• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ELEMENT_LEAD: Hele od ledna neni problém, akorát teda některý dny bych to dal spíš 19-21
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Ja vetsinou hraju 19/20-21/23, ale nejsem spolehlivej, nekdy jsem v praci dyl, nekdy prijdu moc znicenej a jdu rovnou spat :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    18-21 je pro nekoho bez rodiny :]
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hele, potrebujem nadraftovat jednoho hrace, co hrava ve vsedni hry mezi 18:00-21:00. skill kdekoli mezi bronze-gold, musi mit mikrak. tryhardime ve smyslu snazime se postavit rozumnej setup, synchronizovat ultimatky atd. ale porad hrajeme pro zabavu, takze zadny drama nebo blame.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Tak jsem si dneska rikal, ze jdes solo, jak ti to asi jde, tak jsem si dal taky solo na dobrou noc ... temple of anubis, za attack jsme tam udelali snad nejlepsi push, jakej jsem kdy zazil - bez reina, winston hodil barieru, vsichni jsme rushli levou, totalne je vymazali :D Pak pribeh od nich winston - chyba, toho jsme sesmazili a rovnou nas lucio boostnul na B, chvilka boje, a ani jsem nestih nikoho zvedat, bylo po vsem :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WKILLA: 10 herních hodin dostáváš víc bodů za výhru než předtím a za prohru se Ti strhává cca polovina. Pak už to jede jako v minulý sezóně. Spousta lidí smurfuje aby se dostala s novym accountem do grandmasteru.
    CORNY
    CORNY --- ---
    ADMIX: Taky si najdu nějakej club, kde mají sixpack :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jdu se prihlasit do nejakyho klanu a uz nebudu hrat jinak nez sixstack, to fakt neni mozny :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: Blby je, ze ty si s nama uz nezahrajes :( teda se mnou brzo jo, pac uz jsem skoro v silveru zas :D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: taky chci :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WKILLA: pridej si me a potahas me do platiny!!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja za vcerejsek ztratil asi 160 bodu :( S tim vyberem mi to taky tak pripada, mame fakt malo her, ktery jsou vyrovnany, vetsinou dostaneme retardy a pak na prdel :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    fuck taky chci bejt proste dobrej :D celou nedeli jsem spamoval hry a vecer jsem byl 2200 coz bylo kde jsem rano zacal :(

zjistil jsem 3 veci:
    leavery jsem mel asi 2 za celej den hrani
    lidi casto poskladaji meta comp, ale netusi co s nim delat. (napr mame annu, ale soldierovi boost do ultimatky nikdy neda)
    kdyz v teamu vidim nekoho s 500+ levelama, jak pickuje dps, tak se chytam za hlavu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    WKILLA: si proste dobrej :]
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WKILLA: Já teprve začal placementy, v solo teda, a přišel mi dost zvláštní výběr zbytku teamu - buď tragédie, kdy jsme se pomalu nedostali z prvního pointu a nebo přesně naopak, nepřítel se nedostal z prvního pointu. Nic mezi tim, takže v podstatě žádná dobrá hra. Předchozí sezónu jsem skončil kolem 2000
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Hele, taky dostáváte všichni za to competitive tolik bodů? Včera jsem se konečně odhodlal k tomu se na to vrhnout, měl jsem 7 výher, 3 prohry a asi 2550, dal jsem po sobě nějaký čtyři nebo pět her a mám 3000+ :-D Vychází mi to kolem stovky na jednu.. Radši nechci vědět kolik bude za prohru, to je vždycky tak dvakrát tolik :-D Minulou sezonu jsem měl za tu výhru třeba 20 nebo 30.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    WA9NO: to sem minule videl kdyz jsem jel nahodou kolem :)))
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Drz hubu, jsou to 4 dny a 46 hodin prace :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Tri dny v praci, to bych se taky necejtil ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam