• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Tak jsem si dneska rikal, ze jdes solo, jak ti to asi jde, tak jsem si dal taky solo na dobrou noc ... temple of anubis, za attack jsme tam udelali snad nejlepsi push, jakej jsem kdy zazil - bez reina, winston hodil barieru, vsichni jsme rushli levou, totalne je vymazali :D Pak pribeh od nich winston - chyba, toho jsme sesmazili a rovnou nas lucio boostnul na B, chvilka boje, a ani jsem nestih nikoho zvedat, bylo po vsem :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    tyvole.. já posledních padesát beden mám samý shity, sice mám tedka alltime highest rank 2850 nebo kolik, ale loot mi padá NA HOVNO
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KOZLIKK: JE TO LUCKER!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    2 bedny se dvema legendarkama v kazdy plus jedna navic a spousta epicu, dobry vanoce :)

ADMIX
    ADMIX --- ---
    Vubec jsem s Reinem nechargnul divu v odpoctu primo mezi tym :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Taky se mi to už stalo. :-D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CORNY: Jooo myslim ze bylo :DD
    CORNY
    CORNY --- ---
    WA9NO: pravdou je, že tenkrát to taky bylo myslím POTG :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    JANDOS: Tohle jsem prece jednou omylem udelal na volskaye, ale newajpnul jsem celej tym no :-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS: what the actual fuck :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Cool guy roadhog

overwatch, play of the game, sextuple GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/BlackandwhiteUniformAltiplanochinchillamouse
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Overwatch included! Par z nich jsem hral a je to kurva tak :D

ADMIX
    ADMIX --- ---
    what kind of sorcery is this

Overwatch Best Lucio Player Grego Showing His Skills
    https://www.youtube.com/watch?v=ZMgBv_hCZKU
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: To jo, ale dneska hruza!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: co kecas, vcera kdyz sme chodili shimada duo tak nam to docela slo :D:D:D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Uf ty vole, ty qp jsou hrozna rakovina, brr
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SITH: No to ja delam obvykle taky, jenze nase hry nejsou v tom stylu "jste ted dva mrtvi, tak vy tri tam jdete a nasypte do nich co mate" - takze nez ty tri chcipnou, tak se ti prvni dva uz respli :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Chodí se podle mě Ana + Lucio
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WA9NO: Tak v pro hrach se Mercy nehraje, kdyz je v KAZDY hre Ana diky ktery je tady ted tank meta. Ale normalni smrtelnici se nemuzou ridit pro hrama :) I v grandmasteru s ni evidentne muzes ownit slusne.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    JANDOS: ale pritom na tech top level hrach chodej spis lucia a zenyattu, nemas sice rez, ale zen i lucio maj plosny ulti, ktery dobre counteruje vetsinu ulti zase... genji, soldier a tak
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SITH: Proto je mercy dobra na payload a capture mapach kde se muze schovat za tym a plne tu ulty vyuzit, ale na control mapach jako Ilios kde ji kazdej fokusne uz tak dobra neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam