit, me spis fakt prekvapilo ze nekdo bere qm vazne, protoze moje zkusenost zatim je, ze je totakovej team deathmatch :D ale toje asi mym potato rankem
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: No treba z mejch znamejch competitive nehraje skoro nikdo, a tech par jsem na to prived ja, takze ten pomer je diskutabilni ...
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ADMIX: aha, no ale qm chodej jen lidi trenovat aim na urcity hrdiny ne. alespon to jsem si myslel do tedka. ja tam taky nemivam "spravnej"team comp, pokud aktivne neco nevezmu. ale to bych nikdy nic nenatrenoval krome reinharda a mercy :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Do competitive uz sam nelezu :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ADMIX: a to mluvis o qm nebo ranked?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Udelal jsem dneska level a pul cca., tj. minimalne nakech 20-30 her, a nemel jsem jedinou, kde bych dostal normalni tym :D Jakoze ani jednu.
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    [COMING SOON] Sombra Origin Story | Overwatch (EN)
    https://www.youtube.com/watch?v=_RRAgqgK-iI

+ tady screenshoty, artwork, ability.. https://playoverwatch.com/en-gb/heroes/sombra/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Well, damn!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Move the Payload! - An Overwatch Cartoon
    https://www.youtube.com/watch?v=dYt7vByulVQ

ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tyjo, ruzny dpi, z toho bych se asi rychle zblaznil :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---