• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LUCKYBSD: Pockej az uvidis myho McCreeho, se s tim soldierem muzes zahrabat ^_^
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ja byl teda asi 9/10 her v tom placementu mezi top hracema, takze imo to dost bere ohled na to, nez na nejakou vyhru/prohru
    CORNY
    CORNY --- ---
    FURRYK: To je ono, všichni máme rádi šmouly v rankedu... :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    FURRYK: mozna te system odhalil jako boosted animal :D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELEMENT_LEAD: pitchowina, ja koncilou minulou sezonu na 2200, max jsem mel 2700 .... to je ten autobus kurvwa velkej teda :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    FURRYK: proste dostanes +- autobus to co jsi mel v minule sezone, je to jen soft reset, nezacinas s cistym stitem kazdy mesic
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    2/7/1 a 1100 .... muze mi nekdo vysvetlit jak to teda pocita, :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    5/5 2300 :x
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    2/8 s 2900
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    5/5 a 1900 +-
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    uz jsem ve fazi, kdy otevru lootbox a bsechny itemy se mi premeni na prachy pac uz je mam .... ted 2x po sobe ....
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja mel 7/3 a dostal jsem placement asi 1620 :D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    CORNY: ja s nima hral a dostal jsem 1828 placement a admix pak picoval, ze me vytahli :D tak urcite :)) a mel jsem asi w/l 3/7 pac se nam moc nedarilo
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    CORNY: :D no stress, hrozně to bere v potaz, kde si skončil minule, ale jestli hraješ ve více, tak se za pár dnů vyšplháš zpátky na nějakou svojí normálku.

My jsme teďka s klukama od sebe 400 bodů, byť máme skill stejnej. A to jenom kvůli tomu, že oni skončili v minulý sezóně pod 2300 nebo kolik, protože furt hráli a já nestíhal hrát a tak jsem zakončil sezónu s těma 25 něco.. Placne to divně, ale pak se vrátíš zpátky
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    CORNY: 8 wins a jsi bronzovej???? .... to jsem zvedavej co ceka me, kdyz to mam zatim 3-3-1
    CORNY
    CORNY --- ---
    ELEMENT_LEAD: To je tak když hraješ placementy s admixem a spol. a máš w-L 8-2...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Nechci to tu rikat verejne, ale je to bronzova luza!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    CORNY: cos dostal:D
    CORNY
    CORNY --- ---
    ADMIX: Tak to můžu oznámit, že jsem ještě pořád uraženej a za ten rank se s blizzem nebavím.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Moc to tady nezije, tak akorat oznamim, ze jsem se zacal ucit Mei :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam